Hamurabi Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Παιδια εχω μια απορια... Λοιπον, εχω ενα δυνατο πισι με καρτα γραφικων με HDMI εξοδο. Τα ηχεια LOGITECH Z-5400 που εχουν κονσολα με εξοδους optical και coaxial. Επισης εχω μια ΣΟΝΥ lcd tv 32'' με HDMI,SCART και VGA υποδοχες.. Ως τωρα βλεπω ταινιες στην tv μεσω του pc oπου τα συνδεω με καλωδιο VGA->VGA. Και ηχο εχω απο τα ηχεια του pc. ΑΝαρωτιεμαι το εξης... μιας και η καρτα γραφικων μου εχει εξοδο HDMI να παω να αγορασω HDMI->HDMI καλωδιο να τη συνδεσω με την τηλεοραση. Ομως αφου απο κει θα περναει ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΗΧΟΣ τοτε μηπως θα ακουω ηχο απο την τηλεοραση αντι για τα ηχεια του πισι ; (πραγμα που δε θελω φυσικα)
panosvlass Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Με ενα απλο mute στην τηλεοραση λυνεις το προβλημα σου. Ισως να υπαρχει και επιλογη στην καρτα γραφικων για να μην περναει τον ηχο. Και κανε την αλλαγη σε hdmi αμεσα για να δεις ανωτερη αναλυση. Σημερα εκανα και εγω την ιδια αλλαγη και εβαλα αναλυση 720p και ηρθα στα ισα μου!!
bandit4 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 μια εμβολιμη ερωτηση: τιμη, μηκος και μαρκα καλωδιου hdmi,plz? θελω να κανω ακριβως το ιδιο, τοσο για το pc οσο και για το dvd player(συνδεση hdmi εννοω).
Hamurabi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Το DVI μεχρι τι αναλυση περναει; αν ξερει κανεις θα ηθελα να μαθω... Bandit4, ΗDMI Καλωδιο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977513&product=960810
Dark_son20 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Hamurabi στο control panel για τον ήχο εφόσον το HDMI σου υποστηρίζει ήχο (ATi) θα δεις ότι υπάρχει επιλογή να διαλέξεις από πια κάρτα ήχου να βγαίνει ο ήχος στο pc εφόσον έχεις διαλεγμένη αυτή που έχεις τα ηχεία σου πάνω δεν πρόκειται να βγει ήχος από το HDMI
panosvlass Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Το dvi περναει οτι αναλυση βγαζει η καρτα σου και αναλογα με τι ειναι συνδεδεμενο. Εχω το PC μου με dvi-hdmi στην TV lcd 32" συνδεδεμενη με αναλυση 720p. Δοκιμασα και 1080i αλλα δεν μου αρεσε γιατι δεν τα εβλεπα!! Αν γενικα σκεφτεσαι τα εξοδα του hdmi γιατι ειναι λιγο ακριβο μπορεις να παρεις ενα dvi-hdmi και να κανεις την ιδια δουλεια. Αλλα αν εβγαζε η καρτα μου hdmi ετσι θα το εβαζα. Αλλα επειδη ειχε μονο dvi απο το e-shop πηρα ενα 5μετρο με 10ευρο και βολευτικα.
Hamurabi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Απο που ρυθμιζω την αναλυση που θελω να πεξει η lct tv μου απτο πανελ της nvidia>???
panosvlass Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 ναι απο εκει.η ακομα και απο το setting του display properties
kukukali Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Αγορασα αυτο το καλωδιο ...http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977513&product=948608... με το σκεπτικο οτι ειναι και για μεταφορα ηχου(οπως γραφει σπο κατω στην περιγραφη) Μετα απο ακαρπες προσπαθειες με την καρτα γραφικων για μεταφορα εικονας και ηχου καταφερα μονο την εικονα. Στο πλαισιο που πηρα τηλ μου ειπαν οτι ειναι μονο για μεταφορα εικονας και οτι θα χρειαστω ενα εξτρα RCA για τον ηχο. Υπαρχει αλλη λυση για μεταφορα εικονας και ηχου με ενα μόνο καλωδιο; Ευχαριστω
antonl Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 @kukukali: Δε μπορεί να μεταφερθεί ήχος μέσω DVI απ όσο ξέρω. Συνεπώς μ αυτό το καλώδιο δεν έχω ιδέα τι εννοούν όταν λένε "μεταφορά ήχου και εικόνας υψηλής ποιότητας" :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.