Προς το περιεχόμενο

Τι να αφηνω ανοιχτο το βραδυ??

panaathas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άμα το laptop δεν έχει vga (έχει onboard δηλαδή), χαλαρά το laptop. Το δικό μου έχει ξεχάσει πως είναι να κλείνει :P (το έχω με βάση με 2 ανεμιστήρια όμως -by akasa-)

Δημοσ.

To laptop αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, ποτέ μην το συνδέεις στο ρεύμα χωρίς τη μπαταρία. Η διακυμάνσεις στην τάση μπορεί να στο κάψουν. Παίρνεις ένα ups και βάζεις είτε το φορητό υπολογιστή σε αυτό, είτε τον σταθερό και τον αφήνεις όσο θες στο ρεύμα. Οι φορητοί βέβαια δεν είναι για να τους έχεις για όλη μέρα ανοιχτούς, αλλά αν είναι στην εγγύηση μη σε απασχολεί.

Δημοσ.

Έχω κάψει 2 λαπτοπ αφήνοντας τα ανοιχτά όλη την ώρα. Ένα Hp που του κάηκε η μητρική και ένα asus μητρική + ραμ. Είχαν εγγύηση βέβαια οπότε όλα οκ..

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι τα περισσότερα λαπτοπ δεν θα την παλέψουν. Άμα τα αφήνεις 2-3 ώρες και βλέπεις ότι καίνε, τότε μακροπρόθεσμα θα την πάθεις. Σίγουρα δεν γίνεται μέσα σε μια μέρα αυτό. Εμένα και τα 2 μετά από κανένα χρόνο το έπαθαν. Το καλοκαίρι ειδικά που οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν πολύ δεν είναι ότι καλύτερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...