manolakosfs Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 γεια σας παιδια .εχω προβλημα με το philips router του οτε.καθε μιση ωρα μου πεφτει η συνδεση και σβηνει το φωτακι του ρουτερ που λεει Online.τι μπορει να φταιει?
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 to usb i hub δεν παιζουν ρολο.καταρχην ας κοιταξει οτι εχει βαλει παντου φιλτρα.ισως να ειναι προβλημα γραμμης ησως κατι αλλο.ας μας γραψει στατιστικα γραμμης πρωτα.
mvaggel Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Το έχεις ρυθμίσει PPPoE ή PPPoA? Όταν άλλαξα από vivodi σε Conn-x είχα το ίδιο πρόβλημα (και με το Philips του ΟΤΕ και με το Netgear που είχα πιο πριν) παραμένοντας σε PPPoE. Μόλις το γύρισα σε PPPoA έστρωσε.
com_hs Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δεν ξέρω εάν πρόκειται για το ίδιο αλλά την περασμένη εβδομάδα είχα το ίδιο και το αντικατέστησαν με την εγγύηση
tid_ff Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 το μοντεμ ειαναι ISDN ή PSTN??? τα ISDN εχουν καποιες λαθος ρυθμισεις παρε 1242 να σου πουν τις ρυθμισεις!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.