Προς το περιεχόμενο

νεο μελος! βοηθεια!

The_Winner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια ειμαι καινουργιο στο φορουμ και εχετε κανει εξερετικη δουλεια! στο θεμα μου λοιπον! δεν εχω αγορασει ποτε on-line και τωρα που ασχολουμε με τον μοντελισμο (αυτοκινητακια) θελω να παρω κατι ρουλεμαν απο ελλαδα και θα μου πανε 56 ευρω! ενω σε ενα σιτε (avidrc)θα μου κοστισουν χωρις μεταφορικα 22 δολαρια! το θεμα ειναι οτι μου εχει δυο επιλογες για τροπο αποστολης 1.USPS First Class Mail 2.USPS Express Mail International ποιον να επιλεξω? για οσους δεν ξερω θελω 20 ρουλεμαν που δεν θα περνανε το μισο κιλο πιστευω και θα εχουν ογκο οσο ενα ποντικι απο υπολογιστη! επισης sto paypal τι ακαουντ να κανω?Personal ή Premium?Το δεμα θα φτασει σπιτι η στα ελτα? θα πληρωσω τελωνειο? αν ερθει σπιτι το πρωι δεν ειμαι εκει ειμαι μετα τις 1! τι γινεται? ευχαριστω και ελπιζω να με βοηθησετε!ΑΑΑ και κατι αλλο η ΑΤΙΚΑ μπανκ εχει κατι προπληρωμενες καρτες το Paypal tις δεχεται?

Δημοσ.

Καλωσηρθες φιλε!λοιπον εχουμε και λεμε....το USPS First Class Mail ειναι γρηγοροτερο,ακριβοτερο,και νομιζω ειναι κατι σε στυλ κουριερ αν δεν κανω λαθος...το USPS Express Mail International ειναι το κλασσικο ταχυδρομειο...θα αργησει περισσοτερο να ρθει αλλα ειναι φτηνοτερο..τωρα

οτι κι αν παρεις ερχετε σπιτι σου(εξαρτατε βεβαια και την εταιρια αλλα το 99% στο φερνει σπιτι)..αν δεν εισαι σπιτι θα στο αφησει απο κατω ενα δεματακι θα ειναι ουτος η αλλος :P..στο paypal το personal account ειναι για απλους χρηστες και ειναι free ενω το premium απο τι ξερω ειναι για μικρο επειχηρησεις και εχει συνδρομη...το paypal τις περισσοτερες πρωπληρωμενες τις δεχετε..αλλα καλυτερα να ρωτησεις στην τραπεζα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...