Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δε ξέρω αν έχει κανείς σας εγκατεστημένο το Visual C++ 2008 Express Edition, αλλά έχω την εξής απορία: To create a setup project and install your program From the File menu, click Add, and then click New Project.... The Add New Project dialog box appears. From the Project types: pane, expand the Other Project Types node and select Setup and Deployment. Τα τονισμένα σημεία και ό,τι επακολουθεί δεν τα έχω βρει, δεν είναι εκεί που λέει το help. Δεν έχω βρει κάποια λύση στο google και σε ένα forum της microsoft κάποιος είχε κάνει την ίδια ερώτηση αλλά δεν του έχουν απαντήσει. Ξέρει κανείς σας μήπως τι παίζει πραγματικά; Υποψιάζομαι ένα ενδεχόμενο να μην έχει installers η Express Edition, αλλά αυτό δε θα μ'εξυπηρετούσε. Είμαι αρχάριος με Visual C++ οπότε δε ξέρω τι παίζει πραγματικά με τις εκδόσεις που βγαίνουν κατά καιρούς. Ευχαριστώ.
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μετά από ψάξιμο στο help, ούτε Windows Form Controls μπορώ να φτιάξω.
georgemarios Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 δεν εχω το 2008 xpress αλλα γενικα τα xpress ειναι κουτσουρεμενα απο τα advanced features (λογικο) για να φτιαξεις installer ριξε μια ματια εδω και πες μας τι καταφερες :-)
alkisg Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Windows Forms αν δεν κάνω λάθος είναι για το .NET, οπότε εκεί η M$ προωθεί τη C#, θα πρέπει να πας σε Visual C# 2008 Free. Ή, εννοείται, σε C++ non-free. Installer αν θυμάμαι καλά δεν είχε ούτε η 2005 free. Αλλά και η non-free 2005 που είχε installer και τον είχα δοκιμάσει δεν με ικανοποίησε. Αφού δοκίμασα 5-6 τελικά κατέληξα σε NSIS. Από την άλλη το Innosetup είναι λιγότερο δυνατό από το NSIS αλλά πολύ πιο εύκολο να το μάθεις.
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Ευχαριστώ, μάγγες, για τις απαντήσεις σας, μόλις κατέβηκε το CreateInstall, το οποίο και θα δοκιμάσω στην πορεία της ημέρας. Όσον αφορά τα WinForms, αυτά υφίστανται σύμφωνα με το help και στην Visual C++.NET 3.5. και το help έχει παράδειγμα walkthrough πως να φτιάξω ένα windows form control και πως να το χρησιμοποιήσω σε ένα windows form. Μάλλον θα γίνεται αυτό που λέει georgemarios για τα features των xpress editions. Thanks again.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.