Προς το περιεχόμενο

Problem with Net Browsers!

DosMac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας.

Εδώ και περίπου 2 'βδομάδες αντιμετωπίζω πρόβλημα με τους Browsers που χρησιμοποιώ.

Πολλά κείμενα, Links, γενικότερα ότι έχει να κάνει με "γράμματα", εμφανίζονται σε μορφή Italic. Το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται στο ότι πριν αρχίσει να γίνεται αυτό, είχα πειράξει τα fonts (είχαν μαζευτεί πολλά :P ) ! (σσ. είχα πάρει τον φάκελο fonts απο το Laptop ενός φίλου που χρησιμοποιεί XPSP2, για να αντικαταστήσω τον φάκελο, για να μην διαγράφω ένα ένα όσα δεν χρειαζόμουν - χρονοβόρο- ..). Δεν έχω ιδέα για το τί πρόβλημα υπάρχει και πώς μπορώ να το διορθώσω.

Ορίστε και μερικές εικόνες :

2uqdt0l.png

1zv72ja.png

Thanks.

P.S. Χρησιμοποιώ Firefox + IE, τους οποίους "ξεψείρωσα" για τα καλά :lol:

P.S.2 Windows XP = SP2 με σχεδόν όλα τα Updates.

P.S.3 Ο γνωστός που γράφω παραπάνω, έχει σίγουρα XPSP2 (είχα τσεκάρι καλά το system πριν πάρω τον φάκελο :devil: )

Thanks again.

Δημοσ.

Κοίτα δείς άμα έχεις την Times new roman ή πήγαινε εργαλεία (στο μοζιλλα) επιλογές και στην καρτέλα περιεχόμενο βάλε την παραπάνω γραμματοσειρά και μέγεθως 16

Δημοσ.

Ναί Times new roman έχω ... Μέγεθος 16... Και στην καρτέλα "για προχωρημένους" αυτή τη γραμματοσειρά έχω επιλέξει.

Δημοσ.

Ναι τις έχει αλλά υπάρχουν 2 φορές, μία φορά στα Ελληνικά η περιγραφή και μια στα Αγγλικα - εχω ελληνικα xp - (δλδ bold - εντονο κλπ κλπ) Δεν ξερω αν μπορει να φτεει αυτο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...