kallair Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Παίδες μου χάλασε το wii πριν μερικούς μήνες και λόγω φόρτου εργασίας δεν άδειαζα να πάω να το φτιάξω στην nortec. τους παίρνω τηλέφωνο λοιπόν και μου λένε ότι θα πρέπει να έχω την απόδειξη αγοράς μαζί μου. λόγω μετακόμισης, την απόδειξη δεν ξέρω που την έχω βάλει. πάω λοιπόν στο media markt που το είχα αγοράσει και μου λένε ότι δεν μπορούν να μου εκδώσουν κάποιο αντίγραφο της απόδειξης για διάφορους λόγους και ότι θα έπρεπε να φυλάξω την απόδειξη μου. εγώ τώρα πως μπορώ να φτιάξω το wii που είναι εντός εγγύησης; μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το τι να κάνω; ένα παιδί μου είπε να πάρω μια φωτοτυπία απόδειξης κάποιου άλλου, και να το πάω για επισκευή. υπάρχει κάποιος εδω μέσα που θα μου έκανε την χάρη να σκανάρει την απόδειξη του ώστε να πάω να φτιάξω κ εγώ το wii μου;
klainmaingr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δυστυχώς η μόνη σχετική απόδειξη που βρήκα είναι απο το 360 αλλα και πάλι έχω την εντύπωση οτι για το wii μου έχουν βγάλει ονομαστική... (τιμολόγιο κτλ) Αν δεν μπορέσεις να βρείς κάποιον να σε εξυπηρετήσει πές μας τι πρόβλημα έχει το wii μήπως και κάνουμε τουλάχιστον τη δουλειά του service Πάντως έχω την εντύπωση οτι μαγαζιά τύπου mediamarkt μπορούν να σου βγάλουν την απόδειξη αν έχεις κουτί/κωδικό προιόντος και πως αυτό που σου είπαν ήταν μάλλον προιόν βαρεμάρας των υπαλλήλων.. Καλό θα ήταν να ξαναπάς να μιλήσεις με κάποιον υπεύθυνο και να επιμείνεις.. Αρχεία σίγουρα έχουνε και με μια πληκτρολόγηγη του κωδικού λογικά μπορούν να δούν την συναλλαγή και να στην εκτυπώσουν.. Ένα mail αντίστοιχα αν υπάρχει στη mediαmarkt ίσως και να σε διαφωτίσει περισσότερο...
kallair Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 το wii είχε αγοραστεί κάπου 20 λεπτά πριν κλείσει το media markt για 31-21 πέρσυ. το θέμα είναι ότι στο συγκεκριμένο κατάστημα μου είπαν ότι οι αποδείξεις δεν κρατιούνται ηλεκτρονικά αλλά σε κούτες σε μια αποθήκη. αν ήταν τιμολόγιο δεν θα είχαν πρόβλημα να βρουν την αγορά μου αλλά είναι ανώνυμη απόδειξη. το θέμα τώρα είναι αν πάνω στην απόδειξη γράφει κ serial κονσόλας ή αν μπορεί κάποιος από εδώ μέσα να μου στείλει την δική του για να μην τρέχω σε ινκα και δεν ξέρω εγώ που αλλού. edit: δυστυχώς το wii δεν επισκευάζεται. μια ωραία μέρα ξαφνικά νέκρωσε τελείως. το μόνο που κάνει είναι να ρουφάει μέσα το δισκάκι να να ανάβει το λαμπάκι του on. ούτε τα χειριστήρια συγχρονίζουν, ούτε εικόνα έχω στην tv, ούτε απολύτως τίποτα...
klainmaingr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 τελικά χαλάνε κ τα Wii>? Τα πάντα χαλάνε.. Το θέμα είναι σε τι ποσοστό χαλάνε.. Και σήμερα αν το καλοδείς, αν εξαιρέσεις το 360, το wii και το ps3 δεν έχουν ευτυχώς ιδιαίτερα προβλήματα.. Αντίστοιχα κανένα πρόβλημα δεν εμφανίζουν και ds/psp... Είναι να μη σου τύχει... Υπάρχουν και 360 users με launch κονσόλα χωρίς κανένα πρόβλημα.. Υπάρχουν και wii users (kallair) Που τους εμφανίζει αυτο το κατα τα άλλα σπάνιο κόλλημα (εκτός αμα πείραξε κάτι μέσα στην κονσόλα οπότε αλλάζει)
kallair Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 βρήκα ένα email επικοινωνίας και τους έστειλα το εξής: Καλησπέρα σας, Ονομάζομαι Παναγιώτης Κxxxxxxxx και μέχρι σήμερα σας προτιμούσα για τις οποιαδήποτε αγορές μου. Στις 31-12-2006 λίγα λεπτά πριν κλείσει το κατάστημα για αλλαγή του χρόνου, αγόραρα από το media markt του Ρέντη ένα nintendo wii. δυστυχώς η συγκεκριμένη κονσόλα παρουσίασε σοβαρό πρόβλημα και θέλει σέρβις. μίλησα με την Nortec και μου είπαν ότι θα χρειαστώ την απόδειξη αγοράς για να γίνει το σέρβις άσχετα αν δεν έχουν περάσει τα 2 χρόνια της εγγύησης μιας κ η κονσόλα είναι μόλις 1μισι χρόνο στην αγορά. δυστυχώς λόγω μετακόμισης, δεν ξέρω που βρίσκεται η απόδειξη αγοράς. ήρθα λοιπόν απόψε στο κατάστημα για να μου εκδώσουν κάποιο αντίγραφο της απόδειξης και μετά λύπης ενημερώθηκα ότι αυτό δεν είναι δυνατό επειδή δεν υπάρχει ηλεκτρονική βάση δεδομένων των αποδείξεων αλλά τις στοιβάζουν σε κούτες σε κάποια αποθήκη. το θεωρώ αδιανόητο να ζητάει πελάτης σας αντίγραφο απόδειξης αγοράς για ένα προϊόν και να χρησιμοποιείτε τέτοιες δικαιολογίες όπως "ας την φυλούσατε την απόδειξη". αυτό είναι ανήκουστο!!! βαριούνται οι υπάλληλοι σας να κάνουν την δουλειά τους; το τηλέφωνο επικοινωνίας μαζί μου είναι 210 492xxxx και 6973 25xxxx. περιμένω κάποιον υπεύθυνο να επικοινωνήσει μαζί μου και να μου πει να περάσω να πάρω το αντίγραφο της απόδειξης αγοράς. σε διαφορετική περίπτωση θα προβώ σε καταγγελία στην ένωση καταναλωτών για να διεκδικήσω τα δικαιώματα μου. δώστε μου ένα κίνητρο για να συνεχίσω να αγοράζω προϊόντα από σας. Παναγιώτης Κxxxxxxx. ας ελπίσουμε να βγάλω κάποια άκρη. μακάρι κάποιος από δω να έχει πρόχειρη την απόδειξη του για να μην μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες για να διεκδικήσω κάτι τόσο προφανές ότι το δκαιούμαι...
kallair Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Τα πάντα χαλάνε..Το θέμα είναι σε τι ποσοστό χαλάνε.. Και σήμερα αν το καλοδείς, αν εξαιρέσεις το 360, το wii και το ps3 δεν έχουν ευτυχώς ιδιαίτερα προβλήματα.. Αντίστοιχα κανένα πρόβλημα δεν εμφανίζουν και ds/psp... Είναι να μη σου τύχει... Υπάρχουν και 360 users με launch κονσόλα χωρίς κανένα πρόβλημα.. Υπάρχουν και wii users (kallair) Που τους εμφανίζει αυτο το κατα τα άλλα σπάνιο κόλλημα (εκτός αμα πείραξε κάτι μέσα στην κονσόλα οπότε αλλάζει) η κονσόλα είναι τελείως μαμά.μόνο wiiplay και wii sports έχει παίξει...
klainmaingr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 βρήκα ένα email επικοινωνίας και τους έστειλα το εξής: "..." ας ελπίσουμε να βγάλω κάποια άκρη. μακάρι κάποιος από δω να έχει πρόχειρη την απόδειξη του για να μην μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες για να διεκδικήσω κάτι τόσο προφανές ότι το δκαιούμαι... Nice... Αντίστοιχα πιστεύω θα μπορούσες να συνεννοηθείς με την nortec... Σε μία σχετική επικοινωνία που είχα αυτές τις μέρες οι απαντήσεις τους ήταν ταχύτατες και ευγενέστατες.. Χαλαρά η καλύτερη συνεννόηση που είχα με ελληνική αντιπροσωπεία τα τελευταία χρόνια.. Εφόσον η κονσόλα όπως σωστά λές είναι 1μιση χρόνο στην αγορά και η εγγύηση είναι 2 ετών ίσως να μπορούσαν να σε βοηθήσουν οι ίδιοι και να μην απαιτήσουν απόδειξη.. Ποτέ δεν ξέρεις.. Try: [email protected]
kallair Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Nice...Αντίστοιχα πιστεύω θα μπορούσες να συνεννοηθείς με την nortec... Σε μία σχετική επικοινωνία που είχα αυτές τις μέρες οι απαντήσεις τους ήταν ταχύτατες και ευγενέστατες.. Χαλαρά η καλύτερη συνεννόηση που είχα με ελληνική αντιπροσωπεία τα τελευταία χρόνια.. Εφόσον η κονσόλα όπως σωστά λές είναι 1μιση χρόνο στην αγορά και η εγγύηση είναι 2 ετών ίσως να μπορούσαν να σε βοηθήσουν οι ίδιοι και να μην απαιτήσουν απόδειξη.. Ποτέ δεν ξέρεις.. Try: [email protected] έστειλα και από κει ένα email με το πρόβλημα μου. ας ελπίσουμε να βρούμε άκρη...
ntouzieras Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Να ρωτησω, απο το serial number και μονο του wii δεν μπορουν να ξερουν στη nortec ποτε πουληθηκε στο περιπου? Ή απο το serial number του κουτιου στα media markt?
Pitsi Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Αν δεν κάνω λάθος τα ηλεκτρονικά έχουν εγγύηση 3 χρόνια και μιας και το Wii βγήκε τον Νοέμβριο του 2006 θα πρέπει στην χειρότερη να σε καλύψουν μεχρι τον Νοέμβριο του 2009 χωρίς καμία απόδειξη. Αν κάνω λάθος και ισχύει το 2 χρόνια και πάλι έχεις εγγύηση μέχρι τον Νοέμβριο του 2008.
kallair Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 έστειλα σχετικό email στο τμήμα service για την εγγύηση για να δω τι θα μου πουν. όχι τίποτα άλλο αλλά είναι στου διαόλου την μάνα η nortec. αν δεν δω ανταπόκριση τις επόμενες 1-2 μέρες θα τους πάρω τηλέφωνο..
kallair Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 η απάντηση του τμήματος σέρβις της nortec ήταν άμεση και μπράβο τους. δεν περίμενα να μου απαντήσουν από σήμερα. συγκεκριμένα: Σας ευχαριστούμε για το mail σας, Εφόσον είμαστε πριν την 8/12/2008 ακόμη και χωρίς απόδειξη αγοράς, τεκμαίρουμε πως το σύστημα καλύπτεται από εγγύηση. Σε κάθε περίπτωση εφόσον πρόκειται για PAL σύστημα μπορούμε να το καλύψουμε. Εννοείται πως σε περίπτωση βλάβης η οποία δεν καλύπτεται από την εγγύηση (κακή χρήση όπως ενδεικτικά σπάσιμο, βρέξιμο, αποσυναρμολόγηση, μετατροπή κλπ), η επισκευή χρεώνεται με κόστος που θα σας συμβουλευτεί μετά από τεχνικό έλεγχο. Παρακαλούμε αποστείλετε το σύστημά σας ακολουθώντας τις οδηγίες του τμήματος service. Με εκτίμηση, Τμήμα Εξυπηρέτησης Καταναλωτών
kallair Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 χιχι.. αντε ρε! τις προάλλες που τους είχα πάρει τηλέφωνο, άλλα μου έλεγαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.