Προς το περιεχόμενο

Κάτι πραγματικά σοκαριστικό!

pabou13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

SPARTAN-480-SS μιας και ανεφερες τα πιρανχας,γνωριζεις κανα βιντεο με φαγοποτι να δουμε? πρεπει να εχουνε πλακα τα ατιμα.

εχω βρει ενα

http://209.85.135.104/search?q=cache:B5RQZj1V8Y8J:tv.yupi.gr/view/1043+%CF%80%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%BD%CF%87%CE%B1%CF%82&hl=el&ct=clnk&cd=4&gl=gr&client=firefox-a

απιστευτη δυναμη ετσι? και το κραταει και στο χερι ο μ@λ@κ@ς.ενα λαθος να γινει....

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ποοοοποοοοο το είδα όλο το earthligs και μου γ@μισε την ψυχολογία.

Δημοσ.

SPARTAN-480-SS, δυστυχώς δεν είναι σκηνοθετημένο, είναι αλήθεια. Η peta έχει βγάλει πολλά παρόμοια βίντεο...

Δημοσ.

Απορώ πως το αφήνουν να συνεχίζεται. Οταν είχαμε Ολυμπιακούς αγώνες τις ίδιες επιθέσεις δεχόμασταν και τότε τα παπαγαλάκια τα ίδια έλεγαν. Μα οι κομπιουτεράδες νομίζω είναι ξύπνιοι άνθρωποι....

Δημοσ.
SPARTAN-480-SS, δυστυχώς δεν είναι σκηνοθετημένο, είναι αλήθεια. Η peta έχει βγάλει πολλά παρόμοια βίντεο...

κανουν και σκηνοθετημενα ... μη ξεχνας οτι το μεγαλητερο κτηνος ειναι ο ανθρωπος και μπορει να κανει αυτο που δεν μπορεις να φανταστης ( για το χρημα γινονται ολα )

και αυτοι που εχουν το site για το χρημα το εκαναν ... δες τα donate

Δημοσ.

Μιας και σε αυτο το βίντεο, οι πρωταγωνιστές ήταν Κινέζοι, μου ρθε στο μυαλό ακόμη μια καφρίλα τους. Θεωρούν ως αφροδισιακό να τρώνε σούπα με πεος τίγρης!!!! Το χα δει σ'ενα ντοκιμαντέρ στην ΝΕΤ, και λέγαν πως αυτό είναι μια απο τις βασικές αιτίες που ευδοκημεί το εμπόριο της τίγρης στην Κίνα, και παραλληλα βασική αιτία για την τραγική μειωση του πλυθησμού των τίγρεων, ιδίως αυτής της Βεγγάλης.

Δημοσ.
κανουν και σκηνοθετημενα ... μη ξεχνας οτι το μεγαλητερο κτηνος ειναι ο ανθρωπος και μπορει να κανει αυτο που δεν μπορεις να φανταστης ( για το χρημα γινονται ολα )

και αυτοι που εχουν το site για το χρημα το εκαναν ... δες τα donate

Κοίτα, αυτό φαίνεται οτι είναι site της Peta (People for Ethical Treatment of Animals). Η Peta είναι η μεγαλύτερη φιλοζωική οργάνωση στον κόσμο και φημίζεται για τις "επιθετικές" και σοκαριστικές καμπάνιες κατά των γουνών (δες και αυτή που είναι πολύ πιο... σέξι :o).

Τα donations δεν μου προκαλούν εντύπωση γιατί τέτοιες εταιρίες από donations ζουν. Είναι σαν να μου λες οτι η Unicef δεν θα πρέπει να δέχεται donations. Δέχομαι οτι μπορεί κάποιος να είναι δύσπιστος για το που πάνε τα χρήματα (και δεν μπορώ να σε πείσω οτι δεν παίρνουν κι αυτοί τη... μίζα τους ;)), αλλά το οτι έχουν donations στο site δεν είναι ούτε παράξενο ούτε μεμπτό.

Δημοσ.
:shock: Δεν το ειδα ολο γιατι ειναι τοσο ανατριχιαστικο που θα με κανει να μπουκαρω στα κινεζικα και να βαραω οποιον κινεζο βρω και ας μην πουλαει ουτε καν γουνες! Σιγουρα θα το πληρωσει με καποιον τροπο αυτο που εκανε ο αθλιος! ΝΤΡΟΠΗ!
Δημοσ.
:shock: Δεν το ειδα ολο γιατι ειναι τοσο ανατριχιαστικο που θα με κανει να μπουκαρω στα κινεζικα και να βαραω οποιον κινεζο βρω και ας μην πουλαει ουτε καν γουνες! Σιγουρα θα το πληρωσει με καποιον τροπο αυτο που εκανε ο αθλιος! ΝΤΡΟΠΗ!

Αν το έκανε Ελληνας θα μπαινες σε όποιο μπακάλικο έβρισκες και θα βαρούσες τον μπακάλη; Έχεις δει ας πουμε πως σκοτώνουν τα γουρούνια στην Ελλάδα; Που τα βρέχουν και τα κάνουν ηλεκτροσόκ;

Δημοσ.

μαλιστα....

Δημοσ.
Αν το έκανε Ελληνας θα μπαινες σε όποιο μπακάλικο έβρισκες και θα βαρούσες τον μπακάλη; Έχεις δει ας πουμε πως σκοτώνουν τα γουρούνια στην Ελλάδα; Που τα βρέχουν και τα κάνουν ηλεκτροσόκ;

μαλιστα....

Δηλαδη εσεις οι 2 το πιστεψατε.. Οχι ρε παιδια φυσικα.. Ειμαι κατα της βιας προς τα ζωα εννοειτε το ιδιο και προς τους ανθρωπους! Απλα ανατριχιασα τοσο πολυ..

Δημοσ.

Το μοναδικό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι πολλοί, τα έχετε βάλει με τους Κινέζους αντί να τα βάλετε με τους ανθρώπους γενικότερα. Αν σας δείξουν βίντεο όπου Αμερικανοί δέρνουν κοτόπουλα και σπάνε πλάκα θα πείτε "έτσι μου έρχετε να δείρω όλους τους Αμερικανούς".

Ε βέβαια, οι υπόλοιποι άνθρωποι είναι άγιοι. Ή μήπως κράζουμε απλά για να κράξουμε; Είναι σαν να τρώω ξύλο από κάποιον που είναι μαύρος και μετά από αυτό να δέρνω όποιον μαύρο βρω μπροστά μου. Καλή φάση. Έτσι, πάμε μπροστά.

Δημοσ.
Έχεις δει ας πουμε πως σκοτώνουν τα γουρούνια στην Ελλάδα; Που τα βρέχουν και τα κάνουν ηλεκτροσόκ;

To ηλεκτροσόκ δεν είναι ελληνική μέθοδος. Αν ήταν στο χέρι του έλληνα (και του κάθε παραγωγού) θα τα σκότωνε επιτόπου. Πιο φθηνά θα ήταν. Το ηλεκτροσοκ σε γουρούνια, όπως και σε πτηνά, είναι μέσα στα πλαίσια διάφορων νόμων για την ευζωία των ζώων, οι οποίοι έχουν επιβληθεί με σκοπό να αναισθητοποιούνται και να μην υποφέρουν κατα τη σφαγή.

Σε όλα τα πολιτισμένα κράτη χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους.

Βέβαια εκτός απο το οτι τα ζώα υποφέρουν λιγότερο με την αναισθητοποίηση τα ζώα στρεσάρονται λιγότερο κατα τη σφαγή , κάτι που κάνει το κρέας τους πιο ποιοτικό.

Η ελληνική επαρχία πάντως απέχει έτη φωτός από το να μπορεί να χαρακτηριστεί πολιτισμένη σε θέματα ζώων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...