frenzy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Όχι, εννοούσα noobs ντιπ για ντιπ. Που μόλις αγόρασαν τον πρώτο τους Η/Υ (iDo με δωρεάν σύνδεση Internet) και κάποιος τους σύστησε το Insomnia. Nice try, though... Νομίζω καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Εκτός αν το newbies section θα περιλαμβάνει μόνο τους κατόχους iDo...
parsifal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Νομίζω καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Εκτός αν το newbies section θα περιλαμβάνει μόνο τους κατόχους iDo... Νομίζω πως όχι. Αναφέρθηκα σε noobs, όχι σε άρτι εγγραφέντες στο forum. Υπάρχει διαφορά. Την οποία καταλαβαίνω μια χαρά παρά τις, περί του αντιθέτου, μπηχτές.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Νομίζω ότι η κατάσταση θα βοηθηθεί πολύ αν (θα μπορούσε να) μπει ένα tag σε κάθε thread, ταυτόχρονα με τη δημοσίευσή του. Δηλαδή, "Βοήθεια, Τσουρουφλίστηκα" με tag motherboard, setup ή κάτι τέτοιο. Έτσι, και το search θα γινόταν πολύ πιο ουσιαστικό (όσο περισσότερα tags, τόσο το καλύτερο, σαν όροι αναζήτησης ας πούμε). Κλίμα ελιτισμού αναπόφευκτα υπάρχει, με την έννοια ότι δεν μπορεί το insomnia να ελέγξει το πώς θα σκέφτεται (και το ύφος με το οποίο θα postάρει το κάθε μέλος). Υπό την έννοια αυτή, τίποτε δεν εμποδίζει έναν έμπειρο overclocker να χλευάσει τις απορίες μου ή να μου την πει επειδή εκφράζω άποψη για τον τρόπο λειτουργίας ενός φόρουμ όπου δεν έχω αποδείξει τη χρησιμότητά μου στο core section του. Πάντως, το newbies section θα ήταν χρήσιμο. Πιο βασικές πληροφορίες, χωρίς προαπαιτούμενο γνώσεων κτλ. Θα μπορούσε να υπάρχει και κάποιο σύστημα αναγνώρισης προσφοράς στα μέλη που λύνουν τέτοιες απορίες ή βοηθούν κατευθύνοντας τον άπειρο χρήστη στο σωστό thread, ας πούμε.
com_hs Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Πάντος ρε παιδία να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχουμε τίποτα με τα καινούργια μέλη ισα ίσα όσο πιο πολλά μέλη τόσο το καλύτερο και είναι λάθος να πιστ'ευουμε ότι κάποιος πχ που έχει 1000 μυνήματα ξέρει πιο πολλά απο έναν που έχει 10 έτσι και αλλιώς στο κόσμο τις πληροφορικής και της τεχνολογίας ποτέ δεν γίνετε να τα ξέρεις όλα όμως όχι και τέτοιο πράμα στην υπερβολή. Πάντος κάτι τέτοιο νομίζω είναι καλό (newbies section)τώρα που το σκέφτομαι.
gmaniak Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Έγώ βέβαια είμαι νέος και δεν με συμφέρει. Αλλά έχω σκάσει στα γέλια com_hs έχεις δίκιο γιατί αυτό που έβαλες σαν παράδειγμα έχει γίνει στα αλήθεια το έιδα με τα μάτια μου πρίν λίγες εβδομάδες και τρελάθηκα είναι δυνατόν ρε παιδιά να ρωτάμε τι mouse pad να πάρουμε ΕΛΕΟΣ
The_Edge Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Τα tags που λέει ο Snoob θα μπουν αρκετά σύντομα. Για τις υπόλοιπες προτάσεις θα μιλήσει ο Hal όταν γυρίσει από cebit.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.