Προς το περιεχόμενο

pes2008 ps2 online

kostasve

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα.παιζω pro απο το 98 κ εδω κ 2 μηνες παιζω λογω γραμμης, online με το ps2.εφτασα στο 290 απο 10.000 κοσμο κ ολο εμφανιζονται ατομα που κλεβουν,παγωνουν την οθονη κλπ....μπορει καποιος να βοηθησει;

Δημοσ.

Ε μα πράγματα είναι αυτά που ρωτάς;Δηλαδή τι περίμενες να απαντήσουμε;ότι θα πάμε να δείρουμε αυτούς που βγαίνουν από το παιχνίδι ή αυτούς που πιθανόν χρησιμοποιούν κάποιο cheat;Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι αυτό.

Δημοσ.
Ε μα πράγματα είναι αυτά που ρωτάς;Δηλαδή τι περίμενες να απαντήσουμε;ότι θα πάμε να δείρουμε αυτούς που βγαίνουν από το παιχνίδι ή αυτούς που πιθανόν χρησιμοποιούν κάποιο cheat;Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι αυτό.

το θεμα ειναι φιλε μου οτι εσυ δεν μπορεις να κανεις τιποτα γι αυτο.υπαρχουν τυπακια εκει εξω που ξερουν κ μπορουν,οποτε ασε αυτους να απαντησουν κ εσυ κατσε να χανεις οκ?

Δημοσ.

Κύριε Βεγουδάκη καλύτερα να λύνεις καμιά άσκηση μαθηματικών παρά να παίζεις pro evolution.Eγώ δεν θα κάτσω να χάνω εσύ όμως θα συνεχίσεις να χάνεις αφού δεν ξέρεις να παίζεις pro evolution και τσατίζεσαι.Πάντως με το να σου μιλάω όντως χάνω κάτι, τον καιρό μου!!!

Δημοσ.

φιλε αν παιξεις pro μαζι μου θα χασεις 20-0 οποτε ασχολησου με κατι αλλο,κανε χαβαλε εισαι καλος....

Δημοσ.

Φυσικά και θα χάσω 20-0 από εσένα όπως κι επίσης αν παίξω και με τη Θεοπούλα από το παρά πέντε διότι σιχαίνομαι το pro evolution.Σε κάλυψα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...