manost Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Όταν κατεβάζω με το utorrent, δεν μπορώ να ανοίξω καμία σελίδα του internet (πρέπει να κάνω restart το jetspeed, μπορώ και ανοίγω σελίδες για κανα 5λεπτο και μετά πάλι τα ίδια). Aπ' όσο έχω καταλάβει δεν φταίει η ταχύτητα με την οποία κατεβάζω από το utorrent, γιατί έχω δοκιμάσει και με όρια (down 30Kb/s, up 5Kb/s), ενώ έχω κάνει και portforward. To κουφό είναι ότι το laptop που έχω συνδεμένο στο δίκτυο μέσω του switch δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. 'Σερφάρει' ανενόχλητο. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;
activex Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 σου ρίχνει την σύνδεση γενικά δηλαδή η μόνο σελίδες δεν ανοίγει? έκανες firmware update? δοκίμασε να ανοίξεις μόνο 1 download στο utorrent. ίσως το πρόβλημα να έρχεται σε συνδυασμό με τα πολλά connection άσχετα με το upload-download... παρόμοιο πρόβλημα είχα με το crypto f200 (usb) αλλά μετά την αλλαγή σε philips router Όλα έστρωσαν. μήπως το jetspeed τραβάει ζόρι γενικά? δεν το έχω και σε πολύ υπόληψη ...
manost Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Firmware update δεν το έχω κάνει (το πήρα 11/2007). Έχω κάνει δοκιμές και με 1 μόνο download (τα ίδια). Το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο στον δικό μου υ/η (αυτός που έχει ανοιχτό το utorrent) και έχει να κάνει ΜΟΝΟ με το άνοιγμα σελίδων internet. Το utorrent συνεχίζει να κατεβάζει ακάθεκτο. Το laptop που βρίσκεται στο δίκτυο (και δεν έχει ανοιχτό utorrent) δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα !!!!
activex Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 κάνε Firmware update. δεν πάει κάπου συγκεκριμένα το μυαλό μου αλλά επειδή με παρόμοιο πρόβλημα έστρωσα αλλάζοντας modem αν σου είναι εύκολο δανείσου ένα άλλο από φίλο και κάνε μια δοκιμή να μας φύγει η απορία. είναι όντως κουλό...
manost Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Το ηλίθιο της υπόθεσης είναι ότι το laptop δεν έχει πρόβλημα. Αν είχε, είχα φύγει κι εγώ απ' ευθείας για την αγορά κάποιου USR ή LinkSys. Αλλά με αυτό που γίνεται φοβάμαι μήπως είναι αλλού το πρόβλημα και τσάμπα το αγοράσω. Και το χειρότερο, δεν έχω κάποιον γνωστό που να έχει router για ADSL2, όλοι ακόμη είναι στα 768 ή 1024, οπότε δεν θα βγάλω άκρη....
activex Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Το laptop που βρίσκεται στο δίκτυο (και δεν έχει ανοιχτό utorrent)...και εμενα μονο με ανοιχτο utorrent Κολουσε. αρα ξερεις τι πρεπει να κανεις !
manost Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Μάλλον βρήκα τί συμβαίνει. Αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω και δεν ξέρω τί πρέπει να κάνω για να λυθεί. Όταν, υποτίθεται, το portforward έχει ρυθμιστεί σωστά, στο κάτω μέρος του utorrent υπάρχει το εικονίδιο , ενώ αν δεν έχει γίνει σωστά η ρύθμιση τότε αυτό . Όταν έχω πρόσβαση στο internet στο utorrent έχω το 1ο εικονίδιο, ενώ όταν δεν έχω αλλάζει στο 2ο, χωρίς να έχω πειράξει κάτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.