Προς το περιεχόμενο

SONY VAIO VGN-FZ31Z

g1org0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω καινούριο laptop. Βλέπω διάφορα αυτήν την περίοδο αλλά, το SONY VAIO VGN-FZ31Z είναι αυτό που σκέφτομαι να πάρω.

Ακούω γνώμες για το SONY VAIO VGN-FZ31Z και εννοείται ότι είμαι ανοικτός και σε άλλες προτάσεις για laptop.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλο ειναι αλλα να σου πω με χαλαει o σκληρος στις 4200 στροφες....με δεδομενο ομως οτι αθτο αλλαζει πανευκολα και αν σε βολευει 15αρα οθονη με καρτα γραφικων στα 256mb αυτονομης ειναι μια χαρα...αν και πληρωνεισ και το blueray-discwriter!!!!

Δημοσ.

Και εμένα το μόνο που με χαλάει είναι ο σκληρός στα 4200rpm!

Την οθόνη την θέλω 15αρα σίγουρα. Το πολύ καλό σε αυτό το laptop είναι και ο επεξεργαστής στα 2,4GHz. Σε ότι αφορά την κάρτα γραφικών είναι NVIDIA GeForce 8600M GS με 256ΜΒ μια χαρά πιστεύω ότι είναι, θεωρώ ότι είναι καλή και για δουλεία αλλά και για παιχνίδια.

Δημοσ.
καλο ειναι αλλα να σου πω με χαλαει o σκληρος στις 4200 στροφες....με δεδομενο ομως οτι αθτο αλλαζει πανευκολα

Πως αλλάζει?

Δημοσ.

αγοραζεις δισκο με περισσοτερεσ στροφες και ειτε τον αλλαζεις εσυ ςειτε στον αλλαζουν απο το καταστημα....δεν 3ερο ομοσ αν σε καλυπτει μετα η εγγυηση....

Δημοσ.

πολυ καλη επιλογη....δες και στο σκρουτζ για τιμες....ενδεικτικα σου λεω οτι εχει 1600ευρω στο msystems(μαγαζι-νεος κοσμος)

Δημοσ.

Δεν εχει προβλημα με την εγγυηση, το πολυ πολυ βαζει τον παλιο οταν χαλασει κατι.

Ευκολη ειναι η αλλαγη, εγω εβαλα εναν 7200.

Δημοσ.

Γιώργο εγώ πάλι το θεωρώ πολύ κακή επιλογή.

Με χαμηλότερη τιμή 1600 ευρώ + 270 για την 3ετή επέκταση εγγύησης που στα vaio είναι δεδομένη πας στα 1870 ευρώ !!!.

Εξωφρενικό ποσό πιστεύω. Και αυτός ο συνδυασμός Τ8300 " σφαίρα" από την μία και σκληρό "κάρβουνο" από την άλλη...

Θα πρότεινα να στήσεις ένα Dell XPS M1530.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ κατ΄ αρχήν για τις απαντήσεις σας.

Σε ότι αφορά την αλλαγή του σκληρού αφού γίνετε εύκολα δεν υπάρχει πρόβλημα θα τον αλλάξω, αρκεί βέβαια να μην έχω όντως κανένα πρόβλημα με την εγγύηση!!! Εσύ S2Katana ποίο laptop πήρες και άλλαξες τον σκληρό;

Θα συμφωνήσω με τον lambroukos13 ότι το SONY VAIO VGN-FZ31Z είναι πολύ καλή επιλογή, από πολλές απόψεις.

Στο skroutz.gr έχω κοιτάξει Λάμπρο και εγώ και έχω δει το msystems ότι έχει αυτό το μοντέλο 1600?. Έχω διαβάσει και την κριτική ενός πελάτη που είναι πολύ θετική αλλά, το msystems δεν το ξέρω γενικότητα και έχω κάποιους ενδοιασμούς, εσύ έχεις αγοράσει κάτι από εκεί;

Μιχάλη, το ποσό δεν μου φαίνεται εξωφρενικό, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου για τον σκληρό, όπως έχω πει ποιο πάνω και εμένα ο σκληρός με κάνει να το σκέφτομαι το όλο θέμα!!! Προτείνεις στήσιμο Dell XPS M1530, e;

Δημοσ.

Eγω φιλε Γιωργο πηρα το Vaio FZ21Z.Εχει πολυ καλες επιδοσεις, αλλα η επιλογη της Σονυ για σκληρο 4200 ηταν απαραδεκτη.

Δημοσ.

αυτη ειναι η καλυτερη εναλλακτικη και για μενα....εκτος του οτι παιζεις να τον παρεις σε πολυ χαμηλοτερη τιμη αυτησ του site....TO Moονο ατου του σονυ ειναι το blue ray αλλα μεχρι να αρχισει να χρησιμοποιειται ευρεως...εχουμε χρονο....και ειναι και γ@μ@τος ο dell xps....καλη εναλλακτικη μιχαλη!!!!

Δημοσ.

Και εγώ έλεγα να πάρω το Vaio FZ21Z αλλά μετά βγήκε το Vaio FZ31Z και άρχισα να σκέφτομαι να πάρω αυτό. Ο σκληρός πραγματικά είναι το μόνο σημείο που χωλαίνει το laptop! Το πήρες με επέκταση εγγύησης;

Αφού μου λέτε ότι αλλάζει τόσο εύκολα ο σκληρός και ότι η εγγύηση θα ισχύει κανονικά και μετά την αλλαγή, μάλλον αυτό θα κάνω.

Δημοσ.

Φιλε παρε τπ σονυ...και κανε μια αλλαγη στο σκληρο,αν και σου λεω οτι δεν θα δεις και τοσο τραγικες επιδωσεις.Εγω τον αλλαξα αλλα μετα απο ενα διαστημα εβαλα τον παλιο πισω.

dell ειναι καλα ΑΛΛΑ δεν εχουν οθονη σαν τα sony,δεν ειναι τοσο στοιβαρα συναρμολογημενα ,επισης design και πλαστικα ειναι αξεπεραστα στα sony. Εγω θα επαιρνα το sony. Προσωπικη αποψη παντα

Δημοσ.

Σε αυτα τα λεφτα υπαρχουν και αλλες επιλογες,με μεγαλυτερη εγγυηση και ακομα καλυτερη ποιοτητα.(ουτε καν απο πλαστικο,αλλα απο μαγνησιο)

πχ hp compaq ή dell ..

Το dell xps εχει μαλιστα και LED οθονη.

Επισης μπορεις να βρεις και καποιο dell ή hp compaq με καλυτερη οθονη μεγαλυτερης αναλυσης ή και matte οθονη.(μη γυαλιστερη)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...