kotsalo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Καλά,το earthlings γενικά πρέπει να το δείτε,αν και είναι για γερά στομάχια και νεύρα
green_beret Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Ελεος... Πραγματικα πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο... Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν τα σκοτωνουν τουλαχιστον πριν τα γδαρουν? Πρεπει να υποστουν εναν τετοιο φρικτο θανατο δηλαδη?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Aυτά γίνονταν ανέκαθεν και δεν είναι <<προνόμιο>> των κινέζων. Μην νομίζουμε ότι οι κινέζοι είναι βάρβαροι και εμείς οι υπόλοιποι είμαστε πολιτισμένοι.. Πόσα εκατομύρια ζωάκια έχουν βασανιστεί για να δοκιμαστούν καλλυντικά,χημικά,φάρμακα και θεραπείες για τον καρκίνο.
VaSouLaKi Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Πωπω...απάνθρωπο εντελώς...και δεν αντεξα να το δω όλο...λίγο είδα στην αρχή :shock: ... δεν ξέρω τι να πω...κρίμα τα ζωάκια..
VaSouLaKi Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Πόσα ζωάκια θα γδάρανε για να καλυφθεί αυτή η έκταση να λες....
Bougas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 λουστη θεε. λουστη θεε. και ξανα λουστη θεε. γ@μω την φυση σου και τους ανθρωπους σου.
sotoserres Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Συγνώμη φίλε μήπως ξέρεις πως μπορώ να κατεβάσω το βίντεο earthligs και να το βάλω σε dvd ή να το δω με κάποιο πρόγραμμα από το να το βλέπω online; το θέλω και γω..
Vamire666 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Πω ρε παιδια οταν το ειχα δει αυτο στην t.v εκανα να φαω κρεας 3 μηνες και παλι που μου το θημησατε δεν ξερω αν θα ξανα φαω!!!Πραγματικα τουτη οι ανθρωποι αν μπορεις να τους πεις ετσι ειναι να παρεις την μανα τους τα παιδια τους και να τους κανεις οτι εκανε ο κα8ενας τους σε καθε ζωντανο και να τους εχεις μπροστα και να το βλεπουν!γργρργργργ Τα εχω παρει πολυ μαζι τους και με ολους αυτους!!!!γ@@@@μω το Κρεας!!!!
godslayerxp Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Έχοντας γάτα εδώ και 7 χρόνια στο σπίτι (να τα χιλιάσει η γαλιάντρα) το μόνο που έχω να πω βλέποντας video σαν και αυτό είναι ότι ο άνθρωπος εξαπλώνεται σαν τη χειρότερη αρρώστια στη γη. Ακόμα και τα πιο αιμοβόρα σαρκοφάγα ζώα σκοτώνουν για την επιβίωση και όχι για πλάκα και για καλοπέραση. Εύχομαι πραγματικά στους "ανθρώπους" αυτούς ότι λεφτά έχουν να τα χαλάσουν στους γιατρούς.
Bougas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 καρκινο σε αυτους,στις οικογενειες τους,και στα παιδια τους ευχομαι,οσο βαρυ και αν ακουγετε αυτο.δεν μπορω να πω τιποτε αλλο.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 καρκινο σε αυτους,στις οικογενειες τους,και στα παιδια τους ευχομαι,οσο βαρυ και αν ακουγετε αυτο.δεν μπορω να πω τιποτε αλλο. Τα παιδιά τους τι φταίνε;
sintalkas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Ευχαριστώ ,δεν μπορείς να το κατεβάσεις με το Google Player, αυτό μπορείς να το βάλεις και στο dvd και φυσικά είναι με Ελληνικούς υπότιτλους ,σωστά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.