giorgos147 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 και αν σου πω οτι μου το ειπε και καθηγητρια αγγλικων τι θα πεις? Ότι δε βρίσκω λόγω να την αμφισβητήσω... Λέω να μη δώσουμε άλλος βάρος στην ιστοσελίδα που παρέσεσα και βαρύνουμε και άλλο το κλίμα.
PCharon Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Η φάση είναι να σου έρθει με κανά καινούργιο παλτουδάκι η δικιά σου και να σου πει "κοίτα, έχει γιακά και μανίκια από αληθινή γούνα!".
SpY Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Και εγω δεν συνφωνώ με κάτι τέτοιο αλλα δεν βλέπω κανέναν να έχει την ίδια ευαισθησία όταν τρώει κοτόπουλο η μπριζόλα
giannis-21 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 αυτοι οι κινεζοι γενικα δεν την παλευουν καθολου...τι να πω...
vocals_ Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Παιδια ειμαι πραγματικα χαρουμενος που βλεπω και αλλους ανθρωπους να ασχολουνται με περισσοτερα πραγματα περα απο τι γκομενα/γκομενο θα πιασουν.Τοτε νιωθω οτι υπαρχει ελπιδα για μια αλλαγη προς το καλυτερο..Βεβαια στο σχολειο μου μιλαω με ατομα τα οποια δεν ξερουν τιποτα παραπερα απο το ποιο αρωμα ειναι ποιο ωραιο και το ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να ριξεις γκομενα/γκομενο και κλπ καταλαβαινετε...Και τοτε νιωθω οτι δεν υπαρχει καμια ελπιδα.. Για το τοπικ τωρα.Το earthlings το εχω δει εδω και καιρο και πραγματικα νιωθω αηδια για το τι συμβαινει στον κοσμο και μην βλεπετε μονο τη συμπεριφορα στα ζωα..Μην ξεχνατε πως και οι περισσοτεροι ανθρωποι ειναι δουλοι αλλων ''ισχυροτερων'' ανθρωπων και πως πολλοι ανθρωποι κανουν φρικτα πραγματα σε αλλους ανθρωπους(ψυχικες και σωματικες βλαβες).. +απειροοο για αυτα που ειπε ο elektron και ο spy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.