Προς το περιεχόμενο

DivX με υπότιτλους

nick_gr2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποίος είναι ο πιο καλός τρόπος να δει κανείς ταινίες divx με υπότιτλους σε Leopard?

Δοκίμασα το VLC που εμφανίζει υπότιτλους, αλλά μου φαίνεται σαν να χάνει frames κλπ... Επίσης τους ελληνικούς υπότιτλους του εμφανίζει κινέζικα... :fear:

Υπάρχει κάποια καλύτερη λύση ή αυτό είναι as good as it gets?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποίος είναι ο πιο καλός τρόπος να δει κανείς ταινίες divx με υπότιτλους σε Leopard?

Δοκίμασα το VLC που εμφανίζει υπότιτλους, αλλά μου φαίνεται σαν να χάνει frames κλπ... Επίσης τους ελληνικούς υπότιτλους του εμφανίζει κινέζικα... :fear:

Υπάρχει κάποια καλύτερη λύση ή αυτό είναι as good as it gets?

χρησιμοποιεισαι το sub merge για να τους βαζεις κανονικα στην ταινια και να φτιαχνεις οτι αλλο θελλεισ οσο αφορα τους υποτιτλους και μετα μπορεις να τα βλεπεις απο οποιοδηποτε

!!

Φοβερό το Perian! Και έβγαλε και υπότιτλους στα ελληνικά!

Μόνο που χρειάστηκε το Perian 1.0 γιατί οι άλλες εκδόσεις κολλάνε σε Leopard νομίζω...

Ευχαριστώ πολύ!

??? σβήσανε το μηνυμα του φιλου που είπε για το perian επειδή ήταν greeklish? eleos..

• Super Moderators
!!

[...]

??? σβήσανε το μηνυμα του φιλου που είπε για το perian επειδή ήταν greeklish? eleos..

To "eleos" δεν το κατάλαβα. Πάνω από ΚΑΘΕ reply box αναγράφεται ξεκάθαρα:

Προσοχή: Γράψτε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες. Τα μηνύματα γραμμένα με greeklish διαγράφονται

οκ δεκτόν. μήπως χάνεται η ουσία όμως κάπου? Η απάντηση που σβήστηκε ναι μεν ήταν σε greeklish, ήταν όμως και η λύση στο πρόβλημα, δηλαδή η πιο σωστή απάντηση στην αρχική ερώτηση μου. Eπίσης ήταν μια απάντηση μισής σειράς εκ της οποίας η μια λέξη ήταν "perian".

Ούτε κι εμένα μου αρέσουν τα greeklish σε forums, αλλά νομίζω πως στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν λιγάκι υπερβολικό. Αν δηλαδή δεν είχα δει έγκαιρα το σβησμένο μήνυμα, θα είχα μείνει με την απορία. Και με την απορία θα μείνουν και όσοι βρουν ενδιαφέρον το ερώτημά μου και αναζητήσουν απάντηση στο συγκεκριμένο thread.

Βέβαια δεν έχω υπάρξει mod σε forum και μπορώ να λέω πολλά τραγούδια έξω απ' το χορό, άρα πολύ πιθανόν να έχεις δίκιο. Απλώς ήθελα να πω το σκεπτικό μου. :-)

Τέλος του offtopic...

Με λίγα λόγια, αν κάποιος θέλει να δει DivX με υπότιτλους στο Mac του, δεν έχει παρά να κατεβάσει το component "Perian" για το QuickTime. Για να το βρει κανείς αρκεί ένα googlάρισμα.

Βασικά έχει απαντηθεί πολλάκις το θέμα αυτό οπότε το μόνο που χρειαζόταν να κάνεις για να μην μείνεις με την απορία,ήταν "Αναζήτηση" :-)

Το λινκ σου βγάζει "Μας συγχωρείτε - Δε βρέθηκαν λέξεις που να ταιριάζουν. Παρακαλώ δοκιμάστε με κάποιους άλλους όρους αναζήτησης. " αλλά όπως και να'χει δεν αμφιβάλλω πως έχει ειπωθεί ξανά. σίγουρα δεν έψαξα καλά.. :o

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Και πως μπορουμε να μειωσουμε το μεγεθος των υποτιτλων ωστε να μην μας βγαζει και 3η σειρα οταν ειναι μεγαλη η προταση ?

Κάνω quote από το Macephemera που το έχω απαντήσει γιατί βαριέμαι να το ξαναγράφω :P

"Xα! Γίνεται με QT τελικά! Ανοίγεις την ταινία(όχι σε Full Screen) και πας "Windows--> Show Movie Properties". Εκεί, βρίσκεις το Video Track 2 (στο Format λέει Text Subtitle) και πας στην καρτέλα Visual Settings. Εκεί, ρυθμίζοντας την ανάλυση, μικραίνουν ανάλογα και οι υπότιτλοι(όχι το video, μόνο οι υπότιτλοι). Αν επιλέξεις από δίπλα το "Percentage" είναι πιο εύκολη η ρύθμιση. Και έπειτα από το Offset, ρυθμίζεις την θέση τους.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να το κάνεις σε κάθε video ξεχωριστά"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...