Προς το περιεχόμενο

Dollhouse

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν είναι και τόσο τραγικό το έργο !!!

Απλά είχε λίγο μουδιασμένο ξεκίνημα !!!

Εδώ ούτε η Buffy που είναι σειρά-ορόσημο για την τηλεόραση δεν είχε ξεκινήσει τόσο καλά ...

Από το έκτο επεισόδιο και μετά όμως, άρχισε να βελτιώνεται πάρα πολύ και η επιλογή του Alan Tudyk στο ρόλο του Alpha ήταν πολύ πετυχημένη κατά τη γνώμη μου !!!

Εμπιστευόμαστε και αγαπάμε Joss, έχει αποδείξει άπειρες φορές ότι μπορεί να απογειώσει τα έργα του !!! :-D

Δημοσ.
Ρε παιδιά δεν είναι και τόσο τραγικό το έργο !!!

Απλά είχε λίγο μουδιασμένο ξεκίνημα !!!

Εδώ ούτε η Buffy που είναι σειρά-ορόσημο για την τηλεόραση δεν είχε ξεκινήσει τόσο καλά ...

Από το έκτο επεισόδιο και μετά όμως, άρχισε να βελτιώνεται πάρα πολύ και η επιλογή του Alan Tudyk στο ρόλο του Alpha ήταν πολύ πετυχημένη κατά τη γνώμη μου !!!

Εμπιστευόμαστε και αγαπάμε Joss, έχει αποδείξει άπειρες φορές ότι μπορεί να απογειώσει τα έργα του !!! :-D

η πρώτη σεζόν της buffy απλά δεν βλέπεται...

επειδή είμαστε στο 2009 που η τηλεθέαση παίζει ρόλο στο αν κάποιο σήριαλ θα κοπεί ή όχι (βλ. firefly) θα έπρεπε να είχε μπει πιο δυνατά για να κρατήσει τον κόσμο. βέβαια φταίει και το κανάλι που το προβάλει παρασκευή.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
για κάποιο λόγο αμφιβάλω, πρέπει να γίνουν πράγματα και θαύματα για να βελτιωθεί σοβαρά :-(

εχω την εντυπωση οτι εγιναν!!! Βαλτε να δειτε το 1x13 που δεν παιχτηκε στο φοξ αλλα βγηκε στο dvd. Μιλαμε εφτασε στα επιπεδα ενος καλου firefly επεισοδιου, ειναι εντελος διαφορετικο, σκοτεινο, σε ενα μελλοντικο κοσμο και ειναι μια ιδεα για το που το παει η σειρα. Το μονο αρνητικο ειναι οτι για να φτασουμε χρονικα στο σημειο που δειχνει μπορει να περασουν αλλες 2 σεζον! Το επεισοδειο ειναι σαν να λεει ο τζος, μην τολμησετε να το κοψετε, δειτε που το παω και τι ποτενσιαλ εχω! Και δεν ειναι τυχαιο οτι η ελιζα εχει ελαχιστες σκηνες και μαλιστα τα καταφερνει πολυ καλυτερα απο ολη την σεζον σε αυτες. Αν ειχε παραπανω μπορει να το χαλουσε το επεισοδειο λολ

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ειδα το 2x01. Δεν ηταν ασχημο αλλα δεν ηταν και κατι το πολυ ιδιαιτερο. Ψιγματα του epitaph one, του Unaired περσινου επεισοδιου που κυκλοφορησε σε DVD, βγαινουν ακομα και σε αυτο το επεισοδιο.

Anyway, πολυ ασχημα σχολια διαβαζω παιδια στις προηγουμενες σελιδες. Και νομιζω οτι ειστε λιγο υπερβολικοι. Η σειρα κραταει ενα επιπεδο. Μπορει να μην πλησιαζει ουτε firefly ουτε Buffy (ακομα) αλλα δεν ειναι και για πεταμα. Ποσο μαλλον για κοψιμο. Και ευτυχως που συνεχιζεται. Potential υπαρχει κ αρχισε να βγαινει προς το τελος της σεζον, απο την εμφανιση Alpha και μετα.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Αργησα και γω αλλα ειπα να την δω την σειρα. Δε ξερω γιατι ολοι λετε τοσο ασχημα λογια, η σειρα με κερδισε απο την 1η στιγμη. Εχει απιστευτο potential να δωσει ακομη και standalone επεισοδιαρες καθ'οτι το οριο ειναι απλα η....φαντασια του δημιουργου.

Χτες τελειωσα την 1η σαιζον και ειδα και το 1χ13 το οποιο ηταν φανταστικο. Το περιμενα οτι εκει θελει να το παει καθ'οτι υπηρχαν πολλα hints διασπαρτα στην σαιζον οτι υπαρχουν πολλα Κουκλοσπιτα ανα τον κοσμο, τι θα γινει αν αυτη η τεχνολογια ξεφυγει απο καθε ελεγχο κλπ.

Ετσι κι εγινε απο οτι ειδα στο 1χ13 το οποιο εχει εξαιρετικη ατμοσφαιρα, σκοτεινο, απαισιοδοξο,διδακτικο.Μπραβο τους!

Θα ξεκινησω και την 2η σαιζον, ελπιζω γενικως να ειναι καλυτερη της 1ης(η οποια μου αρεσε οπως ειπα) και να δουμε τα γεγονοτα που οδηγησαν σε αυτο το post-apocalyptic μελλον.

Δημοσ.

Kαι μολις τελειωσα την 2η σαιζον και η γνωμη μου ειναι ακομα πιο ισχυρη. Η σειρα ,ειδικα στα 6-7 τελευταια επεισοδια, ειναι εκπληκτικη. Μπορει να εγιναν ολα τοσο βιαστικα διοτι την εκοψαν και επρεπε να χωρεσουν παρα πολλα σε λιγα επεισοδια, αλλα εδειξε που πραγματικα μπορει να φτασει.Απιστευτες ανατροπες,πολυ καλα μελετημενο σεναριο, ομορφα μηνυματα. Τεραστιο κριμα που κοπηκε, υπηρχε ενα οραμα πισω απο την σειρα που αν ξεδιπλωνοταν σωστα, μεσα σε 3-4 σαιζον θα μιλουσαμε για αριστουργημα.

Δημοσ.

Kαι μολις τελειωσα την 2η σαιζον και η γνωμη μου ειναι ακομα πιο ισχυρη. Η σειρα ,ειδικα στα 6-7 τελευταια επεισοδια, ειναι εκπληκτικη. Μπορει να εγιναν ολα τοσο βιαστικα διοτι την εκοψαν και επρεπε να χωρεσουν παρα πολλα σε λιγα επεισοδια, αλλα εδειξε που πραγματικα μπορει να φτασει.Απιστευτες ανατροπες,πολυ καλα μελετημενο σεναριο, ομορφα μηνυματα. Τεραστιο κριμα που κοπηκε, υπηρχε ενα οραμα πισω απο την σειρα που αν ξεδιπλωνοταν σωστα, μεσα σε 3-4 σαιζον θα μιλουσαμε για αριστουργημα.

εχει ιστορια ο whedon με τα κοψιματα...

• Moderators
Δημοσ.

Το βρήκα μέτριο σε μεγάλο ποσοστό, με εξαίρεση μερικά επεισόδια όπου πραγματικά απογειωνόταν και με κορυφαίο επεισόδιο το Epilogue One (που δεν είμαι σίγουρος να προβλήθηκε καν από το FOX).

Δυστυχώς η Dushku (που από άλλες ερμηνείες της δεν είχα παράπονα), ήταν τον περισσότερο καιρό εκτός τόπου και χρόνου ως προς την ερμηνεία της.

H δεύτερη season ήταν κάπως καλύτερη από την πρώτη. Και προς το τέλος επιτάχυνε πολύ προφανώς λόγω της απόφασης να κοπεί...

Το φινάλε (Epilogue Two) ήταν αρκετά κατώτερο του Epilogue One.

Πάντως ο Whedon έχει κάποιο σύμπλεγμα περίεργο με το FOX. Του ξεφτέλισαν εντελώς το Firefly (προέβαλαν τα επεισόδια σε ό,τι να'ναι σειρά), το τσεκούρωσαν, και επέστρεψε με νέα σειρά/μυθολογία. Και πάλι από την αρχή τους άφησε να του τσεκουρώσουν τον πιλότο και να του αλλάξουν τα σχέδια για την πρώτη season.

Τέλος, λεγόταν σε κάποια φάση ότι το FOX θα αποφάσιζε μεταξύ των δύο, αν θα κρατούσε το Terminator: TSCC ή το DollHouse, και αποφάσισε το 2ο. Οπότε κέρδισε και από εκεί εχθρούς... υποθέτω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...