i love rock Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 hi παιδιά καλησπέρα τι κάνετε είμαι καινούριος εδω πέρα έχω ακούσει πολ'υ καλά λόγια για αυτό το forum και είπα να postaro ένα θέμα που με απασχολεί πριν μερικές μέρες πείρα την maximus formula ξέρω ότι πολοί απο εσάς την έχετε και θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγατα σε βασικές ρυθμίσεις και πάλυ ευχαριστώ
liopyr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Καλώς ήλθες. Μ'αυτά και μ'αυτά όμως, ξέχασες να ρωτήσεις...
i love rock Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 ξεκινάω καταρχάς η κάρτα ήχου που έχει η μητρική είναι καλύτερη απο μια audigy πρωσοπική μου γνώμη είναι ότι ίσως είναι καλύτερη μόνο για Games
ultraxmode Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Παιδιά ακριβώς κι εγώ (επειδή έχω παραγγείλει το εν λόγω mobo) ενδιαφέρομαι να ακούσω απαντήσεις σχετικά με αυτό το θέμα. Γιατί έχω αυτή τη στιγμή μία Audigy 2 Platinum... και όσο να ναι, τουλάχιστον σε ήχο για τραγούδια είναι κρύσταλλο.. Τί λέτε ?
johnnyelectro Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Προσωπικά επειδή και εγώ έχω την formula αλλά και μία audigy 2 zs usb όσο καλή και να είναι της asus σε games εγώ δεν την αλλάζω, ο ήχος της είναι τέλειος... Βέβαια δεν την έχω δοκιμάσει αυτή που είχε η συσκευασία της μητρικής αλλά πόσο καλή μπορεί να είναι αυτή η καρτούλα για να την συγκρίνουμε με τις creative... Παλαιότερα που είχα την asus striker extreme δοκίμασα με την κάρτα ήχου που είχε η συσκευασία μέσα για να δω πόσο καλή είναι αλλά δεν υπήρχε συμβατότηα με τα 7,1 ηχεία που έχω της creative. Οπότε δεν νομίζω να έχει αλλάξει και πολύ η κατάσταση.
akisk Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 ξεκινάω καταρχάς η κάρτα ήχου που έχει η μητρική είναι καλύτερη απο μια audigy πρωσοπική μου γνώμη είναι ότι ίσως είναι καλύτερη μόνο για Games Σε τι ακριβώς καλύτερη; Εμένα πάλι μου δίνει την εντύπωση ότι είναι χειρότερη και από SB Live σε ποιότητα ήχου.. Να μη μιλήσω για cpu usage ακόμα και όταν ακούς mp3...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.