Προς το περιεχόμενο

Μια γνωμη για την Zalman 8700NT

dimpa16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ηθελα μια γνωμη απο ατομα που την εχουν ή τουλαχιστον την εχουν δει να παιζει.

Η επιλογη της συγκεκριμενης ψυκτρας γινεται λογο περιορισμενου υψους;)

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977719&product=1024620

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ καλή ψύκτρα. Θα σε δυσκολέψει λίγο το κούμπωμα. Θέλει βάση οπότε πρέπει να αφαιρέσεις μητρική για να την βάλεις. Αν έχεις κοντα στο socket pipes θα δυσκολευτείς να την κουμπώσεις.

Κοιτα,τον 4700 θα τον κλοκαρω λιγακι μεχρι τα 3.4GHz.

Το θεμα ειναι οτι λογο περιορισμενου υψους του κουτιου, δεν εχω το περιθωριο να βαλω μεγαλυτερη σε υψος ψυκτρα, οποτε αναγκαστικα, θα βαλω μια οσο το δυνατο καλυτερη με συγκεκριμενες διαστασεις.(Να μην σου πω μαλιστα οτι μπορει να μην με παρει και αυτη λογο ενος 12αρη ανεμιστηρα στο πλαινο καπακι)

• Super Moderators

η Enzotech είναι πολύ καλή από λύσεις "περιορισμένους ύψους" αλλά φαντάζομαι πως ούτε αυτή θα σου χωράει...άρα αναγκαστηκά παίρνεις αυτή την Zalman

Εγώ πάλι θα διαφωνήσω με το Χάρη ... Μέτρια δεν μπορείς να την πεις ... Το ότι πρέπει να βγάλεις το mobo, ok λίγο ταλαιπωρία, αλλά πλέον είσαι εξασφαλισμένος ... ;) Ότι πρέπει θα έλεγε κανείς, για HTPCs μιας και όταν πέσουν οι στροφές του ανεμιστήρα δεν ακούγεται σχεδόν τίποτα :-)

Το μόνο αρνητικό της, είναι ότι ενώ με ένα powerful 110mm fan θα αυξάνονταν αρκετά οι επιδόσεις της, παρόμοιο fan όπως αυτό που περιγράφω δεν βρίσκεις ... 110mm ... Πάλι μ@λ@κίστηκε η Zalman ... :-(

Για την τοποθετηση της δεν εχω κανενα προβλημα να βγαλω mobo και γενικα οτι προβλημα βρω, θα το αντιμετωπισω,αρκει να χωραει.

Τουλαχιστον να ειναι καλυτερη απο την stock, για να με βοηθησει στο κλοκαρισμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...