Προς το περιεχόμενο

PSP (1004)

crazypsp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος έμπειρος χρήστης του PSP που θα μπορούσε να με βοηθήσει? Έχω ένα PSP (1004) με original firmware v3.90 της Sony. Προσπαθώ να τρέξω ISO και CSO παιχνίδια από το Memory Stick, αλλά χωρίς επιτυχία. Φοβάμαι ότι φταίει η έκδοση του firmware. Aπό πληροφορίες που μάζεψα από το Internet, αυτή η έκδοση του firmware είναι ιδιαίτερη ασφαλής και δεν επιτρέπει πολλά κόλπα. Μήπως γνωρίζει κανείς ποια έκδοση firmware πρέπει να χρησιμοποιήσω? Μήπως γνωρίζει κανείς πώς θα αλλάξω την έκδσση στο PSP μου?

Δημοσ.

crazypsp, όπως σου είπα και στο πμ, η καλύτερη λύση είναι να μπεις στο pspgr. Εκεί θα βρεις λύσεις για το πρόβλημά σου...

Η 3.90 που έχεις, δεν είναι φτιαγμένη να παίζει back up από τη memory stick, οπότε θα χρειαστείς κάποιο custom firmware.

Δημοσ.

Ok. Μπήκα στο site και έχει άπειρες πληροφορίες. Σε σημείο που δεν ξέρω από πού να αρχίσω... Μπορείς να με καθοδηγήσεις πού θα βρω αυτό που ψάχνω?

Δημοσ.

Στην προσπάθεια να εγκαταστήσω το 3.90 M33-2 παίρνω το μήνυμα ότι δεν χρειάζεται αναβάθμιση γιατί αυτό που έχω είναι νεώτερο! Δεν ξέρω τι να κάνω...

Δημοσ.

Σου το είπα οτι δε μπορείς να βάλεις custom έκδοση τόσο εύκολα! Πρέπει με μια pandora battery να κατέβεις σε έκδοση που σου επιτρέπει να βάλεις custom firmware και μετά να πας στο 3.90M33-2. Που μένεις? Δες στο site, υπάρχουν άνθρωποι που προσφέρονται να βοηθήσουν χωρίς χρήματα!

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για τις οδηγίες. Ξέρω ότι ακούγομαι περίεργα, αλλά είμαι εντελώς νέος στο άθλημα. Μένω Θεσσαλονίκη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...