kavaliotis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Επειδη κανει 36 ευρω και απο οτι βλεπω ειναι 8mb/sec read, 12mb/sec write http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69980761&product=994545 (κανονικα το read δεν ειναι παντα πιο πολυ απο το write?), καποιος που να το εχει να πει εντυπωσεις ή να μας δωσει κανα benchmark? Ψαχνω 8GB φλασακι φτηνο για μεταφορες αρχειων, για κανονικο φλασακι εχω ενα αλλο πολυ γρηγορο αλλα λογω τιμης περιοριστηκα στα 2GB και εχω μεσα μονο Portable Apps για να το χρησιμοποιω απο την δουλεια ή απο οποιο αλλο μηχανημα κατσω. Ή καποιο αλλο που να ειναι φτηνο και γρηγορο? Τα πιο πολλα σε τετοια τιμη ειναι με γελοια read/write speeds...
kosmasgr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 8 δεν είναι πολλά ? Πιστεύω με ένα 4Ggb θα είσαι μια χαρά
skiabox Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Τα turbo-x φλασακια δεν καθονται καλα στις usb θυρες.
k_sakis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα με το turbo-x φλασάκι μου.
giannhs_29 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 οσο πιο πολλα τοσο καλυτερα εγω παντως εχω δυο 4g και κανω την δουλεια μου
kavaliotis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα με το turbo-x φλασάκι μου. Φιλε μου μπορεις να κατεβασεις καποιο προγραμμα στυλ HD-Tach και να ποσταρεις τα αποτελεσματα για να δουμε ποσο γρηγορο ειναι? Δωρεαν ειναι. Οσο για τον χωρο, επειδη απο το 2008 κατεβαζω τα παντα αποκλειστικα και μονο σε High Definition, τα 8gb ειναι πολυ λιγα απλα για την δουλεια που το θελω ειναι ισα ισα. Και λογω τιμης το προτιμω. Στον αδερφο μου πηρα δωρο ενα αλλο flashακι 16GB και παλι μικρο του φαινεται.
@topos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μηπως θα σε βολευε καλυτερα κανενας εξωτερικος 2,5αρης σκληρος? Εκτος απο την μεγαλυτερη χωρητικοτητα θα ειναι κ πιο γρηγορος .. (Στα μειον βεβαια μεγαλυτερος ογκος και περισσοτερη ευαισθησια στα ταρακουνηματα.)
liopyr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μηπως θα σε βολευε καλυτερα κανενας εξωτερικος 2,5αρης σκληρος?Εκτος απο την μεγαλυτερη χωρητικοτητα θα ειναι κ πιο γρηγορος .. (Στα μειον βεβαια μεγαλυτερος ογκος και περισσοτερη ευαισθησια στα ταρακουνηματα.) ε,χμμ, και η τιμή του... ************** Στο eshop, ξεκινάν από 30ε. Νομίζω πως είναι εξευτελιστικά φθηνά... http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CC%CD%C7%CC%C5%D3+USB&title=8GB
S2Katana Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Σωστη η προταση για τον 2.5αρη. Για το φλασακι, απο φιλους που εχουν, εχω ακουσει καλα σχολια.
kavaliotis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Στο eshop, ξεκινάν από 30ε.Νομίζω πως είναι εξευτελιστικά φθηνά... ..και εξευτελιστικα ΑΡΓΑ!!!! Με 2-3ΜΒ/sec write θες κανα μηνα για να περασεις ενα DVD ή ενα HD video μεσα... Αυτο που εχω τωρα εχει 28MB read / 15MB write και ενω και παλι δεν ειναι απο τα πολυ γρηγορα, ειμαι ικανοποιημενος. Οτιδηποτε κατω απο 10-12 write ειναι πιο αργο και απο την καθυστερηση... Ποσο μαλλον αυτα των 30 που εχουν 2-3 ΜΒ write!
diabibas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 MediaMarkt έχει kingston data traveler 8GB 33?. 28 Euro (προχθές το πήρα)
diabibas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Μηπως θα σε βολευε καλυτερα κανενας εξωτερικος 2,5αρης σκληρος?Εκτος απο την μεγαλυτερη χωρητικοτητα θα ειναι κ πιο γρηγορος .. (Στα μειον βεβαια μεγαλυτερος ογκος και περισσοτερη ευαισθησια στα ταρακουνηματα.) Είσαι σίγουρος για την ταχύτητα?? Μην ξεχνάμε ότι σκληρός=μηχανικά μέρη
liopyr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 kavaliotis όντως η ταχύτητα είναι πολύ σημαντική παράμετρος που ξεχνάμε ... έχεις ψάξει πιο είναι το πιο γρήγορο σχετικά σε αυτές τις τιμές? edit: άκυρο, την ίδια απορία έχεις και εσύ μάλλον στο πρώτο post...
Evan_ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Έχω ένα usb stick TurboX 2GB. Είναι όντως αρκετά γρήγορο. Πρόσεξα όμως μεγάλη πτώση της ταχύτητας σε μεταφορές μικρών chunks (πχ πολλά μικρά αρχεία). Όταν δοκίμασα να δουλέψω τον portable firefox και κάποια άλλα portable προγράμματα απο το stick (που κάνουν πολλές και συχνές προσβάσεις σε πολλά αρχεία), τότε η ταχύτητα ήταν πολύ χαμηλή. Εμπειρικά πάντα. Για μεταφορές όμως αρχείων γενικά, εικόνες, mp3, ταινίες κλπ είναι ιδανικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.