pth76 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Υπαρχει τροπος να ριξουμε τις στροφες σε ενα τροφοδοτικο? Θα ηθελα νε μην ακουγετε τοσο. (εχω ενα αλλο ιδιας μαρκας και δουλευει πιο αργα). Η μαρκα ειναι fsp και το δευτερο που εχω ειναι απο εταιριας κουτι.
HILL.K Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Υπαρχει τροπος να ριξουμε τις στροφες σε ενα τροφοδοτικο?Θα ηθελα νε μην ακουγετε τοσο. (εχω ενα αλλο ιδιας μαρκας και δουλευει πιο αργα). Η μαρκα ειναι fsp και το δευτερο που εχω ειναι απο εταιριας κουτι. εχεις δλδ αλλο ενα ολόιδιο πανω σε ένα ιδιο συστημα με αυτο που θελεις να μονταρεις? Μπορει να ακουγεται γιατι δουλευει στα όριά του...ποσα watt είναι και πανω σε τι μηχανημα το εχεις?
kostasSTi Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Καλύτερα να αλλάξεις το ανεμιστηράκι του με κάποιο πιο αθόρυβο. Το οτι δουλεύει με περισσότερες στροφές, σημαίνει οτι το χρειάζεται.
george_o/c Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Καλύτερα να αλλάξεις το ανεμιστηράκι του με κάποιο πιο αθόρυβο. Το οτι δουλεύει με περισσότερες στροφές, σημαίνει οτι το χρειάζεται. Σωστός Ακόμα βέβαια και η αλλαγή του fan, δεν είναι ΠΑΝεύκολη για ένα amature χρήστη
babisAOK Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 αν το τροφοδοτικό βγάζει τετράπινο PSU fan μπορείς μέσω του Speed fan
madsc Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Κοίτα τι γίνεται. Όσο περισσότερο ρεύμα (Ah) ζητάς από ένα τροφοδοτικό τόσο αυτό ζορίζεται, άρα και ζεσταίνεται. Οπότε τόσο ανεβαίνουν οι στροφές του ανεμιστήρα του - εφόσον αυτός είναι ρυθμιζόμενος βάση της θερμοκρασίας του psu- άρα τόσο τον ακούς. Σε γενικές γραμμές δηλ. πρέπει να έχεις αρκετά μεγαλύτερο psu σε wattage από τις απαιτήσεις του συστήματος σου για να ρίξεις στροφές στον ανεμιστήρα του. Όπως σου είπαν και από πάνω, αν δουλεύει στα όρια του το psu -με την συγκεκριμένη σύνθεση hw- και χαμηλώσεις στροφές σε fan ή τοποθετήσεις άλλο fan με χαμηλότερο airflow ρισκάρεις να κάψεις το psu και αυτό με τη σειρά του να σου κάψει ότι προλάβει μέσα στο case από hw. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.