Προς το περιεχόμενο

Ποιό Laptop προτιμάτε και γιατί;  

1.286 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιό Laptop προτιμάτε και γιατί;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν έχοντας Toshiba και Acer μπορώ να πω πως και τα 2 μου έχουν βγάλει πρόβλημα.. επομένως λέω αν και ακριβά να υποστηρίξω Sony kai Mac που όπως και να έχει έχω την εντύπωση πως είναι αρκετά αξιόπιστα..πάντως θα περίμενα με ευχαρίστηση να βγουν τα Rolltop, τα Laptop του μέλλοντος και τότε θα ψήφιζα την εταιρεία που θα τα εισήγαγε!

Δημοσ.

Λοιπόν έχοντας Toshiba και Acer μπορώ να πω πως και τα 2 μου έχουν βγάλει πρόβλημα.. επομένως λέω αν και ακριβά να υποστηρίξω Sony kai Mac που όπως και να έχει έχω την εντύπωση πως είναι αρκετά αξιόπιστα..πάντως θα περίμενα με ευχαρίστηση να βγουν τα Rolltop, τα Laptop του μέλλοντος και τότε θα ψήφιζα την εταιρεία που θα τα εισήγαγε!

Με την εγγυηση ειναι το θεμα τι εγινε...για πες μας την συνεχεια..

Δημοσ.

Με την εγγυηση ειναι το θεμα τι εγινε...για πες μας την συνεχεια..

Λοιπόν pano το acer η αλήθεια είναι πως το είχα καιρό..(η εγγύηση ούτως ή άλλως είχε λήξει και δεν το πολυχρησιμοποιούσα επειδή είχα και το Toshiba) τώρα για το toshiba ποτέ δεν απευθύνθηκα γιατί το πρόβλημα είχε να κάνει με την τροφοδοσία και δε το θεώρησα σημαντικό αφού ήταν περιστασιακό (καμιά φορά όταν το άνοιγα ενώ ήταν συνδεδεμένο στο ρεύμα δεν άνοιγε η οθόνη ενώ όλο το υπόλοιπο σύστημα έδειχνε να εκινεί κανονικά.. χωρίς βίσμα δεν είχε πρόβλημα..) πάραυτα όσο να είναι κάτι έβγαλε.

Πάντως γενικά πιστεύω πως σιγά σιγά θα αλλάξουν πολύ τα λαπτοπ θα αντικατασταθούν λόγω όγκου..(ναι πλεον τα περισσότερα θεωρούνται ογκόδη) για αυτό και μας έχουν συνεπάρει τα tablet που ομολογουμένως ακόμα υστερούν των laptop και για αυτό εντυπωσιάστηκα τόσο από την ιδέα του rolltop

Δημοσ.

Λοιπόν pano το acer η αλήθεια είναι πως το είχα καιρό..(η εγγύηση ούτως ή άλλως είχε λήξει και δεν το πολυχρησιμοποιούσα επειδή είχα και το Toshiba) τώρα για το toshiba ποτέ δεν απευθύνθηκα γιατί το πρόβλημα είχε να κάνει με την τροφοδοσία και δε το θεώρησα σημαντικό αφού ήταν περιστασιακό (καμιά φορά όταν το άνοιγα ενώ ήταν συνδεδεμένο στο ρεύμα δεν άνοιγε η οθόνη ενώ όλο το υπόλοιπο σύστημα έδειχνε να εκινεί κανονικά.. χωρίς βίσμα δεν είχε πρόβλημα..) πάραυτα όσο να είναι κάτι έβγαλε.

Πάντως γενικά πιστεύω πως σιγά σιγά θα αλλάξουν πολύ τα λαπτοπ θα αντικατασταθούν λόγω όγκου..(ναι πλεον τα περισσότερα θεωρούνται ογκόδη) για αυτό και μας έχουν συνεπάρει τα tablet που ομολογουμένως ακόμα υστερούν των laptop και για αυτό εντυπωσιάστηκα τόσο από την ιδέα του rolltop

Κοιτα bleach..το θεμα ειναι πως ολα τα laptop μπορουν να βγαλουν κατι...ακομα και τα καλυτερα και τα ποιο ακριβα(οπως συμβαινει με ολα τα προιοντα)

Για αυτο εχουν και εγγυηση...για να την χρησιμοποιουμε..και να γλιτωνουμε απο κατασκευαστικα λαθη...απλα επρεπε να την χρησιμοποιησεις..

Καταλαβαινεις τι θελω να πω...

Ακομα τα tablet δεν μορουν να αντικαταστησουν τα laptop..γιατι ειναι συναρτηση πολλων παραγοντων..(λειτουργικο-υλικο-εφαρμογες) αλλα φανταζομαι πως και τα laptop θα πρεπει να εξελιχθουν ωστε να αντιμετωπισουν αυτα που αναφερεις...

Δημοσ.

Macbook και HP CQ μονο.

Τιποτε αλλο δεν σιγκρινετε με την ποιοτητα apple και για HP CQ θελω να πω οτι τα ξερω καλυτερα απο τους κατασκευαστες του...

Αν το 95% των πελατων μου ειναι με HP CQ τι αλλο να κανω.

Δημοσ.

απο 5 λαπτοπ που ειχα στη κατοχη μου μπορω να πω οτι τα hp ειναι τα καλητερα δε ζεστενονται και πολη καλη ποιοτιτα κατασκευης ιδιως εσωτερικα!!

Δημοσ.

Ψήφισα toshiba και Dell για την υποστήριξή τους (δεν έχω κάποιο από αυτά)

Έχουμε και λέμε

HP 6820 (5ετίας 900€)

Το touch pad εφθάρη στο χρόνο και δυσκολευόσουν στο αριστερό κλικ

Ο μεντεσές της οθόνης έσπασε χαλώντας και την οθόνη. Η οθόνη αντικαταστάθηκε (βλακεία μου),

ενώ για μεντεσέ -που δεν υπάρχει - έκανα ιδιοκατασκευή τρυπώντας το καπάκι (χαμένο για χαμένο)

ο Φορτιστής χάλασε στην διετία, αλλά παίζει με noname των 20€

Αναγνωρίζω πάντως ότι παρόλο που το έκανα βίδες και ελατήρια δουλεύει ακόμα !!!!!!!

Turbo-x cardio (2011 480€)

Μόνο 1 χρόνο εγγύηση

Αντικατάσταση κάρτας WIFI ήδη

Οκ το σέρβις αλλά ο ένας χρόνος κυλάει γρήγορα και η ποιότητα κατασκευής δεν πείθει

SONY EBCW1C1 (2010 780€)

Μπαταρία που διαρκεί μία ώρα και κάτι (εξαρχής)

Υποδοχή ρεύματος προβληματική (άντε τώρα να το στέλνεις στο Βέλγιο)

Πάντως η οθόνη άψογη

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Eρώτηση: ξέρει κανένας άν είναι εμφανής η διαφορά του i3-2330M 2.2 GHz σε σχέση με τον Core i5-2430M 2.4 GHz ;;; Πρόκειτε για pc για κορίτσι που δεν ασχολείται με βαριά προγράμματα άιντε κανα skype ίντερνετ καμια ταινιούλα 720p μέχρι εκεί, ωστόσο μην την κρεμάσει ο επεξεργαστής σε 1-2 χρόνια γι αυτό το λέω. Γιατί είναι η κοπελιά μου ανάμεσα σε ένα hp με 15.6 οθόνη και τον ι5 που έγραψα πιο πάνω και ακόμα έναν hp που έχει τον ι3 που έγραψα πάνω αλλά 17.3 οθόνη. Και τα 2 τα λοιπά τους χαρακτηριστικά είναι ίδια δηλ 4γβ ράμ και 500άρη σκληρό. Γενικα εγώ τείνω στο ότι δεν χρειάζεται ιδιαίτερα δυνατό επεξεργαστή ενώ οθόνη έχει μεγάλη διαφορά 15 απο 17 αλλά επειδή έχω μείνει πίσω όσον αφορά επεξεργαστές για λάπτοπ θα ήθελα και την δική σας άποψη.

• Super Moderators
Δημοσ.

μόνο στην ενσωματωμένη vga διαφέρουν νομίζω, εκτός από τα 200mhz στο clock...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...