Προς το περιεχόμενο

Κάτι πραγματικά σοκαριστικό!

pabou13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
και αν σου πω οτι μου το ειπε και καθηγητρια αγγλικων τι θα πεις?

Ότι δε βρίσκω λόγω να την αμφισβητήσω...

Λέω να μη δώσουμε άλλος βάρος στην ιστοσελίδα που παρέσεσα και βαρύνουμε και άλλο το κλίμα.

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η φάση είναι να σου έρθει με κανά καινούργιο παλτουδάκι η δικιά σου και να σου πει "κοίτα, έχει γιακά και μανίκια από αληθινή γούνα!".

:lol:

Δημοσ.

Και εγω δεν συνφωνώ με κάτι τέτοιο αλλα δεν βλέπω κανέναν να έχει την ίδια ευαισθησία όταν τρώει κοτόπουλο η μπριζόλα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια ειμαι πραγματικα χαρουμενος που βλεπω και αλλους ανθρωπους να ασχολουνται με περισσοτερα πραγματα περα απο τι γκομενα/γκομενο θα πιασουν.Τοτε νιωθω οτι υπαρχει ελπιδα για μια αλλαγη προς το καλυτερο..Βεβαια στο σχολειο μου μιλαω με ατομα τα οποια δεν ξερουν τιποτα παραπερα απο το ποιο αρωμα ειναι ποιο ωραιο και το ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να ριξεις γκομενα/γκομενο και κλπ καταλαβαινετε...Και τοτε νιωθω οτι δεν υπαρχει καμια ελπιδα..

Για το τοπικ τωρα.Το earthlings το εχω δει εδω και καιρο και πραγματικα νιωθω αηδια για το τι συμβαινει στον κοσμο και μην βλεπετε μονο τη συμπεριφορα στα ζωα..Μην ξεχνατε πως και οι περισσοτεροι ανθρωποι ειναι δουλοι αλλων ''ισχυροτερων'' ανθρωπων και πως πολλοι ανθρωποι κανουν φρικτα πραγματα σε αλλους ανθρωπους(ψυχικες και σωματικες βλαβες)..

+απειροοο για αυτα που ειπε ο elektron και ο spy

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...