Προς το περιεχόμενο

Benchmark score 3d mark 06 Ειναι ικανοποιητικό?

djpal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε όλους!

Έχω το σύστημα της υπογραφής μου και έχω τις μνήμες του συστήματος overclocked στ 900mhz και την cpu στα 3.2Ghz.

Έτρεξα το 3d mark 06 στα maximum όλα και σε όλα τα test μου έβγαζε μέσο όρο 45 frames/sec και στα test cpu 0 η 1 frame!

Ακόμα και με χαμηλότερες ρυθμίσεις πάλι τα ίδια με εξαίρεση τα test της κάρτας.

score με full ρυθμίσεις: 4236 3d marks. είνια φυσιολογικά για το σύστημά μου?

Γιατί έχω εντύπωση οτι κάτι παίζει εδω...

Δημοσ.

Δεν υπάρχει σύστημα που να μην γονατίζει στα cpu test του 3dmark06 .

Δοκίμασε να το τρέξεις με τις default ρυθμίσεις και πες μας αποτελέσματα.

Δημοσ.

όταν λέω Full εννοώ 1444 χ 900 ανάλυση, χ8 antialiazing και όλες τις επιλογές σχεδόν ενεργές tripple buffering κλπ.

στα default βγάζει 7644 3d marks γιατί πάλι μου φαίνονται λίγα? Είμαι υπερβολικός μήπως?

Πάλι στα cpu 0 frames! και κάρτα μέσο όρο 85 frames/sec

• Super Moderators
Δημοσ.

τα scores του 3Dmark06 που βλέπεις γενικότερα στο net και σε forums είναι σε full perfomance settings...καθόλου φίλτρα ούτε triple buffering με full optimizations και σε ανάλυση 1280χ1024...

Δημοσ.
όταν λέω Full εννοώ 1444 χ 900 ανάλυση, χ8 antialiazing και όλες τις επιλογές σχεδόν ενεργές tripple buffering κλπ.

Με αυτές τις ρυθμίσεις πιθανόν να είναι normal...

στα default βγάζει 7644 3d marks γιατί πάλι μου φαίνονται λίγα? Είμαι υπερβολικός μήπως?

Πάλι στα cpu 0 frames! και κάρτα μέσο όρο 85 frames/sec

Aποκλείεται με Μ.Ο 85 Fps να σου δίνει μόνο 7k.

Κανονικά θα έπρεπε να είναι πάνω από 12k.

Όλες οι cpu πάνε με ~0-2 fps στα cpu test. Aυτό είναι φυσιολογικό.

Δημοσ.

Λοιπον όπως ξεκινάει το πρόγραμμα κατευθείαν πατάω να κάνει Test. ξεκιναει σε ορισμενες φασεις 55 μετα ανεβαίνει 90 και ξαναπέφτει γύρω στα 50, μόλις τωρα το ξαναέκανα πάλι παρόμοιο score έβγαλα. Κατι θα κάνω λάθος δεν μπορει..

Στην τελική δεν με νοιαζει το score. Απλά βλέπω άλλα συστήματα στο internet και έχουν υψηλότερα score οι περισσότεροι. Ηθελα να δώ περίπου που βρίσκομαι.

Γενικά στα παιχνίδια σκίζει (προσωπική μου άποψη πάντα).

• Super Moderators
Δημοσ.

έβαλες full perfomance όπως είπα πιο πάνω σε ανάλυση 1280χ1024 και βγάζει πάλι το ίδιο score? :o

Δημοσ.

τωρα 11046 εκλεισα κάποιες εφαρμογές και το έτρεξα στα defalut/.

Αυτο το full performance απο πού το ρυθμίζω?

• Super Moderators
Δημοσ.

από τις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών στο Nvidia Control Panel...βάζεις όλα τα settings σε perfomance, απενεργοποιείς φίλτρα, triple buffering...στα είπα και πιο πάνω αλλά προφανώς τα πέρασες στο ντούκου

Δημοσ.
από τις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών στο Nvidia Control Panel...βάζεις όλα τα settings σε perfomance, απενεργοποιείς φίλτρα, triple buffering...στα είπα και πιο πάνω αλλά προφανώς τα πέρασες στο ντούκου

οΧΙ βρε τα διαβασα αλλά νόμιζα απο το ίδιο το πρόγραμμα πως γινότανε.

Μην παρεξηγείσαι. ειλικρινα

Ευχαριστώ όλους σας για τον χρονο σας και τις απαντήσεις σας.

Θα κανω post το score συμφωνα με τις ρυθμισεις που μου είπες φίλε μου Thresh

Thanks Again!

• Super Moderators
Δημοσ.

ανοιχτά και τα optimizations έτσι...κλασικά lowest quality possible για μεγαλύτερο score

Δημοσ.

12275 3d marks φιλε μου Thresh. Σ'ευχαριστώ πολυ. Έβλεπα τα υπολοιπα score και νομιζα οτι το σύστημά μου ήταν πατάτα.

Αλλά γιατί ρε παιδια όμως? Μια κάρτα γραφικών και γενικά ένα σύστημα θα έπερεπε να τεστάρεται σε full γραφικά με όλα τα φιλτρα σε μεγάλες αναλύσεις κλπ.

Δεν σας φαινεται λίγο κοροϊδια αυτο το πράγμα? Τόσα λεφτά δίνουμε για ένα σύστημα της προκοπής και τελικά πάλι μια τρύπα στο νερο κάνουμε. Είμαι λάθος?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...