Προς το περιεχόμενο

PS3 cracking@home

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά νέα έρχονται από το υπερπέραν.Μια ομάδα προγραμματιστών σε συνεργασία με τους σιχαμένους(ps3news) έφτιαξαν ένα πολύ μικρό πρόγραμμα βασισμένο σε linux το οποίο θα κάνει boot από το Other OS χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση το οποίο θα κάνει την ίδια δουλειά με το folding@home αλλά αντί για πρωτείνες και θεραπείες θα προσπαθήσει να σπάσει το hypervisor mode lvl1 ώστε να δούμε τα πρώτα PS3 hacks.

Οι δημιουργοί επισημαίνουν ότι με 1000 χρήστες που θα τρέξουν το πρόγραμμα θα έχουμε πρόσβαση στο hypervisor mode σε λιγότερο από 2 μήνες.

Όσο περισσότεροι το χρησιμοποιήσουν τόσο γρηγορότερα θα σπάσει το PS3.

Το πρόγραμμα αυτή τη στιγμή είναι σε alpha version και είπαν οτι πολύ σύντομα ίσως και την επόμενη εβδομάδα να κυκλοφορήσει μια πρώιμη έκδοση η οποία θα υποστηρίζει και το wi-fi αλλά και τις απλές tv,ενώ η alpha version μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε HDtvs και να συνδεθεί στο ίντερνετ μέσω καλωδίου.Νομίζω ότι τώρα είναι καλή εποχή για να αγοράσουν και οι δύσπιστοι ένα PS3.

Δημοσ.
Νομίζω ότι τώρα είναι καλή εποχή για να αγοράσουν και οι δύσπιστοι ένα PS3.

Μάλλον έρχεται η ώρα μας... Μετά από 2 psp, ένα ΧΒΟΧ360, ένα PS2 και ένα Wii, το PS3 είναι αυτό που λείπει από τη συλλογή.... :-)

Δημοσ.

Αφού υπάρχει μέσα το σιχαμένο όπως είπε ο φίλος, και η γριά που έκανε ο Σερβετας στους ΑΜΑΝ, ps3news δεν μου λέει τίποτα το νέο αν δεν δείξουν κατι...

Μετράμε ήδη 826 iso loaders και 293,2 hacks απο μέρα σε μέρα!!! Ας βγάλουν κατι χωρίς λόγια γιατι τα 60αρια φεύγουν σύννεφο.

Δημοσ.
Μάλλον έρχεται η ώρα μας... Μετά από 2 psp, ένα ΧΒΟΧ360, ένα PS2 και ένα Wii, το PS3 είναι αυτό που λείπει από τη συλλογή.... :-)

Δώσε τo 1 psp και πάρε και ds :P

Ds ftw :P

+1 και απο μένα βασικά.. αν και ψήνομαι να περιμένω λίγο για μια πιο λεπτή έκδοση... (φτάνει με τα χοντράδια psx και ps2 που μου ξέμειναν ;p) Είναι και θέμα χώρου βρε αδερφέ..

Δημοσ.
Αφού υπάρχει μέσα το σιχαμένο όπως είπε ο φίλος, και η γριά που έκανε ο Σερβετας στους ΑΜΑΝ, ps3news δεν μου λέει τίποτα το νέο αν δεν δείξουν κατι...

Μετράμε ήδη 826 iso loaders και 293,2 hacks απο μέρα σε μέρα!!! Ας βγάλουν κατι χωρίς λόγια γιατι τα 60αρια φεύγουν σύννεφο.

Δεν με κατάλαβες,δεν είναι υπεύθυνοι για το πρόγραμμα οι ps3news απλά συμμετέχουν στο πρόγραμμα επειδή έχουν 2 debug ps3.Και μπορώ να σου πώ ότι αυτοί που ξεκίνησαν το πρόγραμμα είναι γνωστοί.Έχουμε και έναν δικό μας στην ομάδα(όταν λέω δικό μας εννοώ από την ομάδα μου ps2modz).

Δημοσ.

xOOXxOXoXOOXo

Λατρεύω αυτή την απέχθεια για το ps3news :P

Πιο πολύ απο όλα λατρεύω τα warnings του dark alex στα firmware tou psp :P

Άντε break an (ic) leg :D

Δημοσ.
Δώσε τo 1 psp και πάρε και ds :P

Ds ftw :P

Μπααα klainmaingr... Δεν παίζει κάτι τέτοιο... Ξέρεις αυτό που λένε "Ένα ίσον κανένα"? Αυτό θα πάθω εγώ... Το ένα έχει κατασχεθεί από τη γυναίκα, οπότε αν δώσω το άλλο, θα μείνω εγώ από psp... :lol:

Δημοσ.
Δεν με κατάλαβες,δεν είναι υπεύθυνοι για το πρόγραμμα οι ps3news απλά συμμετέχουν στο πρόγραμμα επειδή έχουν 2 debug ps3.Και μπορώ να σου πώ ότι αυτοί που ξεκίνησαν το πρόγραμμα είναι γνωστοί.Έχουμε και έναν δικό μας στην ομάδα(όταν λέω δικό μας εννοώ από την ομάδα μου ps2modz).

Δεν είπα οτι είναι υπεύθυνοι αλλα οι συγκεκριμένοι έχουν άσχημο όνομα και (όχι αδικα) οπότε υπάρχει μια προκατάληψη.Μακάρι να διαψεύσουν του πάντες αν έχουν έστω και μικρή συμβολή σε κάτι τέτοιο...Για να δούμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...