Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με mtorrent 1.8 beta και deluge!!!Help

TrObAs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τα τρεχοντα δεδομενα αλλαξα και εγω το κλασικο mtorrent με τα παραπανο που αναφερω το προβλημα μου ειναι οτι με την 1.8 κατι δεν παει καλα δεν μου συνδεεται με τους τραψκερ και οταν κοιταω στο status λεει

Name Status Update In Seeds Peers

π.χ. http:///tracker/.../announce HTTP Error 400 τι ειναι αυτο ξερει κανεις???

Ακομη με το deluge που δοκιμασα επιασα πολυ καλη ταχυτητα αλλα αυτο ειτε παγωνει ξαφνικα και δεν κανει τιποτα ειτε βγαζει σφαλμα ασε που οταν του βαλω δυο αρχεια απο τον ιδιο tracker λεει "συγχωνευση ιχνηλατη" και ειτε πατησω ναι ειτε πατησω οχι κατεβαζει μονο το ενα απο τα δυο που εχω βαλει....

Αν καποιος ξερει τι εχει γινει και πως να λυσω τα προβληματα αυτα ας πει ακομα και καποια εναλλακτικη λυση γιατι η κατασταση γινεται απο το κακο στο χειροτερο!

Δημοσ.

aρχικα οσον αφορα τον deluge εαν εχειs windows,εχει προβλημα και κρασσαρει και χιλια αλλα προβληματα.

οσον αφορα το 1,8 αλφα,καλο θα ειναι να ανοιξειs πορτεs στα windows [firewall] και στο ρουτερ σου,δουλευει μια χαρα.

Δημοσ.

Χθες εγώ,αφού "ψήθηκα" περί TS OTE,δοκίμασα την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ (alpha) έκδοση του utorrent.Δούλευε κανονικότατα σε winxp pro sp2,και....PIII pc.To ίδιο και το deluge.Kαι μετά ξαναέβαλα το utorrent 1.6.1 (την "τελευταία καθαρή" δλδ),που χρησιμοποιώ από τότε που βγήκε.Ε άμα έβλεπα ταχύτητες 100kb/s με την 1mbit μου,τί άλλο να θέλω.Δεν ξέρω αν "φταίει" η περιοχή μου (..μπορεί να μην έφτασε ο "πολιτισμός" ακόμα εδώ),αλλά δεν βλέπω καμμιά μείωση....

Όσο για ρυθμίσεις μtorrent,υπάρχει σχετικό άρθρο στο insomnia wiki.

Kαι για το deluge,μάλλον έχεις ορίσει (ή αφήσει) να κατεβαίνει μόνο 1 torrent κάθε φορά....

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

φιλε το προβλημα ειναι με το imon του nod32 υπαρχουν καποιες ρυθμισεις που πρεπει να κανεις μπες στο φορουμ του utorrent για λεπτομερειες κ νεα

Δημοσ.
Βασικα επρεπε να κατεβασεις την εκδοση stable και οχι τη beta

οχι δεν εχει σχεση γιατι εγω εχω την stable κ μου κανε το ιδιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...