passenger57 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Citybank Visa Vodafone Κάρτα μου πρότειναν όταν πήγα να κάνω αλλαγή του κινητού μου χρησιμοποιώντας την επιδότηση.Ερωτήσεις: 1) Είναι ασφαλές μέσω πληρωμής λογαριασμού κινητού; 2) Που μπορώ να την Εξοφλώ....πως λειτουργεί γενικώς αυτό; 3) Μπορώ να κάνω με ασφάλεια αγορές μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ;Εαν αγοράσω κάτι απο εξωτερικό στο τέλος του μήνα θα μου έρθει ο λογαριασμός στο σπίτι ή άμεσα;
alexb_10 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 0.Καλημέρα 1.εγώ την έχω περίπου ένα εξάμηνο τώρα. Πληρώνεται αυτόματα το κινητό μου απο εκεί. Όπως θα ξέρεις ήδη, δικαιούσαι έκπτωση στο λογαριασμό του κινητού σου, ανάλογα το ποσό που έχεις χρησιμοποιήσει απο την κάρτα. Πρόσεξε μην την πατήσεις όμως και αφήνεις υπόλοιπο στην κάρτα, γιατί θα φτάσεις να πληρώνεις πολλά περισότερα απο το ποσό που σου κάνει έκπτωση. 2. Εξοφλείται στην citybank. 3. Αν αγοράσεις κάτι απο το ιντερνετ(που δεν το έχω κάνει ποτέ, θα σου έρθει λογαριασμός στο τέλος του μήνα που θα περιέχει και αυτή την συναλλαγή)
jimarass Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Citybank Visa Vodafone Κάρτα μου πρότειναν όταν πήγα να κάνω αλλαγή του κινητού μου χρησιμοποιώντας την επιδότηση.Ερωτήσεις: 1) Είναι ασφαλές μέσω πληρωμής λογαριασμού κινητού; 2) Που μπορώ να την Εξοφλώ....πως λειτουργεί γενικώς αυτό; 3) Μπορώ να κάνω με ασφάλεια αγορές μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ;Εαν αγοράσω κάτι απο εξωτερικό στο τέλος του μήνα θα μου έρθει ο λογαριασμός στο σπίτι ή άμεσα; 1)H χρήση πιστωτικής σε σοβαρά sites είναι πιο ασφαλή από οποιοδήποτε κατάστημα, διότι στην τελευταία περίπτωση ο υπάλληλος βλέπει τον αριθμό σου!!! 2)Σε κατάστημα citibank από ATM. 3)Θα έρθει λογαριασμός. Επίσης είναι νομίζω προτιμότερες οι πιστωτικές από τις electron visa,αφού οι πρώτες προσφέρουν extra ασφάλεια. Μάλιστα σε αγορές internet υπάρχει νόμος που σου δίνει τη δυνατότητα να αρνηθείς την αγορά προιόντος εφόσον δεν το έχεις παραλάβει/ανοίξει, εντός 20 ημερών, οπότε έχεις και επιπλέον σιγουριά.... Αν μάλιστα τα sites που θες να κάνεις αγορές συνεργάζονται με paypal, τότε προτίμησε πληρωμή μέσω paypal. Να φανταστείς ότι η KLM από το 2008 δέχεται μόνο online αγορά ticket.
eliask Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Citybank Visa Vodafone Κάρτα μου πρότειναν όταν πήγα να κάνω αλλαγή του κινητού μου χρησιμοποιώντας την επιδότηση.Ερωτήσεις: 1) Είναι ασφαλές μέσω πληρωμής λογαριασμού κινητού; 2) Που μπορώ να την Εξοφλώ....πως λειτουργεί γενικώς αυτό; 3) Μπορώ να κάνω με ασφάλεια αγορές μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ;Εαν αγοράσω κάτι απο εξωτερικό στο τέλος του μήνα θα μου έρθει ο λογαριασμός στο σπίτι ή άμεσα; 1.Oπως όλες κάρτες δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς από την χρέωση. 2.Εκτός από citibank μπορείς να την πληρώνεις και μέσω αλλής τράπεζας έαν έχεις Internet banking. (Πράγμα απείρως καλύτερο από το να πηγαίνεις σε ένα καταστημα και να στήνεσε στην ουρά) 3.Εφόσον αγοράζεις από επώνυμα site δεν νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα για τις αγορές σου. Ο Λογαριασμός εκδίδετε πάντα 1 φορά το μήνα αλλά μπορείς να βλέπεις online της κινησείς σου από το site της citibank ωστε να μήν περιμενεις τον λογαριασμό κάθε μήνα.
giannhs_29 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 ναι ειναι ασφαλες ο κοκκαλης δεν κανει προς το παρων ατιμιες στους πελατες του.εγω το ειχα αλλα οχι σε εταιρια της vodafon..και δεν ειχα κανενα προβλημα
passenger57 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Πρέπει να κάνω κατάθεση κάποιο ποσό στην citybank ώστε να υπάρχε συνεχώς υπόλοιπο στον λογαριασμό εκεί?Διότι συνεργάζομαι με Αγροτική Τράπεζα και δεν έχω λογαριασμό με City.
jimarass Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 ναι ειναι ασφαλες ο κοκκαλης δεν κανει προς το παρων ατιμιες στους πελατες του.εγω το ειχα αλλα οχι σε εταιρια της vodafon..και δεν ειχα κανενα προβλημα O κόκκαλης δεν έχει πια μετοχές vod..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.