mithrid Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 ειμαι κατοχος s200.ποιο κατα τη γνωμη σας ειναι το πιο σταθερο destinator για το συγκεκριμενο ppc,ακομα και οταν αναζητω οδο χωρις gps?γινεται να φτιαξω διαδρομη χωρις gps?και αν ναι πως?συγνωμη αλλα ειμαι ασχετος
athanaso77 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Οι τελευταίες εκδόσεις των Dest 6 & 7 δουλεύουν άψογα. Για πλοήγηση χρειάζεσαι εξωτερικό bluetooth δεκτη GPS. Χωρίς αυτό μπορείς μονο να βλέπεις τους χάρτες.
mithrid Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 για την ωρα με ενδιαφερει να βλεπω τους χαρτες μονο.εχω τελικα το pn.δεν ξερω,αλλα με χαλαει που τα ονοματα των οδων δεν ειναι παραλληλα με τους δρομους και τους ψιλοχανω...το 6 ειναι καλυτερο απο το pn?
diabibas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Πήγαινε κατευθείαν στο 7 πολύ καλύτερο από το ΡΝ
kostasSTi Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Καλά, το 7 δεν είναι ακόμα τόσο καλό... Το pn gponiris είναι το 5 ουσιαστικά. Με το 6 θα είσαι μια χαρά, χωρίς προβλήματα.
mithrid Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 ευχαριστω παιδες.οντως δεν εχω ακουσει κ τα καλυτερα για το 7.κολληματα και ιστοριες.μπορω να βαλω το 6.1 ή πρεπει να εχω το 6 και μετα να το κανω 6.1?
mithrid Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 νομιζω το εχω σε ενα cd που μου δωσανε.θα το δοκιμασω κ ο θεος βοηθος...ελπιζω να μην τα κανω μανταρα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.