kostasve Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 παιδια καλησπερα.παιζω pro απο το 98 κ εδω κ 2 μηνες παιζω λογω γραμμης, online με το ps2.εφτασα στο 290 απο 10.000 κοσμο κ ολο εμφανιζονται ατομα που κλεβουν,παγωνουν την οθονη κλπ....μπορει καποιος να βοηθησει;
gherudos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Βάλε την οθόνη σου κοντά σε μια σόμπα ή ένα ΧΒΟΧ360 και από τη θερμότητα δεν θα ξαναπαγώσει η οθόνη!!!
gherudos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Ε μα πράγματα είναι αυτά που ρωτάς;Δηλαδή τι περίμενες να απαντήσουμε;ότι θα πάμε να δείρουμε αυτούς που βγαίνουν από το παιχνίδι ή αυτούς που πιθανόν χρησιμοποιούν κάποιο cheat;Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι αυτό.
kostasve Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Ε μα πράγματα είναι αυτά που ρωτάς;Δηλαδή τι περίμενες να απαντήσουμε;ότι θα πάμε να δείρουμε αυτούς που βγαίνουν από το παιχνίδι ή αυτούς που πιθανόν χρησιμοποιούν κάποιο cheat;Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι αυτό. το θεμα ειναι φιλε μου οτι εσυ δεν μπορεις να κανεις τιποτα γι αυτο.υπαρχουν τυπακια εκει εξω που ξερουν κ μπορουν,οποτε ασε αυτους να απαντησουν κ εσυ κατσε να χανεις οκ?
gherudos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Κύριε Βεγουδάκη καλύτερα να λύνεις καμιά άσκηση μαθηματικών παρά να παίζεις pro evolution.Eγώ δεν θα κάτσω να χάνω εσύ όμως θα συνεχίσεις να χάνεις αφού δεν ξέρεις να παίζεις pro evolution και τσατίζεσαι.Πάντως με το να σου μιλάω όντως χάνω κάτι, τον καιρό μου!!!
kostasve Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 φιλε αν παιξεις pro μαζι μου θα χασεις 20-0 οποτε ασχολησου με κατι αλλο,κανε χαβαλε εισαι καλος....
gherudos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Φυσικά και θα χάσω 20-0 από εσένα όπως κι επίσης αν παίξω και με τη Θεοπούλα από το παρά πέντε διότι σιχαίνομαι το pro evolution.Σε κάλυψα;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Παρακαλώ συνεχίστε τον διάλογό σας με pm.
Commentator Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 μα γιατι με pm?! Αφου περναμε τοσο υπεροχα διαβαζοντας τον διαλογο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.