Προς το περιεχόμενο

Vga εως 70 Ευρω.

nyne

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δηλαδη καλυτερα αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510647 απο αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510646 ας εχει 512 επειδη η αλλη ειναι με ddr3?:-)

Ειναι προτιμοτερο να εχει λιγοτερη μνημη και να τη διαβαζει πολυ πιο γρηγορα παρα περισσοτερη αλλα να τη διαβαζει αργα! Αρα πας για την πρωτη.

Δημοσ.

με 70 ευρώ κάρτα πάντως να ξέρεις ότι όχι σε 1600 ανάλυση δε θα παίζεις αλλά και σε 1024χ768 για τα σύγχρονα games θαύμα θα είναι..στο λέω απλά για να είσαι προετοιμασμένος..άποψή μου κράτα τα λεφτά σου κάνε οικονομίες και πάρε μια ati 3850 που μπορείς να τη βρεις στο πλαίσιο 125 ευρώ και θα έχεις πολύ καλύτερες επιδόσεις...το καταλαβαίνω ότι είναι μεγάλη η διαφορά αλλά εαν θες να παίζεις παιχνίδια....εαν παρόλα αυτά δε μπορείς πάρε τη 3650...πάντως περίμενε κανά μήνα μάζεψε κάτι ακόμα και οι τιμές όλο και πέφτουν...

Δημοσ.
με 70 ευρώ κάρτα πάντως να ξέρεις ότι όχι σε 1600 ανάλυση δε θα παίζεις αλλά και σε 1024χ768 για τα σύγχρονα games θαύμα θα είναι..στο λέω απλά για να είσαι προετοιμασμένος..άποψή μου κράτα τα λεφτά σου κάνε οικονομίες και πάρε μια ati 3850 που μπορείς να τη βρεις στο πλαίσιο 125 ευρώ και θα έχεις πολύ καλύτερες επιδόσεις...το καταλαβαίνω ότι είναι μεγάλη η διαφορά αλλά εαν θες να παίζεις παιχνίδια....εαν παρόλα αυτά δε μπορείς πάρε τη 3650...πάντως περίμενε κανά μήνα μάζεψε κάτι ακόμα και οι τιμές όλο και πέφτουν...

Outlaw star δες και αυτην που του προτεινω και εγω. Αν και ειπε ο ανθρωπος οτι δε γουσταρει μεταχειρησμενα αλλα πιστευω οτι ειναι ευκαιρια. Απλα θελω και τη γνωμη σου για να ξερω αν καλα κανω που την προσφερω για να μην νιωθει (και λογικα) ο ανθρωπος οτι παω να τον κοροιδεψω.

Δημοσ.

Ναι καλύτερη είναι η 256ddr3 απο την 512ddr2. Θα μπορείς να παίζεις και σε ανάλυση 1600 αλλά με τις περισσότερες ρυθμίσεις στο medium. H gts που του δίνεις φίλε έχει παρόμοιες επιδόσεις με την 3650 και για 70 ευρώ που την δίνεις είναι καλά. Προσωπικά πάντως αν έψαχνα τέτοια κάρτα , θα προτιμούσα την 3650, λόγω ότι είναι καινούρια ,κλπ,κλπ και επιπλέον λόγω powerplay έχει λιγότερη κατανάλωση απο τη δικιά σου όταν δεν παιζει παιχνίδια, (+ dx10.1 αν και αυτό δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσει). Δεν θέλω να με παρεξηγήσεις γι'αυτά που λέω, γνώμη μου είναι. Η τιμή που τη δίνεις είναι καλή πάντως.

Δημοσ.
Ναι καλύτερη είναι η 256ddr3 απο την 512ddr2. Θα μπορείς να παίζεις και σε ανάλυση 1600 αλλά με τις περισσότερες ρυθμίσεις στο medium. H gts που του δίνεις φίλε έχει παρόμοιες επιδόσεις με την 3650 και για 70 ευρώ που την δίνεις είναι καλά. Προσωπικά πάντως αν έψαχνα τέτοια κάρτα , θα προτιμούσα την 3650, λόγω ότι είναι καινούρια ,κλπ,κλπ και επιπλέον λόγω powerplay έχει λιγότερη κατανάλωση απο τη δικιά σου όταν δεν παιζει παιχνίδια, (+ dx10.1 αν και αυτό δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσει). Δεν θέλω να με παρεξηγήσεις γι'αυτά που λέω, γνώμη μου είναι. Η τιμή που τη δίνεις είναι καλή πάντως.

Εχω την εντυπωση οτι εχει λιγο καλυτερες επιδοσεις η gts. Η γνώμη σου παντως ειναι απολυτα σεβαστη! Εννοειτε πως δε παρεξηγω κυριως να βοηθησουμε τον ανθρωπο να καταληξει θελουμε.:-)

Δημοσ.

http://www.overclock3d.net/reviews.php?/gpu_displays/powercolor_hd3650_extreme_pcs_edition/5

8600 > 3650 και σε όποιο παιχνίδι είναι κοντά στις επιδόσεις μην ξεχνάμε και τους προβληματικους drivers της ATi...O άνθρωπος παιχνίδια θέλει να παίζει, όχι να ασχολείται με μπλέ οθόνες..

Δημοσ.

Οι προβληματικοί drivers που λες για την ατι δεν ισχύει. Προβλήματα μπορεί να υπάρξουν σε κάποια παιχνίδια (χαλασμένα γραφικά) τους πρώτους 1-2 μήνες μέχρι να βγουν οι καινουριοι drivers, σε καμία περίπτωση όμως μπλε οθόνες υπο φυσιολογικές συνθήκες.

Τώρα για αυτό που δείχνεις δεν το εμπιστεύομαι για τους εξης λόγους. 1) Δεν δείχνει σε όλα τα παιχνίδια σε τι αναλύσεις παιζονται, 2)Οι drivers που χρησιμοποιεί ειναι παλιοί και είναι οι πρώτοι που υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη κάρτα οπότε είναι και κάπως λογικό να έχουν κάποιες μειωμένες αποδόσεις. 3) Δεν γίνονται όλα τα παιχνίδια με τις ίδιες ρυθμίσεις και αναλύσεις αλλά σε αυτές που συμφέρουν την κάρτα της nvidia. πχ Βαζουν αυτήν τη χαμηλή ανάλυση στο cod4 με 4χΑΑ (που ξέρουν ότι με ΑΑ πέφτει η επίδοση της 3650) και βάζουν πχ το crysis σε 1680*1050. Σου φαίνεται εσένα αυτό λογικό. Χωρια που τα αποτελέσματα του crysis μου φαίνονται ασυνήθιστα υψηλά και για τις 2 κάρτες. Επιπλέον μην κοιτάς τα max fps αλλά τα min και τα average που είναι τα σημαντικότερα.

Δεν έχω σκοπό να σε διαψεύσω σ'αυτά που λες απλώς η 3650 είναι ένα κλικ καλύτερη απο την 8600gt χωρίς aa με τους καινούριους drivers και σε νορμάλ αναλύσεις. Και επιπλέον δεν νομιζω ότι ο φίλος παίρνοντας μια τέτοια κάρτα έχει σαν στόχο να χρησιμοποιεί και AA, το οποίο γονατίζει και τις πολύ πιο δυνατές καρτες.

Επειδη το ψαξα πάντως λίγο τώρα, η 8600gts είναι λίγο πιο γρήγορη απο την 3650 η οποία είναι ίδια σε επιδόσεις με την 2600χτ που είναι πιο γρηγορη απο την 8600gt.

Δημοσ.

Παιδια δεν περιμενα τοσο ενδιαφερον,ευχαριστω και παλι,μαλλον θα παρω την 3650 με τα 256μβ ddr3,φανταζομαι οτι στο μελλον δεν θα εχω προβληματα να παιξω παιχνιδια εστω και με medium ρυθμισεις?

Δημοσ.
Οι προβληματικοί drivers που λες για την ατι δεν ισχύει. Προβλήματα μπορεί να υπάρξουν σε κάποια παιχνίδια (χαλασμένα γραφικά) τους πρώτους 1-2 μήνες μέχρι να βγουν οι καινουριοι drivers, σε καμία περίπτωση όμως μπλε οθόνες υπο φυσιολογικές συνθήκες.

Ούτε ημέρα δεν τους χαρίζω!Κάθε ημέρα που περνάει στην τεχνολογία χάνεις γιούργια(?).Ασε που δεν θέλω ποτέ να φάω την ξενέρα, να έχω φτάσει σε κάποιο γαμάτο σημείο σε ένα παιχνίδι και να κρεμάσει και να περιμένω μετά πότε θα έρθει στην Ati να βγάλει νέους οδηγούς..

Μπλέ οθόνες υπάρχουν και με το παραπάνω, και στο insomnia πολλά θέματα έχουν ανοίξει και google it.

Δημοσ.

Οτι δεν θες να περιμένεις το δέχομαι και έχεις δίκιο. Δεν έχω μετοχές στην άτι και ουτε καιγομαι να την υποστηρίξω και κάθε φορά όταν είναι να αγοράσω κάρτα, κοιτάζω ποιες είναι οι ανάγκες μου, και τι προσφέρει η κάθε εταιρία και ανάλογα παίρνω ατι ή nvidia.

Για τις μπλέ οθόνες πάντως εξακολουθώ να διαφωνώ μαζί σου. Κυρίως γιατί το παρουσιάζεις σαν να είναι ο γενικός κανόνας, πράγμα που δεν συμβαίνει, και πιστεψέ με το ψάξει το θέμα. Ισως να έτυχαν σε σένα , να αγανάκτησες και να είσαι προκατειλημένος. Μπλε οθόνες δεν υπάρχουν, αν δεν είναι προβληματικό το hardware και σε ελάχιστες περιπτώσεις ασυμβατότητας με nvidia mobo chipset (κυριως nforce4) και κάποιες agp καρτες της σειράς 2χ00 που ενώ η ατι έλεγε ότι δεν τις υποστήριζε οι χρήστες βάζανε τους μηνιαίους drivers. Στην πλειονότητα των υπόλοιπων περιπτώσεων ήταν λάθος των χρηστών οι οποιοι δεν έβγαζαν τους προηγουμενους drivers όταν άλλαζαν κάρτα, γινόταν ένας αχταρμάς και μετά έλεγαν το τάδε παιχνίδι δεν παίζει ή με πετάει στο desktop κλπ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...