godslayerxp Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Τα παιδιά τους τι φταίνε; Ούτε τα ζωάκια φταίνε...και φαντάζομαι δεν πήγαν εθελοντικά για γδάρσιμο. Έχει δίκιο ο φίλος...όσο άσχημο και αν ακούγεται δεν είναι σε καμία περίπτωση πιο άσχημο από τις εικόνες αυτές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δηλαδή όποιος έχει την ατυχία να έχει γονείς εγκληματίες,βασανιστές κλπ,πρέπει να ισχύει το αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα; Ας το σκεφτούμε λίγο αυτό και μην αφήνουμε τον παρορμητισμό να μιλάει αντί της λογικής.
ApSiMan Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Και ξαναρωτάω αυτό που ρώτησε κάποιος φίλος πιο πάνω.... γιατί δεν τα σκοτώνουν πρώτα τουλάχιστον να μην ζούνε αυτό το μαρτύριο.... Το άλλο το ζωντανό ήταν ακόμα ζωντανό όταν του βγάζανε την γουνίτσα του. Πέθανε πια όταν τέλειωσε ο "βασανιστής" του.... Κρίμα....καλά κάνω εγώ και κράζω όσες βλέπω με γούνες....
firewalker Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Είναι το πως έχει μεγαλώσει κανείς... Εκεί είναι απλώς ένα επάγγελμα. Ο κόσμος πεινάει. Ποιος λυπάται τα ποντίκια; Έχετε δει ποντικό να ξετομαριάζεται σε χαρτόνι με κόλλα; Και όμως δεν λέμε τίποτε. Στην Ινδία όμως που υπάρχουν ναοί όπου λατρεύονται τα ποντίκια θα το θεωρούσαν... Αν ρωτήσεις έναν Βουδιστή (ή αυτούς εκεί κάπου) θα σου πούνε το ίδιο είναι με το να πατάς μια κατσαρίδα. Μην σας φαίνεται περίεργο που το κάνουν άνετα. Ποιος από σας κοιτάει προς τα κάνω για να μην πατήσει κανένα μυρμήγκι; Ποιοι από ενάς δεν έχουν κόψει τα φτερά μιας μύγας, το κεφάλι ενός εντόμου για να δούμε πόσο θα ζήσει κ.τ.λ. Επειδή δεν βγάζουν αίμα; Για τον κόσμο αυτόν τον ρόλο του μυρμηγκιού τον έχουν τα ζώα αυτά. Βάζουν και μία ιεραρχία. Στα @@ τους αν υποφέρουν τα ζώα. Την οικογένειά μου ταΐζω θα σου πουν. Ίσως το κάνουν και για χιλιάδες χρόνια τώρα. Δεν ρίχνω το φταίξιμο σε αυτούς, έτσι μεγάλωσαν. Οι "Δυτικοί" τι κάνουμε...
Bougas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Τα παιδιά τους τι φταίνε; δεν φταινε σε τιποτα,αλλα ειναι ο μοναδικος τροπος να πονεσουνε και οι ιδιοι.
novice21 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Συγνώμη φίλε μήπως ξέρεις πως μπορώ να κατεβάσω το βίντεο earthligs και να το βάλω σε dvd ή να το δω με κάποιο πρόγραμμα από το να το βλέπω online; Κατω απο το Video,εχει επιλογη Download.Κατοπιν πας πιο κατω στους Subtitles,και κλικαρεις με δεξι τα Greek/Download. Θα σε συμβουλευα ομως να μην το κατεβασεις.Δεν βλεπεται ρε παιδι μου με τιποτα αυτο το πραγμα.Πρεπει να εισαι ολοκληρος απο ξυλο,για να μπορεσεις να αντεξεις αυτο το θεαμα. Εγω λιγο πριν την μεση,το σταματησα,και το εσβυσα απο τον δισκο.Δεν αντεξα να δω πιο κατω,με επιασαν κλαματα..Σιχαθηκα τον εαυτον μου,που λεγομαι,και ειμαι ανθρωπος.Τραγικη η καταντια του ανθρωπου.Θεε μου Θεε μου ελεησε μας,αν και δεν το αξιζουμε. ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΑ ΖΩΑ,ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.(Μενελαος Λουντεμης)
Aesmade Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Και ξαναρωτάω αυτό που ρώτησε κάποιος φίλος πιο πάνω....γιατί δεν τα σκοτώνουν πρώτα τουλάχιστον να μην ζούνε αυτό το μαρτύριο.... Το άλλο το ζωντανό ήταν ακόμα ζωντανό όταν του βγάζανε την γουνίτσα του. Πέθανε πια όταν τέλειωσε ο "βασανιστής" του.... Δεν έχω δει ακόμα το video, αλλά σε ένα παρόμοιο στο youtube ένα comment έλεγε πως όσο περισσότερο βασανίσουν ένα ζώο, τόσο πιο νόστιμο θα είναι το κρέας του...
tarrasque Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 η αδιαφορία μας δυστυχώς μας κάνει συνένοχους. όταν κυνηγάμε τις χαμηλότερες τιμές στα *πάντα* αυτό συμβαίνει από πίσω. όταν πάμε super market και διαλέγουμε το πιο φτηνό σε τι ενέργειες νομίζετε ότι οδηγούμε τους χονδρεμπόρους και όλη την αλυσίδα από πίσω. όταν κυνηγάμε την πιο φτηνή τιμή στα ρούχα πως νομίζεται ότι φτάνουν στα ράφια μας; με σεβασμό στον εργαζόμενο; στο βωμό του κέρδους είναι πολλοί που θα κάνανε ανήθικη δουλειά για ένα παχουλό μισθό. και δυστυχώς και οι περισσότεροι από εμάς θα κοιτάξουμε την τσέπη κλείνοντας τα μάτια στην αλήθεια, συνεχίζοντας να ζούμε στον ωραίο, αγγελικά πλασμένο μικρόκοσμο μας.
Praetorianos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Να ξεκαθαρίσω ότι θα παίξω το δικηγόρο του διαβόλου και βγάζω απ' έξω τα αδέσποτα και τα ζώα που γδάρθηκαν ζωντανά ή βασανίζονται στο τσίρκο. Το βίντεο είναι όντως σοκαριστικό αλλά για να πω την αλήθεια πιο σοκαριστικό είναι να ακούω ορισμένους εδώ μέσα να μιλάνε αφού οι ίδιοι μάλλον ζουν σε ένα φανταστικό παραμυθένιο κόσμο με μπλε ποταμάκια και ροζ σύννεφα.. Είναι δυνατόν να εύχεσαι να πάθουν καρκίνο τα παιδιά κάποιου που σφάζει ένα ζώο και υπάρχουν μάλιστα και άλλοι που συμφωνούν? Τα τρόφιμα που αγοράζεις στα super market νομίζεις ότι φυτρώνουν στα αμπέλια, ή ότι όλες οι αγελάδες ταίζονται σε ατέλειωτες πράσινες φάρμες και μετά αφού έχουν ζήσει ζωή χαρισάμενη τους κάνουν ευθανασία με ένεση και τα σφάζουν ένα ένα σε ξεχωριστό μέρος για να μην βλέπουν τα άλλα ζώα και σοκαριστούν? (Ναι το άκουσα και αυτό στο βίντεο). Καλό είναι να σκέφτεσαι πριν ποστάρεις πως σκ@τ@ θα τραφείς εσύ κι εγώ και ο καθένας που τρώει κρέας 6 φορές την βδομάδα αν κάποιος δεν κάνει την δουλειά. Και επίσης πως θα "παράγεις" για σφαγη κάτι χιλιάδες ζώα αλλά από την άλλη να ακολουθείς και κάποιους ηθικούς κανόνες (ευθανασία με ένεση, ξεχωριστό μέρος για κάθε ζώο (????)). Δεν έχω κάποια εταιρία ούτε προσπαθώ να εκνευρίσω κάποιους αλλά επειδή καλό είναι εκτός από το να ποστάρουμε αγανακτισμένοι να σκεφτόμαστε κιόλας έγραψα εδώ.. Τελειώνω με κάτι που Φοβερό που ειπώθηκε στο βίντεο. "Αν καθένας έπρεπε να ετοιμάσει την τροφή του, οι περισσότεροι θα ήμασταν χορτοφάγοι" ΥΓ Δεν γίνεται να σκοτώσεις ένα ζώο χωρίς να χαλάσεις την γούνα του νομίζω. Μόνο με ένεση, ή να το χτυπήσεις μέχρι θανάτου (αν και το τελευταίο και πάλι χαλάει την γούνα) Οπως όμως είπα σε αντίθεση με το φαγητό, το σκότωμα για την γούνα το βρίσκω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ..
polidis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Να ξεκαθαρίσω ότι θα παίξω το δικηγόρο του διαβόλου και βγάζω απ' έξω τα αδέσποτα και τα ζώα που γδάρθηκαν ζωντανά ή βασανίζονται στο τσίρκο. Το βίντεο είναι όντως σοκαριστικό αλλά για να πω την αλήθεια πιο σοκαριστικό είναι να ακούω ορισμένους εδώ μέσα να μιλάνε αφού οι ίδιοι μάλλον ζουν σε ένα φανταστικό παραμυθένιο κόσμο με μπλε ποταμάκια και ροζ σύννεφα.. Είναι δυνατόν να εύχεσαι να πάθουν καρκίνο τα παιδιά κάποιου που σφάζει ένα ζώο και υπάρχουν μάλιστα και άλλοι που συμφωνούν? Τα τρόφιμα που αγοράζεις στα super market νομίζεις ότι φυτρώνουν στα αμπέλια, ή ότι όλες οι αγελάδες ταίζονται σε ατέλειωτες πράσινες φάρμες και μετά αφού έχουν ζήσει ζωή χαρισάμενη τους κάνουν ευθανασία με ένεση και τα σφάζουν ένα ένα σε ξεχωριστό μέρος για να μην βλέπουν τα άλλα ζώα και σοκαριστούν? (Ναι το άκουσα και αυτό στο βίντεο). Καλό είναι να σκέφτεσαι πριν ποστάρεις πως σκ@τ@ θα τραφείς εσύ κι εγώ και ο καθένας που τρώει κρέας 6 φορές την βδομάδα αν κάποιος δεν κάνει την δουλειά. Και επίσης πως θα "παράγεις" για σφαγη κάτι χιλιάδες ζώα αλλά από την άλλη να ακολουθείς και κάποιους ηθικούς κανόνες (ευθανασία με ένεση, ξεχωριστό μέρος για κάθε ζώο (????)). Δεν έχω κάποια εταιρία ούτε προσπαθώ να εκνευρίσω κάποιους αλλά επειδή καλό είναι εκτός από το να ποστάρουμε αγανακτισμένοι να σκεφτόμαστε κιόλας έγραψα εδώ.. Τελειώνω με κάτι που Φοβερό που ειπώθηκε στο βίντεο. "Αν καθένας έπρεπε να ετοιμάσει την τροφή του, οι περισσότεροι θα ήμασταν χορτοφάγοι" ΥΓ Δεν γίνεται να σκοτώσεις ένα ζώο χωρίς να χαλάσεις την γούνα του νομίζω. Μόνο με ένεση, ή να το χτυπήσεις μέχρι θανάτου (αν και το τελευταίο και πάλι χαλάει την γούνα) Οπως όμως είπα σε αντίθεση με το φαγητό, το σκότωμα για την γούνα το βρίσκω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.. Διαφωνώ κάθετα με τo παράδειγμα σου για τo κρέας που τρώμε etc..etc... Εδώ φίλε σχολιάζουμε κάποιο video. Είναι ολοφάνερο ότι τα ζωάκια τα γδέρνουν για την γούνα τους. Και όπως φάνηκε τα χτυπάνε πολύ για να τα γδάρουν αλλα δεν τα σκοτώνουν.Κάλλιστα μπορούν να τα χτυπήσουνε μέχρι θανάτου στο κεφάλι αλλά δεν τo κάνουνε. Τo γιατί είναι μια άλλη ιστορία. Έχω ακούσει παλαιότερα ότι αν σκοτώσεις ζώο και του πάρεις την γούνα του μετά είναι καλύτερα να την πετάξεις στα σκουπίδια γιατί θα πέσουν όλες οι τρίχες τις. Αυτός είναι ο λόγο δεν τα θανατώνουν πρώτα. Δεν ξέρω όμως αν αληθεύει αυτό.
Pink_Panther Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Πάντως το γουρούνι στο χωριό μου, το τρέφανε για μερικά χρόνια και όταν μεγάλωνε αρκετά ανοίγανε το πορτάκι απο το σπίτι του και μόλις έβγαινε στον πανικό του χώνανε μία με την ανάποδη του τσεκουριού στο κεφάλι να ζαλιστεί και μετά το σφάζανε απο τον λαιμό. Δέν μπορώ να πώ οτι ήταν τόσο βασανιστήριο, για μερικά χρόνια περνούσε καλα. Αλλα αυτό με την γούνα ειναι άλλο πραγμα, δεν σκοτωνεις για τροφή αλλα για να είσαι στην μόδα, στυλάτη-μουράτη κλπ. Αίσχος! Το είδα όλο το βιντεάκι. Οι κινέζοι ειναι πολύ απάνθρωποι, μου την σπάνε και για αυτό που κάνουν στα δελφίνια, άλλο απαίσιο μακελιό.
tzogoula Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 φρικη!!!!τιποτα αλλο.δεν αντεξα να το δω.@@μωκινεζοι:mad:
iNorganic Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 και εγω συμφωνω εν μερη με τον Praetorianos , δλδ τι θελετε να τα αγκαλιασουν μεχρι να πεθανουν απο ασφυξια? α ξεχασα ζουμε σε μια πολιτισμενη κοινωνια ..
Bougas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 και εγω συμφωνω εν μερη με τον Praetorianos , δλδ τι θελετε να τα αγκαλιασουν μεχρι να πεθανουν απο ασφυξια? α ξεχασα ζουμε σε μια πολιτισμενη κοινωνια .. οχι φιλε μου,δεν λεμε να τα αγκαλιασουνε,αλλα απο το να σερνουνε καρχαριες και δελφινια για 1 χιλιομετρο στο εδαφος,απο το να πετανε αγελαδες απο το 1 μετρο με σκοπο να σπασουνε οι λεκανες τους,απο το να πατανε τα κεφαλια απο ζωακια που ζυγιζουνε μονο 10 κιλα,με τα 2 τους ποδια και να βλεπεις να τρεχει αιμα απο τα ματια και την μυτη τους,απο το να τα βαρας μεχρι θανατου,θα μπορουσαν καλιστα να ειχανε μια λεπιδα,να τους εκοβαν το κεφαλι και παπαλα. στο χωριο μου,ο θειος μου ο κ@ριολης,ξερεις πως σφαζει τα γουρουνια? δενει τα 2 του ποδια σε ενα δεντρο,τα αλλα του 2 σε 1 τρακτερ,και το τραβαει και του τα σπαει για να μην μπορει να κινηθει.ξερεις για ποση ωρα ακους το ζωο να σπαραζει? τουλαχιστον για 10 λεπτα μεχρι να το σφαξουνε.1 φορα να παρακολουθησεις μια σφαγη,χανεις 5 χρονια απο την ζωη σου φιλε μου,κατι το οποιο και προφανος δεν σου εχει τυχει. θα μπορουσε αμα ηθελε,να παρει μια μηχανικη λεπιδα,και ολα να γινωντουσαν μεσα σε λιγα δευτερολεπτα,καθως απο την στιγμη που του κοβεις το κεφαλι του ζωντανου,δεν αισθανετε τον πονο,καθως το υπολοιπο σωμα του δεν εχει επαφη με τον εγκεφαλο.
semi58 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 θελω και εγω να κατεβάσω το βίντεο earthligs και να το βάλω σε dvd βοηθεια,,,,ποσ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.