Προς το περιεχόμενο

Νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει στο Insomnia ΕΝΤΕΛΩΣ-Οι παλiοι ας πούνε την γνώμη τους

com_hs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναφέρομαι ρε παιδιά (να μπω κατευθείαν στο θέμα ) πως βλέπω κάτι υπερβολικά θέματα και ερωτήσεις που άσχετα πιο πολλές φορές με ολόκληρο το σϊτε και το γενικό σκεπτικό του, που και τις πολλές φορές παρεκκλίνει και δημιουργεί εντυπώσεις χωρίς λόγω (κάτι τίτλοι θεμάτων) και ουσία και επί καθημερινή βάσεως βλέπουμε 200 νέα θέματα και τα πιο πολλά δεν έχουν καμιά σχέση με τίποτα ουσιώδες και είναι βλακώδες θα έλεγα , εάν μου επιτρέπεται ο χαρακτηρισμός και για να βρέις ένα θέμα που σε ενδιαφέρει κάνεις 2 ώρες στο τέλος δεν απαντάς βαριέσαι και κλείνεις το σϊτε, που το παρακολουθώ τόσα χρόνια τώρα (άσχετα εάν άργησα κάπως να γραφτώ).

Πχ

Τίτλος  ΣΟΣ΅ ΧΑΝΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ

Ερώτηση  Τι mouse pad να πάρω????

Τίτλος Τι μου προτείνεται ποια είναι πιο καλή ?

Ερώτηση  Μεταχειρισμένη μητρική μάρκας τάδε (άγνωστη) τιμή 15 ευρώ ή την καινούργια ASUS stiker ι690 τιμή 220 ευρώ με οπτική ίνα?

Τίτλος Δεν ξέρω τι να κάνω είμαι σε απόγνωση !!!!

Ερώτηση Τι χρώμα να βάψω την πάπια, μαύρη ή κόκκινη?

Συγνώμη από όλους γιατί κάποια στιγμή μπορεί και εγώ να ρωτήσω κάτι τέτοιο και χειρότερο, και δεν έχω την δικαιοδοσία να κρίνω μόνο να κριθώ, αλλά έχει καταντήσει το λιγότερο ακνευριστικό .Οι παλιοί ας πούνε την γνώμη τους.

Δημοσ.

Ξέρεις όμως που είναι το πρόβλημα; Κάτι που εσύ κρίνεις ασήμαντο, για πολλούς άλλους μπορεί να είναι σημαντικό.

Επίσης προσπάθησε να γράφεις λίγο πιο συνεκτικά, αν δεν είχες βάλει παραδείγματα δεν θα καταλάβαινα τίποτα.

Δημοσ.

Οι "παλιοί" ας πούνε τη γνώμη τους? Οι "καινούργιοι" τι δεν έχουν? Μιλιά ή άποψη?

Στο θέμα μας, όταν βλέπετε παραπλανητικό τίτλο μπορείτε κάλλιστα να κάνετε report.

Επίσης, οι περιπτώσεις που αναφέρεις με τους τίτλους, δε διαφέρουν πολύ από ένα θέμα που βρήκα με τίτλο "Θα το σπασω ", το οποίο παρεπιμπτόντως άνοιξες εσύ.

Δημοσ.

1 στα 10 νομίζω πως είναι αυτό που περιγράφεις και 6 στα 10 είναι επαναλήψεις προηγούμενων θεμάτων-ερωτήσεων. Το υπόλοιπο 30% είναι ορίτζιναλ ουσιαστικές απορίες. Έτσι νομίζω είναι όλα τα φόρουμ τέτοιου τύπου του κόσμου. Μόνο που εδώ υπάρχει σφιχτό και ανοιχτόμυαλο moderation αντίθετα με κάτι άλλα εκτρώματα που υπάρχουν εκεί έξω.

Για να μην ψάχνεις ξεφυλλίζοντας γι' αυτό που σε ενδιαφέρει χρησιμοποιείς το search και αν κοιτάς το φόρουμ σα μαγκαζίνο περιμένοντας να σου "κάτσει" το θέμα που περιμένεις, ξέχασέ το. Άνοιξε ένα τόπικ και ρώτα αυτό που θες να μάθεις.

Οι τίτλοι όμως των θεμάτων θα μπορούσαν σε κάποιες περιπτώσεις να είναι πιο διαφωτιστικοί για το περιεχόμενο.

Έτσι τα βλέπω εγώ, αλλά I'm just a fool.

Δημοσ.

Δεν ξέρω ρε παιδιά μπορεί να είμαι λάθος αλλά έχω φρικάρει εντελώς και 'οχι μόνο εγώ βέβαια και με άλους που το έχω συζητήση το ίδιο, μου δίνεται κάπιο δίκιο άλλα μάλλον δεν έχω και εγώ καθόλου υπομονή .

The_Edge μάλλον δεν κατάλαβες τι θέλω να πω, δεν τα έχω με τον τίτλο ''σκέψου το λίγο''

Δημοσ.
Δεν ξέρω ρε παιδιά μπορεί να είμαι λάθος αλλά έχω φρικάρει εντελώς και 'οχι μόνο εγώ βέβαια και με άλους που το έχω συζητήση το ίδιο, μου δίνεται κάπιο δίκιο άλλα μάλλον δεν έχω και εγώ καθόλου υπομονή ...

Κοίτα, 50-50 είσαι. Τι θέλω να πω:

Φταίει λίγο που εμείς οι "παλιοί" μεγαλώνουμε οπότε στατιστικά γκρινιάζουμε για περισσότερα πράγματα, φταίει και κάμποσο η κακομοιριά/μιζέρια ή το "τα θέλω έτοιμα στο χέρι" που δέρνει αρκετά άτομα της νέας γενιάς (εντός και εκτός forum) οπότε δένει το γλυκό.

Η ουσία όμως εδώ είναι πως απλά κρίνοντας (από κοινωνικά σχόλια μέχρι κατινιά) δεν βοηθάμε σε κάτι. Βοηθάμε σε κάτι κρατώντας επίπεδο γνώσεων, αντίληψης ή έστω σκέψεως στα δικά μας thread/post. Τα υπόλοιπα απλά τα αφήνουμε αναπάντητα ή αν παραβαίνουν κάποιον κανόνα, report. Έτσι κράτα το στο μυαλό σου. ;)

/sc

Δημοσ.

φταίει και κάμποσο η κακομοιριά/μιζέρια ή το "τα θέλω έτοιμα στο χέρι" που δέρνει αρκετά άτομα της νέας γενιάς (εντός και εκτός forum) οπότε δένει το γλυκό. :) lol

Δεν ξέρω αυτή η ερώτηση πρέπει να παντηθει απο μοντ StavrosD

Δημοσ.
Λες να γίνει ένα newbies section, για όσους έχουν κάτω από π.χ. 10 post;

Δεν είναι άσχημη ιδέα. Στο Doom9, που παρακολουθώ πολλά χρόνια, έχει δουλέψει πολύ καλά το σύστημα με το Newbie subforum. Αλλά...έχει δύο πολύ σημαντικά μειονεκτήματα: α.Κλίμα ελιτισμού, που ποτέ δεν υπήρξε στο Insomnia. β.Διασπορά της χρήσιμης πληροφορίας.

Δημοσ.

Προφανώς ειναι γνωρισμα της εποχής μας αυτή τάση τεμπελιάς και βιασύνης που δεν επιτρεπουν την υπομονετική διερευνηση για θεματα που πιθανώς να εχουν αναπτυχθεί. Ειναι παράλληλες με την απίστευτη ανορθογραφία που υπαρχει και θεωρείται φυσιολογική χωρίς να καταβληθεί καμιά προσπάθεια διόρθωσης. Απ' οτι εχω καταλάβει τα πρόσωπα ειναι κυρίως πιτσιρικάδες οι οποίοι συν τοις αλλοις (μεσα στα άλλα δηλαδή) ειναι και ενεξήγητα εκνευρισμενοι και σε διαρκή ένταση (στην "τσίτα" δηλαδή), έτοιμοι για παρεξήγηση.

Απ' την άλλη ίσως να οφείλεται και στην ανάγκη για επαφή μεσω ενός χώρου, όπως αυτός, προσδίδοντας έτσι στο συναναστρεφόμενο διεξοδο απο τη μοναξιά και την καταπίεση, με κάλυψη το παραβάν της ανωνυμίας! (τι λεω ρε το άτομο!!!!)

Δημοσ.

Θα μπορούσε να ύπάρχει ένα προαιρετικό φίλτρο στις ρυθμίσεις, με το οποίο θα επιλέγουμε να εμφανίζονται μόνο τα θέματα που έχουν ξεκκινήσει άτομα με x μηνύματα και πάνω.

Δημοσ.

...και οι noobs να πάνε να πνιγούν. «Εμείς» θα τα λέμε μεταξύ μας, ενώ «αυτοί» θα ποστάρουν απορίες και θα απαντάνε ο ένας στον άλλον πειραματιζόμενοι. Αυτό ακριβώς εννοούσα παραπάνω με την αναφορά στον «ελιτισμό». :rolleyes:

Δημοσ.
...και οι noobs να πάνε να πνιγούν. «Εμείς» θα τα λέμε μεταξύ μας, ενώ «αυτοί» θα ποστάρουν απορίες και θα απαντάνε ο ένας στον άλλον πειραματιζόμενοι. Αυτό ακριβώς εννοούσα παραπάνω με την αναφορά στον «ελιτισμό». :rolleyes:

Ο ελιτισμός είναι ύπουλο πράμα :-):

Καλά, δεν εννοείς πως κάποιος επειδή μπήκε στο φόρουμ χθες δεν ξέρει τίποτα από τα υπόλοιπα θέματα; Noob είναι στο φόρουμ, σε όλα τα υπόλοιπα μένει να αποδειχθεί, έτσι;

Κατα τ'άλλα συμφωνώ μαζί σου, απλά και μόνο γιατί μερικοί θα θεωρούν ως δεδομένο, αυτό που έπαθες (slip of tongue, I'm sure) άθελά σου εσύ: Πως επειδή πάλιωσαν κάπως στο φόρουμ, ξέρουν και κάτι παραπάνω για τα θέματα τα οποία παρουσιάζονται σε αυτό.

Δημοσ.
Καλά, δεν εννοείς πως κάποιος επειδή μπήκε στο φόρουμ χθες δεν ξέρει τίποτα από τα υπόλοιπα θέματα; Noob είναι στο φόρουμ, σε όλα τα υπόλοιπα μένει να αποδειχθεί, έτσι;

Όχι, εννοούσα noobs ντιπ για ντιπ. Που μόλις αγόρασαν τον πρώτο τους Η/Υ (iDo με δωρεάν σύνδεση Internet) και κάποιος τους σύστησε το Insomnia. Nice try, though...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...