Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
γιατί κανένα δεν απαντάει στην ερωτηση αν πήγε κανένας, πρόσφατα στο ίδιο το ticket house να ρωτήσει, έχει διαφορά

Εισιτηρια στην Θεσσαλονικη δεν παιζουν?Η απαντηση του ticket house και του metropolis"δεν μ εχουν ενημερωσει για τιποτα"με αγχωσε λιγο.

Την απαντηση του ticket house προφανως την πηρα απο το ιδιο το ticket house οπως και απο τα metropolis απο τα ιδια τα metropolis.To link που εβαλα κατω απο το "Λες να μας κοροιδεψαν?;)" το ειδες?Να στο κανω λιανα

http://www.janesaddiction.com/upcoming

μπορείς να μην με κανεις quote αν δεν έχεις απάντηση ?

Μπορεις να μην με κανεις quote αν δεν καταλαβες τι λεω?

Επισης το ότι ο Alec Empire ανακήνωσε ότι θα κάνει support σε european dates με κάνει να πιστεύω οτι οι Janes Addiction δεν θα παιξουν

Προσωπικά ούτε που τους ξέρω και απο λίγο στο youtube που τους είδα δεν έχουν και πολύ σχέση με ΝΙΝ, ο Alec βγάζει πιο πολύ νόημα

Παμε ξανα.Στο εισιτηριο πανω γραφει και Jane's Addiction.Αν εκανες τον κοπο να δεις και αυτο το link που εδωσα πιο πανω

https://buy.tickethour.com/showEventInfo.html?idEvent=2000118

θα δεις πως γραφει NIN and Jane's Addiction with special guest.Καλυτερα τωρα?

Επεξ/σία από Gi0
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Την απαντηση του ticket house προφανως την πηρα απο το ιδιο το ticket house οπως και απο τα metropolis απο τα ιδια τα metropolis.

"δεν μ εχουν ενημερωσει για τιποτα" ήταν αυτό που έκανες post πριν καιρό, δεν καλύπτει τίποτα, δεν λέει για το πως είναι η κατάστη σήμερα ενάμισο μήνα πριν απο την συναυλία

Στο εισιτηριο πανω γραφει και Jane's Addiction.Αν εκανες τον κοπο να δεις και αυτο το link που εδωσα πιο πανω

To site των JA λέει άλλα, το site και το forum των ΝΙΝ άλλα

Το ελλήνικό ποστερ παραπέμπει σε λάθος link με american dates μόνο. Δεν το αποκλείω να έκαναν λάθος με το εισιτήριο.

http://www.postwave.gr/images/stories/flyers6/nin%20poster1.jpg

ρωτησετε τον trent στο twitter http://twitter.com/trent_reznor

στο link σου λέει:

RT @ALEC_EMPIRE: European shows with Nine Inch Nails / Alec Empire just confirmed...

thanks

Μπορεις να μην με κανεις quote αν δεν καταλαβες τι λεω?

Μπράβο, οι εξυπνάδες βοηθάνε

Επεξ/σία από PeterHeppner
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι μου λες?Το δικο μου-απαντηση στη δικια σου υπεροχη τοποθετηση-ηταν εξυπναδα ενω το δικο σου οχι ε?Καλη η προσπαθεια.

Δεν θα το αναλυσω αλλο.Μπορεις να βγαλεις οτι συμπερασμα θελεις,κανενα προβλημα.Μ αρεσει που πηγα να σε βοηθησω κιολας.

Αν ερθουν τελικα οι αφιλοτιμοι οι Jane's Addiction θα σου αφιερωσω μια φωτο.

Καλο σου βραδυ.

Επεξ/σία από Gi0
  • Moderators
Δημοσ.

δηλαδή με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα δούμε 3 (Nails, JA, Alec) μπάντες ?!

cool

Τι μου λες?Οταν σου το ελεγα,δεν σου καθοταν καλα ε?

Δημοσ.
Τι μου λες?Οταν σου το ελεγα,δεν σου καθοταν καλα ε?

βασικά δεν μου είπες τίποτα πάνω στο ερώτημα μου γιατί τα μισά site τους αναφέρουν και τα άλλα μισά όχι, παράδειγμα http://tour.nin.com/, οπότε και φυσικά δεν πήρα αυτό που μου είπες υπόψη, δεν καταλαβαίνω γιατι τόση επιθετικότητα

απλά, μια εβδομάδα μετά που ο Alec είπε πως θα παίξει με τους Nails στην αθήνα και το πρόγραμα δεν έχει αλλάξει

• Moderators
Δημοσ.
βασικά δεν μου είπες τίποτα πάνω στο ερώτημα μου

Εγω φυσικα και δεν σου ειπα κατι τωρα,απλα ειδα τι ειπες μονος σου.

talking to myself again,

δηλαδή με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα δούμε 3 (Nails, JA, Alec) μπάντες ?!

cool

Πως ακριβως εγινε δεδομενο τωρα?

γιατί τα μισά site τους αναφέρουν και τα άλλα μισά όχι, παράδειγμα http://tour.nin.com/, οπότε και φυσικά δεν πήρα αυτό που μου είπες υπόψη,

Καποια site λενε πως θα ερθουν(μαζι με το επισημο των JA)και αλλα δεν κανουν καμια αναφορα.Απο αυτο δεν προκυπτει πως δεν θα ερθουν.

δεν καταλαβαίνω γιατι τόση επιθετικότητα

Η επιθετικοτητα δεν ξεκινησε απο μενα,καθως αν θυμασαι εγω ημουν αυτος που πηγε να σε βοηθησει με τις αποριες σου και την στιγμη που σου εδινα οσες πληροφοριες μπορουσα μου απαντησες με quote του τυπου"μην με κανεις quote αν δεν ξερεις".

απλά, μια εβδομάδα μετά που ο Alec είπε πως θα παίξει με τους Nails στην αθήνα και το πρόγραμα δεν έχει αλλάξει

Οπως σου ειπα και πριν απο μερες,υποθετω πως αυτος ειναι ο "Special Guest"που αναφερεται στην συναυλια και φυσικα δεν αλλαζει κατι με οτι σου ειχα πει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.
γιατί κανένα δεν απαντάει στην ερωτηση αν πήγε κανένας, πρόσφατα στο ίδιο το ticket house να ρωτήσει, έχει διαφορά

μπορείς να μην με κανεις quote αν δεν έχεις απάντηση ?

ήταν αυτό που έκανες post πριν καιρό, δεν καλύπτει τίποτα, δεν λέει για το πως είναι η κατάστη σήμερα ενάμισο μήνα πριν απο την συναυλία

Κοιτα να δεις τελικα που καλυπτε τα παντα το post μου.

Δευτερα βραδυ λοιπον ημουν στην συναυλια και οι οδηγιες που σου ειχα δωσει αποδειχθηκαν ακριβεστατες.Αλλα δεν σου ειχαν αρεσει και ηθελες να μου την πεις κ απο πανω.

Ο slygeo87 ηταν χαζος που ειχε πει ενα ευχαριστω ο ανθρωπος για τις ιδιες οδηγιες.

Ωραίος ΙΤ δεν το πρόσεξα.θενξ

Τα θυμασαι αυτα ε?

το link: http://tour.nin.com/ ΔΕΝ τους έχει σαν support στα περισσοτερα european dates

Επισης το ότι ο Alec Empire ανακήνωσε ότι θα κάνει support σε european dates με κάνει να πιστεύω οτι οι Janes Addiction δεν θα παιξουν

Προσωπικά ούτε που τους ξέρω και απο λίγο στο youtube που τους είδα δεν έχουν και πολύ σχέση με ΝΙΝ

Δεν το αποκλείω να έκαναν λάθος με το εισιτήριο.

Αυτο το θυμασαι?

Αν ερθουν τελικα οι αφιλοτιμοι οι Jane's Addiction θα σου αφιερωσω μια φωτο.

fka1ef.jpg

Kαλη χωνεψη!

ο Alec βγάζει πιο πολύ νόημα

Περιμένω αρκετά και από τον Ale Empire

Αμε. Επαιξε. 13 λεπτα με το ρολοι.

Tελικα σε αδικησα. Βοηθανε αν εχεις δικιο.

Οτι και να πω για την συναυλια των ΝΙΝ λιγο θα ναι. Κριμα που απ οτι φαινεται ηταν η μια και μοναδικη.Θεος ο Trent, χωρις πολυ μπλα μπλα.

Μοναδικο, προσωπικο παραπονο, που δεν επαιξαν το Right where it belongs.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:15 ----------

Απο την συναυλια

21ezuc5.jpg

credits to Εmilie για την photo

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μερσι!!!!!

ps1:

ΝΙΝ/JA λέγεται το tour στην Αμερική

Wave Goodbye 2009: NIN/JA ήταν ο τίτλος της περιοδείας τους.

ps2:

Trent & Finch

+ απελπιστικά αδιάφοροι ντράμερ και μπασίστας

Και κάτι ακόμα ο μπασίστας και ο ντράμερ

Justin Meldal-Johnsen

Ilan Rubin

δεν είναι τίποτα τυχαίοι μουσικοί.

Έλεος.... που είναι και παντελώς αδιάφοροι...

Για να αποδίδει ένα συγκρότημα , ειδικά στα live,

δεν είναι μόνο ο front man που μετράει αλλά το σύνολο των μουσικών και το μεταξύ τους δέσιμο.

Ίσως αν έχεις συμμετοχή σε κάποιο live το καταλάβαίνεις πιο έντονα αυτό. Ότι το rhythm section είναι η βάση σου.

Όλοι ήταν θεοί!!!!Άψογοι!!!!

Επεξ/σία από Emilie
  • 5 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Για τους fans και οχι μονο,ενα εκπληκτικο double layer dvd,ετοιμο για δωρεαν κατεβασμα

Our 2008 Lights In The Sky tour was an ambitious multimedia production on a scale well beyond anything we'd ever attempted before. Everyone involved was extremely proud of how it came together, and we were devastated when, for a variety of reasons, we were unable to capture it professionally for a theatrical or commercial release. As a "plan B" of sorts, early last year we released a massive 405gb free download of raw HD footage captured at three different shows during the tour. The idea was to get the footage out in the wild and see what our notoriously enterprising

Fans have edited thousands of videos from the footage, assembled their own DVDs and live albums, even held theatrical screenings of their creations. And now, the ambitious and well-organized group known as This One Is On Us have released their massive, highly-anticipated creation, Another Version of the Truth: The Gift.

For 12 months, a core team of dozens of fans and a network of thousands spanning the entire globe pooled their efforts to create this professional-quality 1080p 5.1 concert film, and have released it in every format from Blu-ray and DVD to iPod and YouTube. It combines footage from all three shows and includes DVD menus, bonus footage, a PDF booklet, and more. That something of this scale was produced entirely by fans, on their own time, purely for the sake of giving something back to the community, is absolutely unprecedented. You can read all about the project and find all the download links here, or watch it immediately on YouTube [ame=http://www.youtube.com/watch?v=3DHJIFko9pY&feature=PlayList&p=0652B79BAF05635F&index=0&playnext=1]here[/ame]. Theatrical screenings are already being organized, you can find more info about those here.

This is yet another example of a devoted fanbase and a policy of openness combining to fill in blanks left by old media barriers. The entire NIN camp is absolutely thrilled that treating our fans with respect and nurturing their creativity has led to such an overwhelming outpour of incredible content, and that we now have such a high quality souvenir from our most ambitious tour ever. Or, as Trent simply put it, "Nine Inch Nails fans kick ass."

Το dvd διαρκειας 2+ ωρων,αξιζει καθε mb που θα ξοδεψετε απο το bandwidth σας:-)

http://thisoneisonus.org/node/34

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...