brd3700 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ PC ΑΥΡΙΟ ΕΤΟΙΜΗ ΣΥΝΘΕΣΗ(SPECIAL THANKS TO SADMAN ΚΑΙ FRENZY)ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΨΥΞΗ MOTHERBOARD ASUS MAXIMUS EXTREME ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 να την αφήσεις όπως είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 ακριβως οπως λεει ο Vatos_locos αν θες βαλε ανεμιστηρες στο κουτι, αν δεν εχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Γειά χαρά, Για την ASUS P5B, θα ήθελα να μου προτείνεται ένα ολοκληρωμένο σύστημα ψύξης. Ακούω προτάσεις ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Ο λόγος που θες ψύξη για mobo ποιος είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Γιατί το 965 μου φαίνεται δέν ψύχεται αρκετά απο την ψύκτρα της ASUS, μιάς και φτάνει τους 42βαθμούς. Τί λέτε για τις παρακάτω ψύκτρες -χωρίς την προσθήκη ανεμηστήρων, για απόλυτη ησυχία/μέγιστη ψύξη- θα είναι αποτελεσματικοί ;; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650339 THERMALRIGHT HR-07_____________________για RAM http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650671 THERMALRIGHT HR05/IFX COOLER___________για CHIPSET http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650279 THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME COOLER___για CPU Κάποιος που έχει, κάποια απο τις παραπάνω, μπορεί να αναφέρει διαφορές θερμοκρασίας ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 μια χαρά είναι οι 42 βαθμοί για το northbridge... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 τι να πούμε και εμείς που με 680/650 βαράγαμε 70άρια και βάλε dhmak όπως λέει και ο φίλτατος από πάνω μου είσαι παραπάνω από μία χαρά οπότε μην ψάχνεις να χαλάσεις τα λεφτά σου κέρνα κανέναν φίλο σου τίποτα μπυρόνια να τα χαρείτε τουλάχιστον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Vatos ftw...well said guys... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 παντως δεν ξερω αν θες να χτυπησεις σε quad κανα 500ρι fsb που θα θελει 1.7v στο nb αμα φτανει για 24/7 το passive που εχει και θες waterblock κανα swiftech mcw30. Εγω μαλλον που θα χτυπησω rampage το σκεφτομαι γιατι στην rampage βγαινουν ολα τα heatpipes μαζι και θα πρεπει να σκασεις 90ευρω σε coolers και δεν λεει... Αλλα αμα δεν κανω να παιζει 24/7 ο q9450 τουλαχιστον 475fsb θα σκασω (θελω να ακουμπήσω τοίχο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 με όλο το σεβασμό αν ήταν να χτύπαγε 500αρι fsb θα ρώταγε τι ψύξη να βάλει? θα ήξερε προφανως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Ε και το 500άρι FSB σε quad, δεν είναι και καθημερινό φαινόμενο ... Εξάλλου όπως είπε και ο Χάρης, μάλλον ο φίλος μας νόμιζε ότι 42 βαθμοί για NB είναι αρκετά μεγάλη temp, για αυτό και έψαχνε για cooler ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.