iobelika Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 το πρώτο μου laptop ήταν ένα HP αρκετά καλό ακόμα και τώρα που είναι 6+ χρονών μετά είχα ένα VAIO (για πολύ λίγο) γιατί έψηνες μπριζόλες πάνω του , τα DELL είναι σκυλιά έχει ένα η κοπέλα μου και το πετάει όπου βρει και με windows 8 πάει σφεντόνα αλλά δεν θα άλλαζα για κανένα λόγο το macbook pro που έχω εδώ και κανα 2 χρόνια ... άμα δεν λιώσει ακόμα και το σασί του δεν παίρνω άλλο
nikolaos p. Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Είχα ένα Vaio 6 χρόνια, μέχρι που τα έπαιξε η μητρική και τώρα ένα Dell, πολύ καλό, αλλά μου έβγαλε πρόβλημα υπερθέρμανσης πάνω στον ενάμση χρόνο και το έστειλα για επιδιόρθωση, οπότε μου άλλαξαν και μητρική (δωρεάν) Για το επόμενο, μάλλον Dell θα προτιμούσα πάλι!
iwannart Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 απο την ψηφοφορια λειπει και μια ακομα η alienware!! ειναι dell και πανακριβο...
perseas13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Έχω ένα Τoshiba Satelite C660D , μέχρι στιγμής είμαι αρκετά ευχαριστημένος.
thodoris20s Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Sony vaio και macbook. Το πρώτο γιατί έχω ένα vaio 2,5 χρόνια και είμαι απολύτως ικανοποιημένος! Γρήγορο, όμορφο, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, πληκτρολόγιο υπέροχο, και πολύ εύκολη πρόσβαση για αλλαγή δίσκου και ραμ. Στα αρνητικά ο θόρυβος του και τα κλειδωμένα bios που έχουν τα περισσότερα sony :/ Το δεύτερο λόγο του λογισμικού του που έχει κάνει άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια, λόγω της ποιότητας κατασκευής του που ίσως είναι η κορυφαία αυτή τη στιγμή, πανέμορφο, αυτονομία στην μπαταρία εξαιρετική, και γενικότερα ένα κόσμημα. Στα αρνητικά του θα έβαζα την υψηλή του τιμή (αδικαιολόγητη κατά την γνώμη μου) και στα τελευταία μοντέλα τα πρόσθετα αξεσουάρ που θες για ethernet και λοιπά (κοροϊδία μεγάλη) Αυτά από μένα
Antwni Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Και επειδη το γκαλοπ βγαζει πρωτο τα toshiba τι σημαινει, οτι θα παψουμε να εχουμε αποψη?? Εκτός αυτού... Η ψηφοφορία βγάζει ισάξια τα macbook με τα acer (σκληρή μάχη, στήθος με στήθος)
eco.friendd Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 άμα είχα άκρη για εξωτρικό θα eprna ένα msi η ενα asus τώρα για το ελλάντα δύσκολο να εκφέρω γνωμη μιας και είμαι σε αναζητή του του καταλληλου ακόμα
kostasgr78 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Έχω ψηφίσει Toshiba. Φανατικός εδώ και χρόνια. Όντας όμως πλέον στο 4ο laptop Toshiba οικογενειακώς, με τη κακή εμπειρία από ένα χωρίς επίλυση πρόβλημα θορύβου ανεμιστήρα (εντός εγγύησης) σε Satellite C650 (έχω αναλύσει σχετικό πρόβλημα στην παρούσα κατηγορία), σκέφτομαι να φύγω οριστικά από την Toshiba. Και το βλέπω για Dell. Θέλω υψηλή αξιοπιστία εγγύησης. Τα Acer τα θεωρώ δράμα, τα Sony έχουν χάσει την αξιοπιστία τους από χρόνια, τα HP είχα παλιά και δεν ήμουν ικανοποιημένος και από ένα Asus που είχα από τις πρώτες φουρνιές (~ 2009) ήταν αξιόπιστο, αλλά από εμπειρία υποστήριξης Asus (ιταλία μεριά, δεν είχε εδώ τοπική και πήγαιναν εκεί) είμαι δυσαρεστημένος.
iMarilina Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Aπό windows laptop προτιμώ τα Toshiba, είναι πραγματικά σκυλιά, αντέχουν χρόνια και είναι απροβλημάτιστα. Και φυσικά μετά από χρήση macbook (το οποίο αξιώθηκα πρόσφατα να αποκτήσω), δε μπορώ να πω, ΚΑΜΙΑ σχέση με windows πραγματικά.
A_panM Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Aπό windows laptop προτιμώ τα Toshiba, είναι πραγματικά σκυλιά, αντέχουν χρόνια και είναι απροβλημάτιστα. Και φυσικά μετά από χρήση macbook (το οποίο αξιώθηκα πρόσφατα να αποκτήσω), δε μπορώ να πω, ΚΑΜΙΑ σχέση με windows πραγματικά. iMarilina και εγώ συμφωνώ μαζί σου για Toshiba μιας και έγω και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
kostasgr78 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Θεωρώ ότι τα ποσοστά της ψηφοφορίας είναι λίγο παραπλανητικά πλέον. Απεικονίζουν μια ψηφοφορία που τρέχει 5 χρόνια! 5 χρόνια στην αγορά υπολογιστών είναι μια αιωνιότητα! Προτείνω αυτή η ψηφοφορία να επανεκκινείται κάθε ημερολογιακό χρόνο πλέον! Υπάρχουν πολλοί που μέσα στα προηγούμενα 5 χρόνια να ψήφισαν κάποιον κατασκευαστή, αλλά πλέον να έχουν αλλάξει προτίμηση μία ή παραπάνω φορές μέσα στα τόσα χρόνια! 1
johnll Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Το μόνο μου ''παράπονο'' από το Sony Vaio είναι η μπαταρία..γενικά είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος, βέβαια έχω αρκετά ''δυνατό'' μοντέλο.. Τα toshiba μου έχουν κινήσει γενικά το ενδιαφέρον πάντως...
Akiss1968 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 καλησπερα εγω θελω να παρω ενα laptop αλλα μεχρι 700ε 17αρι με ανεξαρτητη καρτα γραφικων εχω καταληξει σε αυτον... HP PAVILION G7-2200EVελπιζω να εκανα καλη επιλογη
d4mage Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Η δική μου ψήφος πάει στην acer επειδή είναι μία οικονομική λύση με δυνατότητες οι οποίες κοστολογούνται ακριβότερα από τις άλλες εταιρίες. Ποιότητα κατασκευής αρκετά προσεγμένη και από προσωπική μου άποψη είναι και αρκετά ανθεκτική. Δεν μου έκλεισε ποτέ από θερμοκρασία και αναφέρομαι σε μεγάλα παιχνίδια, με συχνή λειτουργία και χωρίς ψύξη. Εννοείται πως δεν την αλλάζω με τίποτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις