Greg7vas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Μιλαω για εναν WD 120αρι. Τον βλεπει το bios και ο device manager ομως δεν υπαρχει πλεον πουθενα στο my computer.Oυτε βεβαια bootaρει πλεον.Βγαζει μηνυμα o norton goback και κανει restart. Καμμενη πλακετα?
washcloud Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Καμμενη πλακετα=ΔΕΝ θα τον έβλεπε το bios,και φυσικά oύτε ο device manager.Απλά έχει από κάποιο πολύ χαλαρό ζόρι,έως unrecoverable error.Mπες από cd win σε recovery console και κάνε chkdsk /r και τα ξαναλέμε...
Greg7vas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Eκανα checkdisk,διορθωσε καποια προβληματα,ομως το προβλημα παραμενει.Δεν τον αναγνωριζει στο my computer.
washcloud Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 δεν νομίζω να είναι SATA ,ε; Αν έχεις σημαντικά αρχεία μέσα,δοκίμασε με το pandora recovery (free) να τα πάρεις (σε ΑΛΛΟ δίσκο),ή με το get data back (free τα βλέπει μόνο,αλλά είναι πιο "δυνατό" ) αν φαίνονται και τα ξαναλέμε
bzitstavros Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Φιλαρακο μου την εχω παθει τωρα τελευταια σαν κι εσενα με το pc μου... Ειχε καποιο προβλημα η ταση του ρευματος στην Χαλκιδα πριν 2 βδομαδες με τα χιονια και τον ηπιε ο σκληρος!!! Κανε ενα checkdisk me ta windows και βαλε να γινει διορθωση των λαθών μετα απο το επομενο restart (εμενα ετσι εφτιαξε). Αν δεν δουλέψει αυτο δοκιμασε και μια τριτη εφαρμογή.. Αν δεν γινει τιποτα, κανε format με τα "εργαλεια διαχειρισης" που θα βρεις στο "control panel" των windows (η εναλλακτικα τον συνδεεις ως πρωτευον, βγαζεις καλου κακου τον αλλο σκληρο με τα windows, και στη συνεχεια bootareis με το cd των windows, κανεις τα πρωτα βηματα της εγκαταστασης και φτανεις μεχρι το format, οπου κανεις το αργο.. μολις τελειωσει το φορματ κανε reset και ξαναβαλε τα παντα οπως ηταν μεσα στο κουτι και μαλλον θα δουλεψει). Αν δεν δουλεψει και το φορματ ευκαιρια να παρεις καινουριο δισκο!!! 500 gb 100 euro!!!! Ελπίζω να βοηθησα...
Mystirios Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 στο disk management σε τι κατάσταση τον βλέπεις?
washcloud Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 κάτι είχα πει να κάνεις πρώτα recovery πιθανά αρχεία που έχεις....
Greg7vas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Στο disk management το βλεπει healthy(active) Σκαναρισα με get data back που χρησιμοποιω γενικα,εβγαλα μερικα σημαντικα αρχεια,αλλα μιλαμε για 120 gb data. Δεν εχω κανει φορματ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.