Hal9000 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Εμπνευσμένα από τη Κινέζικη κουλτούρα, η Asus παρουσίασε μια σειρά από δημοφιλή προϊόντα της που φέρουν ξύλινη επένδυση baboo και που δίνει μια πιο φυσική νότα στα αγαπημένα μηχανήματα μας. Πληροφορίες που αναφέρουν υποχρεωτικό το λουστράρισμα κάθε χρόνο, ελέγχονται ως ανακριβείς. [caption]ASUS Baboo[/caption][caption]ASUS Baboo[/caption][caption]ASUS Baboo[/caption][caption]ASUS Baboo[/caption][caption]ASUS Baboo[/caption][caption]ASUS Baboo[/caption] [caption]ASUS Baboo[/caption][caption]ASUS Baboo[/caption]
frenzy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Tο πρώτο λαπτοπ και το case είναι σούπερ!!! Keep 'em coming!
liopyr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δεν μου κολλάει πάντως ο συνδιασμός του ζεστού/πρωτόγονου στυλ που δίνει το ξύλο με την αιχμή της τεχνολογίας... Πιθανές τιμές? Από θερμοκρασίες?
frenzy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Από θερμοκρασίες? Δεν είναι από μπαμπού. Καπλαμαρισμένα με μπαμπού είναι. Ίδιο υλικό με πριν έχουν.
firewalker Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Με το σαράκι πως τα πάει; Είχαμε (οι χρήστες Windows) τους ιούς, τώρα θα έχουμε και το σαράκι να προσέχουμε...
dimitris2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 μου αρεσε η εμφανιση που εχουν. σαν τιμες ομως λογικες;
liopyr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δεν είναι από μπαμπού. Καπλαμαρισμένα με μπαμπού είναι. Ίδιο υλικό με πριν έχουν. Καλά δεν περίμενα να δω κυκλώματα από ξύλο... Απλά όπως και να έχει, άλλη μόνωση έχει το ξύλο, θα παγιδεύει λογικά παραπάνω θερμότητα...
BadBoy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Ναι, γιατί; Έχεις κατοικίδιο panda και φοβάσαι μήπως σου φάει το laptop;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 κάτι μου λέει πως δεν θέλω να ακούσω τιμή...
Bougas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 κάτι μου λέει πως δεν θέλω να ακούσω τιμή... για συλεκτικα κομματια μου φαινωντε τα συγκεκριμενα λαπτοπ.λογικα θα διπλασιαζετε η τιμη του.
giorgosa5 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 ειναι φτιαγμενα για να πιασουν πελατες και τους οικολογους.
mihalakis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Α, ωραία....μετά το καγκούρικο lamborghini βγάζει και το κιτς baboo...Τέλεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα