Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Trent Reznor, front man των Nine Inch Nails,μοιράζει δωρεάν το νέο άλμουμ της μπάντας, Ghosts I — IV (Ghosts Volumes One though Four),στο official site της μπάντας. Η διανομή άρχισε από χθές το απόγευμα στις 6 ωρα.

Πηγή http://slashdot.org/article.pl?sid=08/03/03/1420251

Βέβαια δεν είναι ολόκληρο αυτό που κατεβάζεις!;) Μόνο τα 9 πρώτα tracks!

Θα το δείτε στην πορεία!

Άσε που γίνεται χαμός και θα περιμένετε να αδείασει λίγο ο κόσμος!:mad:

Οπότε και από torrents ή rapidshare να το κατεβάσετε είναι legal;)

Τελικά το άκουσε κανείς? Πως σας φάνηκε?

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάλλον δεν αρέσουν σε κανένα οι NIN εδω μέσα?

Πάντως εγώ βρήκα ότι με το νέο άλμπουμ πλέον, έχουν φτάσει στην ωριμοτητά τους.

Πολύ ξεχωριστό αλμπουμ, δεν είναι ακριβώς ότι και οι παλιοί NIN αλλά θα λεγα μια πιο κουλτουριάρικη ματιά στο στυλ που έχουν πλέον καθιερώσει!

Για μένα μια πολύ ωραία δουλειά!

(Αν και λίγο ήρεμη) :P Α!Και είναι όλα ορχηστρικά!Και 36 κομμάτια στο σύνολο!

Δημοσ.

Από τα 28 tracks που άκουσα ολόκληρα από τα 36 και συνεχίζω, μάλλον είναι όλο!

Μην το κόψεις άμα βαρεθείς, κάνει κάτι σκαμπανεβάσματα!

Αλλά αξίζει!Τουλάγχιστον έτσι πιστεύω εγώ!

Είναι σαν συλλογή από πειραματισμούς!

Κάτι τέτοιο μου βγάζει!

Δημοσ.

παντως τα 3.κατι ευρω που ζηταει για 320kbps και χωρις drm τα αξιζει αν σας αρεσει. ειδικα για αυτους που δεν αγοραζουνε ποτε μουσικη και λενε δεν θα δωσω πολλα λεφτα για κατι που δεν αξιζει, ειναι must.

η special edition που ειχε $300 εφηγε αμεσως, 300χ2500 αντιτυπα = $750,000 (μειον τα εξοδα)

θα ποσταρα λινκς αλλα πιο καλα εδω : http://ghosts.nin.com/main/order_options

experimental nine inch nails :

This music arrived unexpectedly as the result of an experiment. The rules were as follows: 10 weeks, no clear agenda, no overthinking, everything driven by impulse. Whatever happens during that time gets released as... something.

The team: Atticus Ross, Alan Moulder and myself with some help from Alessandro Cortini, Adrian Belew and Brian Viglione. Rob Sheridan collaborated with Artist in Residence (A+R) to create the accompanying visual and physical aesthetic.

We began improvising and let the music decide the direction. Eyes were closed, hands played instruments and it began. Within a matter of days it became clear we were on to something, and a lot of material began appearing. What we thought could be a five song EP became much more. I invited some friends over to join in and we all enjoyed the process of collaborating on this.

The end result is a wildly varied body of music that we're able to present to the world in ways the confines of a major record label would never have allowed - from a 100% DRM-free, high-quality download, to the most luxurious physical package we've ever created.

More volumes of Ghosts are likely to appear in the future.

- Trent Reznor, March 2, 2008

αλλα τι βγαλανε οι nin και ηταν μεσα σε κανονες? ;)

Δημοσ.

Πάντως εγώ παραπάνω το έγραψα χωρίς να διαβάσω την περιγραφή!:lol:

Πρέπει να το έπιασα δηλαδή το μήνυμα :-)

Χαίρομαι!

Άντε να ρθουν και για καμιά συναυλία ;)

Δημοσ.

Για πείτε, σε τι στυλ κινείται; Εννοώ, οι ιδέες αξίζουν; Θυμίζουν κάτι, έστω και τους ίδιους κάποιας χ περιόδου;

Γενικά τα 2 τελευταία αν και μου άρεσαν, χαρακτηρίζονται από αυτό το ψιλο-ομοιογενές συναίσθημα με κάνα-δυο κομμάταρους. Θα περίμενα μια πιο "δυνατή" επιστροφή με κάποιον νορμάλ δίσκο παρά πειραματισμούς, αλλά για πείτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...