Προς το περιεχόμενο

Ποιά 8800gt..?

alexisgt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Dr_73: Ναι, συμφωνώ μ' αυτά που λες στο τελευταίο σου post (κι εγώ 55000δρχ ακριβώς τη θυμάμαι τη Viper). Θυμάμαι μάλιστα, ότι η retail "συσκευασία" της Voodoo Monster 3D (πολύ retail όμως) ήταν ένας κίτρινος, ταχυδρομικός φάκελος (αυτός με τις φυσαλίδες) :P

Καλή η αναδρομή στο παρελθόν αλλά σα να παραβγήκαμε offtopic :)

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για να μην ανοίξω καινούργιο νήμα ας ρωτήσω εδώ:

Θα πάρω την 8800gt 512mb αλλα δεν ξέρω ποια απο τις παρακάτω υλοποιήσεις να διάλέξω

1)twintech

2)Sparkle

3)ECS

4)Albatron

(η κάρτα θα αγοραστεί απο το πλαίσιο μέσω internet και αυτες οι 4 υλοποιήσεις ειναι στην ίδια τιμή,ΔΕΝ θα πάω σε παραπάνω χρήματα)

Δημοσ.

απο όσο έχω δει η ecs έχει διαφορετικό σύστημα ψύξης που τουλάχιστον στο μάτι φαίνεατι καλύτερο απο το στόκ.για κάνε ένα search στο google α δεις τι παίζει και εαν πράγματι είναι καλύτερο τσίμπα τη...τι στο καλό arctic cooling λέει πάνω...

Δημοσ.

Βασικα ολες οι μαρκες ιδιες ειναι αφου οι περισσοτερες ειναι reference boards της nvidia

βασικα ολες οι καρτες ιδιες αφου ειναι πλακετες που δινει η ιδια η εταιρεια στους συνεργατες της

Βασικα περιμενε λιγο αφου βγαινουν οι καινουργιες οπου ναναι

Δημοσ.

Την πιο φθηνή πάρε.Σήμερα μου ήρθε η galaxy και ενώ πίστευα ότι είχε το τυπικό ανεμιστηράκι εξεπλάγην ευχάριστα γιατί είδα ότι έχει διαφορετικό ανεμιστήρα (έναν από την coolermaster).Ακόμα δεν έχω παίξει αλλά στα windows είναι στους 50 βαθμούς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...