Προς το περιεχόμενο

Περίεργη ταχύτητα 8mbit Conn-X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα με την σύνδεση μου 8mbit Conn-X.

Πιάνει καλή ταχύτητα μόνο αν κατεβάσω κάτι από Rapidshare με Flashget με 30 connections ανοιχτά per file. Τότε δίνει ας πούμε 800 kb/s που και πάλι δεν είναι τέλεια αλλά το δέχομαι.

Όταν όμως πάω να κατεβάσω κάτι από http (ας πούμε μια iso διανομή απο ftp server που λογικά δίνει καλή ταχύτητα) δεν πάει πάνω από 100 kb/s. Το ίδιο κάνει στα torrent με utorrent 1.8 beta που και πάλι δε δίνει full από Openoffice torrent ας πούμε.

Αν το dslam μου ήταν πίτα δε θα με έκοβε και στο Rapidshare με Flashget; Μπορώ να κάνω κάτι για να δίνει καλή ταχύτητα γενικά;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

μηπως εχεις wirelless?

Δοκιμασε με lan να δεις

Επισης το "πιτα το dslam" που χρησιμοποιειται κατα κορον ειναι λαθος .

Αν θα δεις αρθρα στο adsl.gr το προβλημα συνηθως βρισκεται στο virtual path που βρισκεται το dslam..

παραθετω σχετικο απο το site αυτο :

Οι υπηρεσιες που παρεχονται σε καθε πελατη οριζονται σε ενα VLAN. Αρα μιλαμε για παρα πολλους χρηστες στο ιδιο VLAN που "παιζουν" ταυτοχρονα με αποτελεσμα ο BRAS να προσπαθει ταυτοχρονα να διεκπαιρωσει τις αιτησεις αρα "μοιραζεται" κατα καποιο τροπο για να τους εξυπηρετησει.

Αρα αν υφισταται μπουκωμα αυτο δεν ειναι στο DSLAM αλλα συνήθως προκύπτει στο link DSLAM --> BRAS

Αυτο γιατι και εγω ειχα μπερδευτει και ειχα λαθος αποψη για "πιταρισμενα¨dslam !

Δημοσ.

Με ethernet το έχω συνδέσει. Η απορία μου είναι γιατί μόνο με rapidshare και flashget πιάνω full; Από τον browser download από αξιόπιστο ftp δεν έπρεπε να μου δίνει επίσης την μέγιστη ταχύτητα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...