Προς το περιεχόμενο

Laptop 700-800?

s2117

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διάβασα εδώ πολλά θέματα αλλά θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας..Θέλω ένα λάπτοπ κυρίως για office 2007,Internet,Ταινίες,οποτε βασικο θα ηταν μια καλή οθόνη, αλλά καλό θα ήταν να μπορώ να παίξω και κανά παιχνιδάκι,πχ τα τελευταία Strategy,οχι τιποτα τρομερο,ένα Tiberium Wars θελω να παιζω κ καά strategy που θα βγει σε κανα χρονο,δυο πχ...Το μπάτζετ είναι με ταβάνι τα 800? αλλά θα προτιμούσαμε βέβαια κάτι σε 700?

Έχω δει αυτά ως τώρα ως τα πιο επικρατέστερα!!

1) http://www.elaptops.gr/laptop-info.asp?uniden=551

2) http://www.mediamarkt.gr/catalogues/argyroupoli/1.pdf

3) http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1025902#

4) http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=MultiramaNotebooks&cp_id=139655

Ακούω γνώμες καθώς και νέες προτάσεις!!Σας ευχαριστώ πολύ:-):-)

Δημοσ.

Πανάκριβο το mediamarkt για τα χαρακτηριστικά του.

Αν κοιτάς Multirama τότε ΜΟΝΟ τα μοντέλα FORCE FL, οπότε στα χρήματα που κινήσαι υπάρχει μόνο αυτός.

Το FS είναι οκ και με αυτόνομη κάρτα γραφικών που αν και αδύναμη είναι μια χαρά για τη χρήση που το θέλεις. Στα μειον η ταχύτητα και η ακριβή επέκταση εγγύησης.

Το Acer είναι Acer (ταχύτητα, value for money, - μετρια ποιότητα, κακό σερβις), αλλά αν αγοράσεις την επέκταση εγγύησης...

Συμπέρασμα:

Προσωπικά θα πήγαινα για το multirama ή σε αυτό.

3χρόνια εγγύηση και τα δύο, ταχύτατα και λόγο επεξεργαστή θα σηκώσουν και τα strategy σε χαμηλά settings. Εδώ τα σηκώνει το δικό μου με 1,66GHz, 2GB RAM, Intel 945...

Δημοσ.

Αν κοιτάς Multirama τότε ΜΟΝΟ τα μοντέλα FORCE FL, οπότε στα χρήματα που κινήσαι υπάρχει μόνο αυτός.

Θενκς για την απάντηση αλλά γιατί λες ΜΟΝΟ αυτά τα μοντέλα??:-)

Δημοσ.

Επειδή πρόκειτε για το γνωστό FL90, που έχει πολύ καλή οθόνη (καλύτερη από πολλά "επώνυμα"), σχετικά αθόρυβο, με πολύ καλό σύστημα ψύξης και καλή αυτονομία.

Η άλλες προτάσεις από το multirama βασίζονται σε παλαιότερο κάσωμα-οθόνη που υστερούν αρκετά από το προαναφερθέν.

Δημοσ.

Sorry αν το κουράζω αλλά επειδή φαίνεται να ξέρεις και επειδή λάπτοπ θα πάρω και όχι παπούτσια:fear:,ξερεις να μου πεις επειδή μάλλον προσανατολίζομαι σε Multirama notebook αν και τα άλλα FL είναι τόσο καλύτερα σαν οθόνη και ποιότητα από τα αντίστοιχα TW ???δε με πειράζει τελικά να ανέβω και λίγο σε τιμή...:-D

Δημοσ.

Ολα τα φορητά που βασίζονται στο FL90 είναι αξιόλογα. Το αν η σύνθεση που επιλέγει κάποιος είναι με αργό επεξεργαστή ή με καλή κάρτα γραφικών ή με μικρό σκληρό, δεν αλλάζει το "πλαίσιο" πάνω στο οποίο στήνονται όλα αυτά και στην οθόνη που θα έχεις μπροστά σου.

Τα αμέσως ακριβότερο μοντέλο διαφέρει μόνο στον επεξεργαστή 2.2 αντί 2.0 GHz και κοστίζει 250 ευρώ παραπάνω. Πιστεύω ότι δεν αξίζει σε καμία περίπτωση τη διαφορά. Μετά στα 1000 ευρώ υπάρχει το ίδιο μοντέλο με αυτό που σου πρότεινα αλλά με την προσθήκη της Nvidia Geforce 8600M GT 512MB.

Αξίζει να ανέβεις 300 ευρώ για μια κάρτα γραφικών? Θεωρώ ότι είναι καλύτερη επιλογή να μείνεις στα 700 ευρώ. Από εκεί και πέρα εσύ κάνεις κουμάντο και αποφασίζεις.

Δημοσ.

Ο τύπος στα μουλτιράμα μου πε ότι όλα έχουν την ίδια οθόνη και ότι τα FL δεν έχουν κάτι καλύτερο...Και βασικά δε ξέρω,αυτό των 700 ? που προανέφερα έχει το ίδιο ''καλούπι'' με αυτό των 1000? ??

Σε σχέση με τα Turbo X , ta Multirama είναι καλύτερα ή χειρότερα λες?

Δημοσ.
Ο τύπος στα μουλτιράμα μου πε ότι όλα έχουν την ίδια οθόνη και ότι τα FL δεν έχουν κάτι καλύτερο...

Καλα εσύ δεν τα ειδες εκεί όταν πήγες? Δεν τα είχαν εν λειτουργία?

Και βασικά δε ξέρω,αυτό των 700 ? που προανέφερα έχει το ίδιο ''καλούπι'' με αυτό των 1000? ??

Γιατί το Golf των 100 ιππων δεν έχει το ίδιο αμάξωμα με το Gti των 200?

Απλά αλλάζει ο επεξεργαστής και μπαίνει κάποιος που αντί να κοστίζει 150$ όπως στο μοντέλο των 700 ευρώ, κοστίζει 360$ αλλά το multirama σου λεει εγώ το κοστολογώ 300+ ευρώ. Για αυτό σου έγραψα ότι το μοντέλο των 700 ευρώ αξίζει περισσότερο. Είναι πιο value for money πρόταση.

Σε σχέση με τα Turbo X , ta Multirama είναι καλύτερα ή χειρότερα λες?

Το Πλαίσιο έχει VBI φορητούς που βασίζονται σε κασσώματα διάφορων εταιρείων. Δεν γίνεται να κάνουμε τέτοια σύγκριση και να πούμε τα μεν είναι καλύτερα από τα άλλα. Εξαρτάται πιο μοντέλο κτλ.

Πάντως προσωπικά σου προτείνω να μείνεις σε ένα από τα δύο που αναφέρθηκαν στο post #4, γιατί όσο το ψάχνεις περισσότερο βλέπω ότι μπερδεύεσαι και πιο πολύ και αντί για φορητό των 700 ευρώ που είχες αρχικά θέσει σαν τιμή θα καταλήξεις με κανένα "τέρας" στα 1000+ . Εχει συμβεί πάμπολλες φορές. Φιλικά.

Δημοσ.

Ok ok ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες πάντως!!!Στα μουλτιράμα είδα σε λειτουργία μόνο τη 1 από τις 2 σειρές σε λειτουργία είναι η αλήθεια!!Τελικά πήγα σήμερα και πήρα αυτό εδώ http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1028464

γιατί δεν ήθελα να φτάσω το χιλιάρικο...Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή:-)

ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές τους!!!

Ελπίζω τώρα να μην ξανακοπεί το ρεύμα και μου κόψει την πρώτη φόρτιση!!

Δημοσ.

Καλορίζικο. Πολύ καλό εργαλείο.

Οσο για το ρεύμα, όλο το αποφεύγω το ups αλλά τελικά αν είναι να μας τα κάψουν όλα τα μηχανήματα τα παιδιά (που καλως απεργούν)...τι να λέει, να πληρώνουμε για καινούρια πάλι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...