chrisfill Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Και ξαναρωτάω αυτό που ρώτησε κάποιος φίλος πιο πάνω....γιατί δεν τα σκοτώνουν πρώτα τουλάχιστον να μην ζούνε αυτό το μαρτύριο.... Το άλλο το ζωντανό ήταν ακόμα ζωντανό όταν του βγάζανε την γουνίτσα του. Πέθανε πια όταν τέλειωσε ο "βασανιστής" του.... Κρίμα....καλά κάνω εγώ και κράζω όσες βλέπω με γούνες.... για να μη χαλασει η γουνα τους δε τα σκοτωνουν.
mits@kos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 για να μη χαλασει η γουνα τους δε τα σκοτωνουν. ^^ What he said. Η γούνα χάνει τη λάμψη της αν το ζώο πεθάνει πριν την αφαιρέσουν... Ψυχανώμαλοι παπάρες, $%# κάθε έκτρωμα που θα φορέσει ποτέ γούνα...
SomeRandomGuy Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Πωπω τώρα μόλις το είδα αυτό το θέμα. Κανένα θρίλερ δε συγκρίνεται με αυτό το βίντεο. Πραγματικά δεν άντεξα να το δω όλο. Αποτρόπαιο.
giorgos147 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Μόλις διάβασα και εγώ όλο το θέμα...Δεν έχω να πω τίποτα...Το είχα δει παλιότερα το βίντεο,μου γ@μ@σε τη ψυχολογία....Και τώρα μου τη ξαναγ@μ@σε που μου το θυμήσατε.... Τι να πει κανείς...Δεν υπάρχουν λόγια.Άλλοι δίνουν τα χρήματα τους για να σώσουν ζώα,και άλλοι τα σκοτώνουν για να πάρουν χρήματα....
elektron Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Ο ανθρωπος μπορει να γινει το ζωο με την μεγαλυτερη αρετη ή κακια στον πλανητη. Σημερα ευνοειται νομιζω σε πολυ μεγαλο βαθμο η κακια και φτανει σε απιστευτα μεγεθη. Σκεφτειτε οποιοδηποτε αλλο ζωο εκτος του ανθρωπου, ακομη και το αγριοτερο θηριο, ποση κακια μπορει να εχει; Πραγματικα ελαχιστη μου φαινεται σε συγκριση με τη δικη μας αδιαφορια και απληστια... Για τους περισσοτερους απο μας νομιζω οτι μας χαρακτηριζει το "συνενοχη και πως γουσταρω" στην κοινωνικη μας ζωη ειτε αυτο αφορα την ελληνικη ή την παγκοσμια κοινωνια. Ποσο νοιαζομαστε αραγε για παραδειγμα για τις συνθηκες εργασιας/σκλαβιας στις ασιατικες χωρες οπου φτιαχνονται οι ωραιοι υπολογιστες μας ή για το τι γινεται πάλι σε αυτες τις χωρες με τα τεχνολογικα μας σκουπιδια; - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Φυσικα υπαρχει και σημερα αρετη σε ανθρωπους και ας ελπισουμε πως αφου πλεονασε η αμαρτια να υπερπερισσεψει και η χαρη: http://kazani.gr/2008/07/10/fwtografia_imeras_vol122.html
giorgos147 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Ρε παιδιά,έχω ένα ερώτημα.Όταν τα σκοτώνουν καθώς είναι ζωντανά αυτά τα πλάσματα,τι νιώθουν μέσα τους αυτοί οι άνθρωποι;Συγγνώμη κιόλας,αλλά όλα για το κωλοχρήμα ρε πούστη μου;Αν σκεφτείτε μόνο τι γίνεται για αυτό το κωλόχαρτο....Πόλεμοι,καταστροφές,αυτοκτονίες και ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΛΛΑ! Εκτός αυτών,λίγο φιλότιμο δεν έχουν;Εμένα π.χ. έλειπε ένας γάτος μου εδώ και τέσσερεις μέρες και ήμουν κάπως...Πριν λίγο που γύρισα από το μάθημα τον βρήκα σπίτι να με περιμένει να τον ταΐσω...Μόνο που δεν πήδηξα από τη χαρά μου που τον ξαναείδα....Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν,τι νιώθουν όταν τα κάνουν αυτά; [offtopic time now] Ντροπή και Έσχος μόνο αυτό Αίσχος όχι έσχος [/offtopic time now]
blackhill66 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Ντροπη,ανατριχιασα αισχος και αποτροπιασμος τιποτε αλλο,και βεβαια ενισχυω την αποψη που εχω εδω και χρονια για το ανθρωπινο ειδος ,πως δηλαδη χωρις αυτο η γη θαταν παραδεισος ,καιρος να εξαφανιζομαστε ...
mpoumpis! Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Μονος θανατος αξιζει σε αυτους τους κ#ριολιδες:mad:
giorgos147 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Προσοχή!Όσοι δεν αντέχουν τα πολλά-πολλά,να μην δουν την ιστοσελίδα που δίνω!ΤΟ ΕΝΝΟΩ! Αν κάποιος συντονιστής δε το θεωρεί σωστό,ας μου διαγράψει αμέσως την δημοσίευσή μου!Δε θέλω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα στη κοινότητα για δικό μου λάθος. Με αφορμή αυτό το θέμα,δείτε τι μου έδειξε ο nick#18 στο msn...εδώ.Δείτε τα links που δίνει στη μέση της σελίδας.Είναι για ΠΟΛΥ βαριά στομάχια!Προσοχή!Εγώ δυο εικόνες είδα και μου ήρθε αναγούλα.Από όσα είδα,έχουν να κάνουν με ανθρώπους.
Physics_Rulez Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Συγνώμη φίλε μήπως ξέρεις πως μπορώ να κατεβάσω το βίντεο earthligs και να το βάλω σε dvd ή να το δω με κάποιο πρόγραμμα από το να το βλέπω online; Μπορείς να εγκαταστήσεις το Internet download manager. Αφού ενεργοποιήσεις το advanced browser integration στα options, θα εμφανίζεται σε κάθε streaming site μια επιλογή για download του αρχείου video ή audio. Το αρχείο flv που θα κατέβει μπορείς να το αναπαραγάγεις με το KM player ή τον VLC player. Το earthlings πχ βρίσκεται εδώ: http://v1.cache1.googlevideo.com/videoplayback?id=a36503ba209f59c2&itag=5&ip=0.0.0.0&ipbits=0&expire=1237430978&sparams=ip,ipbits,expire,id,itag&signature=6E38D235E6A152AC83B299B1B8CD95A987349C8D.4CA089BBF8F4FB0E7B92DB4BC9BDC41808980643&key=dk&begin=0&len=5728470&docid=-5165231031895551470&retimestamp=0
_BASSstarlet_ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Rotten?Καλά τώρα άρχισες να μπαίνεις internet εσύ; Η φωτό με τον ασιάτη είναι fake.
Mr V Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 γαμ%%%οι σχιστοματιδες φραγκοφονιαδες................καταδικαζουν τα ζωα σε βασανιστηρια
giorgos147 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Rotten?Καλά τώρα άρχισες να μπαίνεις internet εσύ;Η φωτό με τον ασιάτη είναι fake. Όχι...Δεν άρχισα να μπαίνω τώρα... Απλά,σήμερα έμαθα για αυτά τα πράγματα που δε περίμενα ποτέ να δω/ακούσω...
nick#18 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Απλά,σήμερα έμαθα για αυτά τα πράγματα που δε περίμενα ποτέ να δω/ακούσω... ουτε και εγω περιμενα κατι τετοιο...και αν σου πω οτι μου το ειπε και καθηγητρια αγγλικων τι θα πεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.