@lex>_^haCer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 ρε παιδια εγω το ιδα ολλο και ειμαι 15 χρονον σιγα μορε εκσαλου το φαϊ που τρομε δεν βγενι απο το πσιγιο.lol εκσαλου καπιο λογο ιχαν για να το κανουν αφτο ιτε να πουλισουν το δερμα ιτε οτιδιποτε... δεν τουσ κατιγορο γιατι αφτο το κανουν ολοι....
danaos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Άραγε τι σχέση έχει με το ίnsomnia το θέμα; ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄
Mr_Terror Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 θλιβερο τραγικο.Δεν μπορεις να πεις τιποτα αλλο.Να κανεις Ισως? Για ακομη μια φορα επαληθευεται οτι ο ανθρωπος ειναι το χειροτερο κτηνος του πλανητη.
Praetorianos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 ρε παιδια εγω το ιδα ολλο και ειμαι 15 χρονον σιγα μορε εκσαλου το φαϊ που τρομε δεν βγενι απο το πσιγιο.lol εκσαλου καπιο λογο ιχαν για να το κανουν αφτο ιτε να πουλισουν το δερμα ιτε οτιδιποτε... δεν τουσ κατιγορο γιατι αφτο το κανουν ολοι.... [off-topic mode on] αλεξ σταμάτα να γράφεις έτσι, το έχεις κάνει και σε άλλο thread βγάζουμε τα μάτια μας για να καταλάβουμε τι θες να πεις, διάβασε λίγο και τους κανονισμούς. Φιλικά πάντα και καλωσόρισες. [off-topic mode off]
Bougas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Άραγε τι σχέση έχει με το ίnsomnia το θέμα;΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄ μετα απο αυτο το βιντεο,που ολοι μας μειναμε με ανοιχτο το στομα,αυτο ειχες να πεις μονο?
Tzimmys Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Τέτοια βίντεο όμως, θα έπρεπε να τα δίχνουνε σε αυτούς που αγοράζουνε τη γούνα ή δε ξέρω τι άλλο λίγο πριν τη πάρουνε. Να δω πως θα αντιδρούσανε. Και ακόμα, κάτι που μου έκατσε πολύ περίεργα, είναι ότι τα πρώτα ζώα, δεν βγάζανε άχνα. Τον παραμικρό θόρυβο.
dimitris__ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Ο ανθρωπος είναι η κατάρα του πλανήτη. Όμως επειδή και όλα τα κακά έχουν ένα τέλος, έτσι πλησιάζει και αυτό του ανθρώπου, αφού πλέον λούζεται τις παρενέργειες της απληστίας του (καρκίνος κυρίως αλλά και άλλες νέες αρρώστιες συνέπεια του βιασμού της φύσης). Πόσο συχνά αλήθεια ακούτε άνθρωπο να πεθαίνει από φυσικό θάνατο (γηρατιά); Ελπίζω μέχρι τότε να έχει μείνει κανα ζωάκι, να συνεχιστεί η ζωή χωρίς εμάς - τα παράσιτα...
Mystirios Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Το πιο θλιβερό κατ'εμε είναι οτι κάποιοι απο μας , ίσως και κάποιοι που τώρα κατακρίνουν αυτό το περιστατικό (δεν είναι μπηχτή για κάποιον συγκεκριμένα) , στο μέλλον θα "γδάρουν" ειτε σωματικά είτε ψυχικά άλλα ζωάκια ή συνανθρώπους μας. Μπορεί σε πιο ήπια μορφή , μπορεί να το κάνουν κι απο ανάγκη - ίσως επειδή τους αναγκάζει το αφεντικό τους και δε θέλουν να χάσουν τη δουλειά τους - ή επειδή απλά είναι ηλίθιοι και άπληστοι και θέλουν να κερδίσουν δόξα και χρήμα.
@lex>_^haCer Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 [off-topic mode on] αλεξ σταμάτα να γράφεις έτσι, το έχεις κάνει και σε άλλο thread βγάζουμε τα μάτια μας για να καταλάβουμε τι θες να πεις, διάβασε λίγο και τους κανονισμούς. Φιλικά πάντα και καλωσόρισες. [off-topic mode off] ok δεν το ξανακάνω....
Praetorianos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Σε περίπτωση που το λες ειρωνικά να σου θυμίσω ότι αρκετά θέματα σου έχουν κλειδωθεί από ότι είδα, οπότε μην το συνεχίζεις το στυλάκι. Αν πάλι δεν το λες ειρωνικά προσπέρασε το. Συμφωνώ με αυτά που ειπώθηκαν, αλλά όσο η αντίδραση μας περιορίζεται στην ανάρτηση posts ενώ συνεχίζουμε την κατανάλωση φαγητού σε μεγάλα ταχυφαγεία τέτοια φαινόμενα θα συνεχιστούν δυστυχώς.. Καλά δεν αναφέρομαι σε γούνες, κατοικίδια, ταυρομαχίες κλπ κλπ γιατί εκεί όντως συμφωνώ με ό,τι έχει ευχηθεί ο BOUGAS.
louros Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Είναι η απότυτη αθλιότητα.Τελικά εμείς οι άνθρωποι είμαστε τα χειρότερα ζώα....
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 οι μαγκες εχουν βαλει και donate στο site .. θελουν να φρικαρουν τον κοσμο και ταυτοχρονα να γεμισουν και τις αδιες τσεπες τους με χρημα ... σιγουρα εχουν σκηνοθετημενες τις σφαγες για να δειχνουν τοσο φρικτες .... υπαρχουν πολλοι που εκμεταλεβονται τετοια video για το χρημα , ο τυπος που τραβαγε δεν εχει καμια διαφορα με αυτον τον τυπο που εσφαζε το ζωακι . δεν εχουν καμια διαφορα μεταξη τους το κανουν για το χρημα ( οσα donate να γινουν αυτο δε σταματαει ... donate = απατη απο πισω ) τα ιδια κανουν και σε μερικα ντοκιμαντερ .. σε ενα εβαλαν ενα παπακι μικρο πανο σε ενα κλαδι για να πεσει και να το φανε τα πιρανχας και να δει ο κοσμος πος γινετε η διαδικασια και με αυτο αηδιασα τελιος , μεχρι και στα ντοκιμαντερ χρησιμοποιουνε τα ζωα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.