outlaw star Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 καλημέρα στο forum.λόγω του μεγέθους του τροφοδοτικού μου αναγκάστηκα να βγάλω το 90άρι φανάκι της οροφής του κουτιού μου(thermaltake armor το κλασσικό) και το έχω στην άκρη σκεφτόμουν να το βάλω να φυσάει το δίσκο αλλά ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να κάτσει πάνω στο δίσκο μιας και δεν εφαρμόζει στο ρακάκι που έχω το σκληρό να το βάλω ή όχι λέτε να ανεβάσει καμμιά τρελή θερμοκρασία να λιώσει το πλαστικό του φαν και να γίνει το pc παρανάλωμα του πυρός? ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slaughter Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 αν δεν ανεβάζει θερμοκρασίες ο δίσκος μην ασχοληθείς με τέτοιες πατέντες.... δεν ξέρεις τι μπορεί να σε βρει :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Το 'χα δοκιμάσει σε ένα παλιό Maxtor 6.4GB (ναι από αυτούς που άναβαν φωτιές με τις temps που ανέβαζαν) αλλά μόνο για 10 περίπου ωρίτσες ... Δεν είχα κάποιο ατύχημα ... Τονίζω όμως το γεγονός ότι δούλευε έτσι γύρω στις 10 ώρες και όχι 24/7 ... Να σου πω την αλήθεια θα σου πρότεινα εν τέλη να μην το κάνεις ... Βάλε τον κάπου στο κουτί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.