expired Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Σε WinXP με sp2 τώρα μόλις παρατήρησα ότι η επιλογή "Standards and formats° δε λειτουργει! Δλδη.. δε μπορώ να επιλέξω κάτι απο εκεί.. Μου την έχει κενή και πατώντας πάνω της δε κάνει τίποτα.. δε μου βγάζει τη λίστα με τις διαθέσιμες χώρες. Τι μπορεί να φταίει γι' αυτό και πως μπορώ να το διορθώσω?
washcloud Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 φοβάμαι πως ο μόνος τρόπος είναι με την διαδικασία του repair a windows installation
xania4ever Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δεν θυμάμαι ακριβώς πως είναι το μενού στα xp αλλά νομίζω πώ αν πάς στην τίτη καρτέλα και διαλέξεις μία γλώσσα και δεν έχει το σύστημα θα σου πεί από μόνο του να βάλεις το cd.
expired Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Ναι, το θέμα είναι ότι ούτε η τρίτη καρτέλα λειτουργεί, ίδια περίπτωση με το "standards and formats". Έτσι έχω ελληνική γλώσσα και δε μπορώ να βάλω κάποια άλλη.. πάλι καλά που δουλεύει το "text services and input languages"... Κι εγώ έτσι πιστεύω, ότι η λύση είναι να κάνω repair στην εγκατάσταση μέσω του CD. Γενικά υπάρχουν κι άλλα μικροπροβλήματα στα windows.. Αυτό που φοβάμαι όμως είναι μήπως αντί να διορθωθεί η κατάσταση... γίνει χειρότερη. Δεν έχω ξανακάνει repair και δε ξέρω τι ρίσκο υπάρχει και αν υπάρχει. Γνωρίζει κανείς?
washcloud Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 ...ΜΙΑ φορά που το έχω κάνει,όλα "καλά",κρατήθηκαν όλες μου οι ρυθμίσεις σε windows ΚΑΙ προγράμματα....απλά κάποια προγράμματα κράσαραν μετά.Μπορεί να ήταν και τυχαίο.Πάντως το να τα ΞΑΝΑ-περάσω τα προγράματα από ΠΑΝΩ (δεν τ' απεγκατέστησα δλδ 1α),έλυσε το θέμα-και φυσικά παρέμειναν και οι ρυθμίσεις τους. Λογικά δεν θα έχεις προβλήματα-όχι μη αντιμετωπίσιμα anyway....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.