voltage Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.... ....οπως και σε πολλα αλλα!τα ιδια και χειροτερα κανουν με τα δελφινια!!!!
pabou13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 παιδια οποιος θελει να βοηθησει να μαζευτουν υπογραφες για να σταματησει αυτο, να στειλει email στο [email protected] με τιτλο "Θελω να βοηθησω" και θα του αποσταλει το καταλληλο email. Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας. (sorry που καθιστερησα να το πω)
alexiou92 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 φάρμακα και θεραπείες για τον καρκίνο. εγώ προσωπικά δέχομαι το χρήση των ζώων για αυτούς τους σκοπούς αλλά πάντα με μέτρο γιατί αν πρόκειται να σωθούν κάποιοι άνθρωποι (όχι πάντως αυτοί που πρωταγωνιστούν στο video) αξίζει μια θυσία ξέρω, ακούγεται κάπως εγωιστικό αλλά....
Bougas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 εγώ προσωπικά δέχομαι το χρήση των ζώων για αυτούς τους σκοπούς αλλά πάντα με μέτρογιατί αν πρόκειται να σωθούν κάποιοι άνθρωποι (όχι πάντως αυτοί που πρωταγωνιστούν στο video) αξίζει μια θυσία ξέρω, ακούγεται κάπως εγωιστικό αλλά.... καποτε ζουσαμε και χωρις αυτα μια χαρα.για το οτι τα εχουμε αναγκη σημερα αυτα τα φαρμακα,παλι εμεις φταιμε και κανενας αλλος. οκ να το δεχτω αυτο για τα φαρμακα.για δοκιμες καλλυντικων ομως,ποτε.απαραδεκτο.
Praetorianos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 οχι φιλε μου,δεν λεμε να τα αγκαλιασουνε,αλλα απο το να σερνουνε καρχαριες και δελφινια για 1 χιλιομετρο στο εδαφος,απο το να πετανε αγελαδες απο το 1 μετρο με σκοπο να σπασουνε οι λεκανες τους,απο το να πατανε τα κεφαλια απο ζωακια που ζυγιζουνε μονο 10 κιλα,με τα 2 τους ποδια και να βλεπεις να τρεχει αιμα απο τα ματια και την μυτη τους,απο το να τα βαρας μεχρι θανατου,θα μπορουσαν καλιστα να ειχανε μια λεπιδα,να τους εκοβαν το κεφαλι και παπαλα. Φίλε Bougas εγώ έχω παρακολουθήσει αμέτρητες σφαγές καθώς οι παππουδογιαγιάδες είναι από χωριό. Ίσως γι αυτό να μην με σοκάρουν τόσο πολύ όλα αυτά που είδα στο βίντεο. Όμως νομίζω ότι όλα αυτά που αναφέρεις δεν γίνονται τόσο επειδή είναι κομπλεξικοί οι Κινέζοι (λες και οι Ευρωπαίοι είναι ανωτέρου επιπέδου). Όλα είναι θέμα παραγωγικής διαδικασίας. Πολλοί δεν καταλαβαίνουν ότι όλα αυτά γίνονται λόγω της παραγωγικής διαδικασίας. Δεν μπορεί η εταιρία και η κάθε πολυεθνική να αφήσει να πεθάνει το ζώο με την ησυχία του. Τα πάντα γίνονται αυτοματοποιημένα και με ρυθμό ασταμάτητο, γι αυτούς δεν κάνει διαφορά είτε είναι μηχανές είτε είναι ζώα. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αλλά έτσι γίνεται. Τραβάς το δελφίνι για να το πας στο σφαγείο γρήγορα, να το βγάλεις στην αγορά γρήγορα, πατάς για να τελειώνεις γρήγορα δεν μπορείς να σφάζεις 1000000 κοτόπουλα 1-1 κι έτσι πάει λέγοντας. Και φυσικά με βρίσκεις εντελώς αντίθετο στα φάρμακα, έλεος δηλαδή εκτός αν βάζεις την ανθρώπινη ζωή κι εξέλιξη χαμηλά. Άκου στο παρελθόν δεν είχαμε ανάγκη τα φάρμακα. Μάλλον δεν ξέρεις πόσο έχει ανέβει ο μ.ο. ζωής, ούτε πως θέριζαν παλιά οι αρρώστιες. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.... Ακόμα κι αυτό με τα καλλυντικά ας προτείνει καθένας εναλλακτικές ή ας σταματήσει να τα χρησιμοποιεί. Γιατί το να κατακρίνεις εύκολο, το να προτείνεις λύσεις είναι το δύσκολο.
godslayerxp Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Praetorianos το θέμα είναι πως σκέφτεται ο καθένας. Είχα πει και σε άλλο post πιο πάνω ότι ακόμα και ο κροκόδειλος που είναι τα πιο βίαια ζώα σκοτώνει για να επιβιώσει (ούτε καν για να ζήσει γιατί ο "άνθρωπος" θέλει πολυτέλεια στο δέρμα και τον έχει αφανίσει σχεδόν). Για μένα κανενός η ζωή δεν έχει μεγαλύτερη αξία ακόμα και από μία αδέσποτη, αχάριστη κεραμιδόγατα που μου λερώνει το αμάξι και μου σπάει τα νεύρα. Συμφωνώ σε όσα λες για τα φάρμακα ... όπως και για την τροφή. Τα βασανιστήρια και οι σκοτωμοί για πλάκα είναι αυτά που εξαγριώνουν
Bougas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Φίλε Bougas εγώ έχω παρακολουθήσει αμέτρητες σφαγές καθώς οι παππουδογιαγιάδες είναι από χωριό. Ίσως γι αυτό να μην με σοκάρουν τόσο πολύ όλα αυτά που είδα στο βίντεο. Όμως νομίζω ότι όλα αυτά που αναφέρεις δεν γίνονται τόσο επειδή είναι κομπλεξικοί οι Κινέζοι (λες και οι Ευρωπαίοι είναι ανωτέρου επιπέδου). Όλα είναι θέμα παραγωγικής διαδικασίας. Πολλοί δεν καταλαβαίνουν ότι όλα αυτά γίνονται λόγω της παραγωγικής διαδικασίας. Δεν μπορεί η εταιρία και η κάθε πολυεθνική να αφήσει να πεθάνει το ζώο με την ησυχία του. Τα πάντα γίνονται αυτοματοποιημένα και με ρυθμό ασταμάτητο, γι αυτούς δεν κάνει διαφορά είτε είναι μηχανές είτε είναι ζώα. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αλλά έτσι γίνεται. Τραβάς το δελφίνι για να το πας στο σφαγείο γρήγορα, να το βγάλεις στην αγορά γρήγορα, πατάς για να τελειώνεις γρήγορα δεν μπορείς να σφάζεις 1000000 κοτόπουλα 1-1 κι έτσι πάει λέγοντας. Και φυσικά με βρίσκεις εντελώς αντίθετο στα φάρμακα, έλεος δηλαδή εκτός αν βάζεις την ανθρώπινη ζωή κι εξέλιξη χαμηλά. Άκου στο παρελθόν δεν είχαμε ανάγκη τα φάρμακα. Μάλλον δεν ξέρεις πόσο έχει ανέβει ο μ.ο. ζωής, ούτε πως θέριζαν παλιά οι αρρώστιες. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.... Ακόμα κι αυτό με τα καλλυντικά ας προτείνει καθένας εναλλακτικές ή ας σταματήσει να τα χρησιμοποιεί. Γιατί το να κατακρίνεις εύκολο, το να προτείνεις λύσεις είναι το δύσκολο. φιλε,δεν ειδα απλα 2-3 πειραματοζωα να υποβαλωνται σε τεστ για τον καρκινο.ειδα 5 ζωα μεσα σε 3 sec' να σπανε το λαιμο τους και να πεθαινουν ακαριαια για ενα κρας τεστ ....αυτοκινητων.ελεος δηλαδη. και ναι,για τα καλυντικα δεν με ενδιαφερει.προτιμω να κανω μπανιο και να μυριζω ομορφα,απο το να βαζω αποσμιτικα τα οποια δοκιμαζωντε πρωτα σε 100αδες χιλιαδες σκυλους και γατες που πεθαινουν απο τις παρενεργιες. και ναι,βαζω πανω απ'ολα την ζωη ενος ζωου,απο τα 6 δις ανθρωπων στον πλανητη.το ζωο ειναι ακακο πλασμα.ο ανθρωπος δεν με απασχολει καθολου.ποτε δεν πονεσα για κανεναν,εκτος για τους κοντινους μου ανθρωπους.για τους υπολοιπους ποτε.ενω για ζωα,ποναω καθε μερα στον δρομο που περπαταω.το βλεμα των ματιων των ζωον που ειδα στο βιντεο την ωρα που τα βασανιζανε,αυτο που ενιωσα,δεν προκειτε να το νιωσω ποτε για κανεναν ανθρωπο.τα ματακια του "γυμνου" ρακουν που υποφερει απο πονο εχωντας χασει οτι το δερμα του,ειναι οτι πιο συγκλονιστικο εχω δει ποτε,και δεν νομιζω να ξαναδω κατι αντιστοιχο.οταν τελειωσε το βιντεο,για πρωτη φορα στην ζωη μου "εμεινα "στην καρεκλα σα παραλητος για 20 περιπου λεπτα.ειναι απιστευτο το τι μπορει να κανει ενας ανθρωπος. τωρα αν εσυ δεν ενιωσες τιποτα,τι να πω.... Δεν μπορεί η εταιρία και η κάθε πολυεθνική να αφήσει να πεθάνει το ζώο με την ησυχία του. στα @@ μου τι μπορει και τι δεν μπορει η καθε πολυεθνικη.πρεπει να υπαρχουνε και καποιοι κανονες και να εφαρμοζωνται. και δεν ειδαμε μονο αυτα,εκτος και αν ειδες αποσπασματα και οχι ολοκληρο το βιντεο.εγω ειδα επισης χηνες-παπιες να ξηλωνουν τα φτερα τους και τα ζωα να υποφερουνε απο πονο,(ποιος ο λογος να γινετε αυτο? μηπως δεν ειναι μερος τις δουλειας,και ειναι απλα διασκεδαστικο για καποιους?),ειδα κοτοπουλακια 1ος γραμμαριου να τους κοβουνε και να τους καινε το ραμφος,(αληθεια,πες μου οτι εσυ μια μερα που αναψες τσιγαρο οτι δεν εκαψες λιγο το δαχτυλακι σου,και οτι δεν αλλαζες για τις επομενες 2 μερες οδοντοκρεμα καθε λιγο και λιγακι για να φυγει το τσουξιμο),και να τους κανουνε αυτην την απιστευτη περιτομη με τα ....(σορρυ,δεν μπορω καν να το αναφερω,οποιος εχει αντερα ας το δει μονος του στο βιντεο). ειδα αλλα 1002 επισης.για εξηγησε μου λιγο,για ποιον λογο πεταγαν απο υψος τις αγελαδες ωστε να σπασει η λεκανη τους,μετα το κρανιο τους,και στο τελος να μεινουνε τελειως παραλυτα μεχρι να τα σφαξουν; και η διαδικασια σιγουρα απαιτουσε καποιο χρονικο διαστημα,20 μπορει και 30 λεπτα. Edit: να μην μιλησω καλυτερα για τα γουρουνια τα οποια πριν τα σφαξουνε,τα πεταγανε μεσα σε καζανες με καυτο νερο για να φυγουνε οι τριχες,και για τις αγελαδες που τις σκοτωναν βαζωντας καυτρα στον λαιμο τους. μηπως θες να ανεβασω και κανα βιντεο οπου ψαραδες πιανουνε σε διχτια φαλαινες και δελφινια,μεσα σε 1 λεπτο τραβανε μια μαχαιρια στην κοιλια,τραβανε τα συκωτια,εντερα,τι στο διαολο ητανε αυτα που τους βγαζανε,και μετα τα πεταγανε ζωντανα στην θαλασσα; και δεν ειναι μονο αυτα.το εχει στο ΑΙΜΑ του ο ανθρωπος το να βασανιζει τα ζωα.δεν ειναι μονο τα σφαγεια.ποσες φορες ειδες "ανθρωπο" να κλοτσαει γατα στον δρομο; ποσα site υπαρχουνε στο ιντερνετ,με "μαγκες" που ριχνουνε σκυλους σε καυτο λαδι,που κανουνε αγωνες με στοιχηματα γατα εναντιων σκυλων,"ποση ωρα θα μεινει ζωντανη η γατα" ,που λιθοβολουνε αλλου ειδους ζωα? (θυμασε σε πιο site τριγυρνουσε αυτο το βιντεο με τον κυπριο φοιτητη? θες να σου θυμισω ποσοι κανανε donate στο εξωτερικο μεσα σε λιγες ημερες,για να δουνε και να θαυμασουνε το βιντεο? μια βοηθεια....ειναι πενταψηφιος,δυστηχως.) αρα,μην μου λες για πολυεθνικες.απλα ειναι στο ΑΙΜΑ του ανθρωπου,ειναι στην φυση του να το κανει αυτο.του αρεσει του ανθρωπου να βασανιζει τα ζωα.βγαζει τα αποθημενα του σε αυτα τα αδυναμα πλασματα,ξεσπαει πανω τους για ολες τις αναποδιες τις ζωης του,για τα οικογενιακα του προβληματα,και δεν ξερω και γω τι αλλο.
godslayerxp Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 BOUGAS συμφωνώ 1000%! Δεν έχω ξανανοιώσει τόσο άσχημα στη ζωή μου, όχι μόνο για τις εικόνες...αλλά και στη σκέψη ότι ακόμα και τώρα που μιλάμε κάπου γίνονται τα ίδια και δεν μπορώ να κάνω τπτ να το σταματήσω. Σκεφτείτε να μην υπήρχαν οι φιλοζωικές οργανώσεις που τρέχουν και δεν φτάνουν...θα είχαμε μείνει μόνοι μας πάνω στον πλανήτη. Και βέβαια το έχει στο αίμα του ο άνθρωπος να καταστρέφει. Τόσοι πόλεμοι, τόσοι σκοτωμοί αθώων, τόσες πυρηνικές δοκιμές, τόσα, τόσα, τόσα. Τα ζώα θα άφηνε? Μεγάλη μαγκιά να κλωτσάς μια γάτα ή ένα σκύλο, να τους πετάς πέτρες και να γελάς ή να πατάς επίτηδες το γκάζι να τα χτυπήσεις, μεγάλη μαγκιά να γδέρνεις ζώα και να το ευχαριστιέσαι, πολύ μεγάλη μαγκιά να βάζεις τον ταύρο στην αρένα και να τον τρυπάς με το ξίφος στην πλάτη και να σε χειροκροτούν 30.000 ηλίθιοι οι οποίοι πλήρωσαν για να δουν τον ταύρο να πεθαίνει ...ντρέπομαι που ανήκω στο ίδιο είδος με αυτούς τους "μάγκες"
Bougas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 ρε συ godslayerxp τι να πουμε,εδω δεν ντρεπονται καποιοι να πηγαινουνε σε μπουρδελα να γ@μ@νε γυναικες θυματα σωματεμπορων,δυστηχυσμενες,και ολα αυτα επειδη δεν ειναι αξιοι να βρουνε μια γυναικα.εδω η παιδεραστια παει συννεφο,10αδες χιλιαδες donation καθημερινα σε site με υλικο παιδικου πορνο.τι περιμενεις απο αυτους τους ανθρωπους? να σεβαστουνε ενα ζωο? εδω δεν σεβομαστε τα ιδια μας τα παιδια.
Praetorianos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 φιλε,δεν ειδα απλα 2-3 πειραματοζωα να υποβαλωνται σε τεστ για τον καρκινο.ειδα 5 ζωα μεσα σε 3 sec' να σπανε το λαιμο τους και να πεθαινουν ακαριαια για ενα κρας τεστ ....αυτοκινητων.ελεος δηλαδη. Δεν νομίζω να είναι καλύτερο να βγαίνουν αβέρτα κουβέρτα τα αυτοκίνητα στους δρόμους, χωρίς τεστ και χωρίς δοκιμές. και ναι,βαζω πανω απ'ολα την ζωη ενος ζωου,απο τα 6 δις ανθρωπων στον πλανητη.το ζωο ειναι ακακο πλασμα.ο ανθρωπος δεν με απασχολει καθολου.ποτε δεν πονεσα για κανεναν,εκτος για τους κοντινους μου ανθρωπους.για τους υπολοιπους ποτε.ενω για ζωα,ποναω καθε μερα στον δρομο που περπαταω.το βλεμα των ματιων των ζωον που ειδα στο βιντεο την ωρα που τα βασανιζανε,αυτο που ενιωσα,δεν προκειτε να το νιωσω ποτε για κανεναν ανθρωπο.τα ματακια του "γυμνου" ρακουν που υποφερει απο πονο εχωντας χασει οτι το δερμα του,ειναι οτι πιο συγκλονιστικο εχω δει ποτε,και δεν νομιζω να ξαναδω κατι αντιστοιχο.οταν τελειωσε το βιντεο,για πρωτη φορα στην ζωη μου "εμεινα "στην καρεκλα σα παραλητος για 20 περιπου λεπτα.ειναι απιστευτο το τι μπορει να κανει ενας ανθρωπος. τωρα αν εσυ δεν ενιωσες τιποτα,τι να πω.... Εδώ με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. Το ότι θα "πονέσω" περισσότερο αν δω τραυματισμένο ζώο από το αν δω τραυματισμένο άνθρωπο το ξέρω, (αν και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι "ηθικά" σωστό) ειδικά το ρακούν ήταν too much. στα @@ μου τι μπορει και τι δεν μπορει η καθε πολυεθνικη.πρεπει να υπαρχουνε και καποιοι κανονες και να εφαρμοζωνται. +100000 και δεν ειδαμε μονο αυτα,εκτος και αν ειδες αποσπασματα και οχι ολοκληρο το βιντεο.εγω ειδα επισης χηνες-παπιες να ξηλωνουν τα φτερα τους και τα ζωα να υποφερουνε απο πονο,(ποιος ο λογος να γινετε αυτο? μηπως δεν ειναι μερος τις δουλειας,και ειναι απλα διασκεδαστικο για καποιους?),ειδα [...] για ολες τις αναποδιες τις ζωης του,για τα οικογενιακα του προβληματα,και δεν ξερω και γω τι αλλο. Φυσικά και είδα ΟΛΟ το βίντεο για να μπορώ να εκφέρω άποψη. Συμφωνώ σε όλα, δεν είμαι κανας κρυφοσαδιστής που γουστάρω να βλέπω τέτοια βίντεο. Εγώ μίλησα για το ότι μερικές φορές το βίντεο το παρατραβάει σε ορισμένα σημεία (σφάξιμο 1-1 τα ζώα καθένα σε ιδιωτικό χώρο, επικεντρώνεται στην σφαγή λες και είναι κάτι απάνθρωπο και βασανιστικό) όπως κι εσύ όταν λες ότι δεν βρίσκεις λόγω να πεθαίνουν ζώα για φάρμακα και για τα κρας τεστ. Αυτά μου φαίνονται υπερβολικά, αλλα συμφωνώ σε όσα άλλα είπες
Bougas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δεν νομίζω να είναι καλύτερο να βγαίνουν αβέρτα κουβέρτα τα αυτοκίνητα στους δρόμους, χωρίς τεστ και χωρίς δοκιμές. εδω ρωσοι-αμερικανοι εχουνε βγαλει πυραυλικα συστηματα απιστευτης ακριβειας απο εκατ. χιλιομετρα αποσταση,και αδυνατουν να κανουν ενα αξιοπιστο αυτοκινητο χωρις δοκιμες κρας τεστ σε ζωα? δεν νομιζω να ειναι τοσο δυσκολο,και μην ξεχναμε επισης οτι υπαρχουν και οι πλαστικες ψευτικες κουκλες που εχουνε την δομη και το μεγεθος ανθρωπινου σωματος. Εγώ μίλησα για το ότι μερικές φορές το βίντεο το παρατραβάει σε ορισμένα σημεία μακαρι να γινετε αυτο που λες.μακαρι 1000 φορες το βιντεο να το παρατραβαει,και να μας δειχνει μονο τα ακραια περιστατικα,και αυτα να ειναι μια παρα πολυ μικρη μειωψηφια.αλλα δεν νομιζω,δυστηχως. όπως κι εσύ όταν λες ότι δεν βρίσκεις λόγω να πεθαίνουν ζώα για φάρμακα δεν λεω οτι δεν βρισκω σωστο να χρησιμοποιουνται ζωα για πειραματα,αλλα τα 10000 ζωα ανα λεπτο που πεθαινουνε κατα την διαρκεια πειραματων,το θεωρω ανατριχιαστικο νουμερο,και με κανει να ντρεπομαι που ειμαι ανθρωπος.καταλαβαινεις για τι νουμερο ζωον μιλαμε ανα ημερα? ειναι απιστευτο,τραγικο το νουμερο. και κατι αλλο για τα δελφινια.οκ,πρεπει να τα μεταφερουν στα σφαγεια για να τα σφαξουνε και να τα βγαλουνε στην αγορα,οκ. ειναι τοσο δυσκολο να μεταφερουνε τα σφαγια τους διπλα στην θαλασσα,και οχι 15 χωρια διπλα,και το ζωο να σερνετε ζωντανο απο ενα φορτηγο δεμενο με ενα σκοινι σε ολη αυτην την διαδρομη; και ποια η διαφορα του να το σκοτωσουν εκεινη την ωρα που το βγαζουν,να το αφησουνε 5 λεπτα να πεθανει,και να το συρουνε μετα στο σφαγειο? για αυτο σου λεω,οτι αυτοι οι απανθρωποι αυτο που κανουν ειναι το χομπυ τους,ειναι η ζωη τους,το να βασανιζουνε τα ζωα.
Praetorianos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 εδω ρωσοι-αμερικανοι εχουνε βγαλει πυραυλικα συστηματα απιστευτης ακριβειας απο εκατ. χιλιομετρα αποσταση,και αδυνατουν να κανουν ενα αξιοπιστο αυτοκινητο χωρις δοκιμες κρας τεστ σε ζωα? δεν νομιζω να ειναι τοσο δυσκολο,και μην ξεχναμε επισης οτι υπαρχουν και οι πλαστικες ψευτικες κουκλες που εχουνε την δομη και το μεγεθος ανθρωπινου σωματος. Ναι αλλά αν πάει στραβά ο πύραυλος τον στέλνουν στο διάολο, αν πάει στραβά το αμάξι σου/μου/του? Πάντως αυτό με τις δοκιμές κρας τεστ σε ζώα που την βρήκες? Γιατί μου φαίνεται ηλίθιο να κάνεις δοκιμές σε ζώα από την στιγμή που δν θα πάρεις κανένα αποτέλεσμα, ενώ με τις κούκλες που λες παίρνεις δεκάδες δεδομένα. Όσο για όλο το άλλο post συμφωνώ και επαυξάνω. Απλώς από τα αρχικά ποστ ιδιαίτερα εκεί με τον καρκίνο που έλεγες για τα παιδιά νόμιζα ότι παρασύρθηκες υπερβολικά από τις σοκαριστικές εικόνες. Τώρα συμφωνούμε
soma_g4 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 το video αυτο διχνει πιος ειναι το μεγαλητερο "ζωο" σε αυτον τον πλανιτη.... αισχος
Bougas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Ναι αλλά αν πάει στραβά ο πύραυλος τον στέλνουν στο διάολο, αν πάει στραβά το αμάξι σου/μου/του? Πάντως αυτό με τις δοκιμές κρας τεστ σε ζώα που την βρήκες? Γιατί μου φαίνεται ηλίθιο να κάνεις δοκιμές σε ζώα από την στιγμή που δν θα πάρεις κανένα αποτέλεσμα, ενώ με τις κούκλες που λες παίρνεις δεκάδες δεδομένα. Όσο για όλο το άλλο post συμφωνώ και επαυξάνω. Απλώς από τα αρχικά ποστ ιδιαίτερα εκεί με τον καρκίνο που έλεγες για τα παιδιά νόμιζα ότι παρασύρθηκες υπερβολικά από τις σοκαριστικές εικόνες. Τώρα συμφωνούμε αυτο με τον καρκινο δεν παρασυρθηκα.συνεχιζω και το εννοω. το κρας τεστ που λες,ειναι προς το τελος.στην ουσια δεν ειναι ακριβως κρας τεστ,απλα βαζουνε σκυλους σε καρεκλα,και ξαφνικα κανει μια αποτομη κινηση το προσκεφαλο και του σπαει το λαιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.