subdee Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Κατόπιν αναζήτησης ομοίου θέματος, έχω να προτείνω μια υποκατηγορία για βιβλία και άλλα έργα του γραπτού λόγου. Θα μου άρεσε να έχω ένα μέρος όπου θα μπορώ να συζητήσω κάποιο βιβλίο που διάβασα, να πάρω προτάσεις και να συζητήσω συγγραφείς μαζί με άλλους χρήστες/αναγνώστες.
tzogoula Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 συμφωνω απολυτα - θα το θελα και γω κατι τετοιο!:-)
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Υπάρχει στο μπλα-μπλα ένα thread με προτάσεις βιβλίων. Δεν ξέρω αν θα έχει αρκετή κίνηση μια ξεχωριστή υποκατηγορία ώστε να δικαιολογηθεί η "αυτονόμησή" της, αλλά σίγουρα θα βοηθούσε στην καλύτερη συζήτηση (στο ένα thread η κουβέντα έμπλεκε, ρωτούσε κάποιος κάτι άρχετο κτλ, κτλ).
subdee Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Υπάρχει στο μπλα-μπλα ένα thread με προτάσεις βιβλίων. Δεν ξέρω αν θα έχει αρκετή κίνηση μια ξεχωριστή υποκατηγορία ώστε να δικαιολογηθεί η "αυτονόμησή" της, αλλά σίγουρα θα βοηθούσε στην καλύτερη συζήτηση (στο ένα thread η κουβέντα έμπλεκε, ρωτούσε κάποιος κάτι άρχετο κτλ, κτλ). Όντως υπάρχει μια κλωστή με προτάσεις βιβλίων αλλά θα ήθλεα το δικό μας χώρο ώστε να μπορούμε επίσης να συζητήσουμε για το κάθε βιβλίο. Όπως το είπες, μπλέκεται η κατάσταση σε μία κλωστή. Η πικρή αλήθεια είναι ότι πολύ λίγος κόσμος ασχολείται με βιβλία. Κοίτα κίνηση που έχει η κατηγορία για τηλεοπτικά show.... Έχω χάσει κάθε ελπίδα για την ανθρωπότητα.
The_Edge Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=130122
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.