Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις καποιο προγραμμα για ανακτηση αρχειων μετα απο format.με ενδιαφερουν mp3 foto και καποια pdf και word.υπαρχει αυτη η δυνατοτητα η να τα ξεχασω καλυτερα;:fear:

Δημοσ.

1)αν ήταν quick format,κατά πάσα πιθανότητα εισ' οκ.

2)αν ήταν full,κατά πάσα πιθανότητα u have a problem ,Houston.

3)σε κάθε περίπτωση Ο,ΤΙ γράφεις τώρα στο δίσκο,μειώνει τις πιαθανότητες να ανακτήσεις αρχεία.

4)αν πέρασες λειτουργικό,ακόμα χειρότερα.

5)θα χρειαστείς ένα recovery πρόγραμμα πχ http://www.download.com/Pandora-Recovery/3000-2094_4-10694796.html?part=dl-PandoraRe&subj=dl&tag=button&cdlpid=10694796 ,κι έναν άλλο δίσκο στον οποίον θα κάνεις το recovery.

6)good luck

• Like 1
Δημοσ.
1)αν ήταν quick format,κατά πάσα πιθανότητα εισ' οκ.

2)αν ήταν full,κατά πάσα πιθανότητα u have a problem ,Houston.

3)σε κάθε περίπτωση Ο,ΤΙ γράφεις τώρα στο δίσκο,μειώνει τις πιαθανότητες να ανακτήσεις αρχεία.

4)αν πέρασες λειτουργικό,ακόμα χειρότερα.

5)θα χρειαστείς ένα recovery πρόγραμμα πχ http://www.download.com/Pandora-Recovery/3000-2094_4-10694796.html?part=dl-PandoraRe&subj=dl&tag=button&cdlpid=10694796 ,κι έναν άλλο δίσκο στον οποίον θα κάνεις το recovery.

6)good luck

quick format εκανα αλλα αν λες οτι δεν πρεπει να εχεις εγκαταστησει αλλα προγραμματα δυσκολα τα βλεπω τα πραγματα.ασε κλαιω ειχα πολλες φωτο και pdf-word σημαντικα....

θα δω και στα υπολοιπα που βαλατε απλα ελεγα αν υπαρχει καποιο πιο ειδικο για αυτη τη δουλεια.thanks

Δημοσ.

Για να καταλάβεις τί γίνεται:όταν "διαγράφεις" 1 αρχείο,ή όταν κάνεις quick format,δεν πάει ένα "μαγνητικό σβυστήρι",και σβύνει το αρχείο.Ας πούμε ότι αυτό που γίνεται,είναι ότι "χαρακτηρίζεται" ο χώρος που καταλαμβάνει,ως "ελέυθερος προς χρήση",δίνεται δηλαδή η "άδεια" να ΞΑΝΑΓΡΑΦΤΕΙ κάτι σ' αυτό τον χώρο.Επάνω δηλαδή στο "μαρκαρισμένο" αρχείο.Αν λοιπόν ΔΕΝ γίνουν άλλες εγγραφές,το "αρχείο" μένει ως έχει ως εγγραφή στον δίσκο,αλλά "αόρατο" για τα windows ,που πλέον γι' αυτά "δεν υπάρχει".Υπάρχει όμως ως "ΦΥΣΙΚΗ" παρουσία(...μαγνητική τέλος πάντων)στον δίσκο,και μόνο για τα "μάτια" των recovery προγραμμάτων...Γι'αυτό όπως είπα και πριν,όσο λιγότερα γραφούν πάνω στο δίσκο,τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει ν' ανακτηθεί κάθε τέτοιο "ορφανό" αρχείο...Γι' αυτό ακριβώς δε τον λόγο τα recovery τονίζουν ή και απαγορεύουν την ανάκτηση στον ΙΔΙΟ το δίσκο : ΑΚΡΙΒΩΣ γιατί το να γράψουν σ'αυτόν,σημαίνει κατά πάσα πιθανότητα να σβύσουν τα προς ανάκτηση αρχεία...

Όσο για "ειδικά προγράμματα",κάποια εξειδικεύονται,κάποια είναι"γενικής χρήσης",κάποια κάνουν "τυπικά"τη δουλειά,κάποια την κάνουν καλύτερα...Αφού δοκιμάσεις το pandora που σου πρότεινα (αν αυτό δοκιμάζεις τελικά),κάνε και ένα scan με το GetDataBack.Στην free μορφή του,θα σου "παρουσιάσει" απλά τα αρχεία που "βρηκε",χωρίς δυνατότητα ανάκτησης.Επειδή όμως ΕΙΝΑΙ απότα "καλά" recovery,τουλάχιστον θα έχεις ένα μέτρο σύγκρισης με αυτό που δοκιμάζεις τώρα.Αν δεν βρει παραπάνω αρχεία,τότε αυτά είναι που μπορούν να βρεθούν....

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Τα (καλά) προγράμματα ανάκτησης δεν έχουν "περιορισμό" ως προς τί είδους αρχεία θα ανακτήσουν (υπάρχουν πχ κάποια που ανακτούν μόνο φωτογραφίες ας πούμε).

(....έχουν βέβαια "φιλτρα" τα οποία μπορείς να σετάρεις ανάλογα, ώστε να ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ τί είδους αρχεία θες να ψάξει/βρει/ανακτήσει το πρόγραμμα, για να μην μπλεχτείς με ένα σύνολο αρχείων που δεν σε ενδιαφέρουν)

Για ποιό πρόγραμμα λες; Μήπως για το "Pandora" που είχα προτείνει προ 6ετίας; Αν ναι, δοκίμασέ το ναι μεν (μιας και είναι freeware), αλλά μην περιμένεις και πολλά.

Eξαρτάται και από τί είδους πρόβλημα ακριβώς αντιμετωπίζεις, αλλά σε γενικές γραμμές καλύτερα να βρεις "σπασμένο" κάποιο πρόγραμμα της προκοπής, όπως πχ το Active File Recovery, το Easy Recovery, το File Scavenger, το Get Data Back και να δεις τί μπορούν να ανακτήσουν...

• Like 1
Δημοσ.

ναι φιλε το pandora ειχα δοκιμασει αλλα δν εκανε δουλεια...βασικα δν ειχε το ειδος αρχειου που ειναι οι ταινιες στα επιλεγομενα.θα δοκιμασω και τα υπολοιπα.ευχαριστω για την βοηθεια!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα, για να μην ανοίγω νέο. Έψαξα να βρω αν υπάρχει κάτι σχετικό, αλλά δεν βρήκα κάτι.

Λοιπόν, έχω έναν εξωτερικό σκληρό με ταινίες-σειρές. Εχθές τον σύνδεσα με το λάπτοπ, για να περάσει νέα επεισόδια. Πριν από αυτό, ήθελα σε μία σειρά να διαγράψω τους υπάρχοντες υπότιτλους και να περάσω άλλους. Όταν λοιπόν πήγα να τους διαγράψω, σβήστηκαν όλες οι ταινίες-σειρές και ακόμα δεν έχω καταλάβει τον λόγο.

Ο "κάδος ανακύκλωση" δυστυχώς μου κράτησε μόνο 6-7 ταινίες, τις οποίες μπόρεσα να ανακτήσω. Όλα τα υπόλοιπα δεν ξέρω πού πήγαν. Έχω ψάξει αλλά πουθενά.

Πείτε μου σας παρακαλώ τί μπορώ να κάνω και αν μπορώ να βρω όσα διαγράφηκαν. Μιλάμε για ταινίες-σειρές με υπότιτλους που δεν έχω δει ακόμα και που έχω φάει πολλές ώρες για κατέβασμα και αρχειοθέτηση. Είμαι λίγο άσχετη από αυτά. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα, για να μην ανοίγω νέο. Έψαξα να βρω αν υπάρχει κάτι σχετικό, αλλά δεν βρήκα κάτι.

Λοιπόν, έχω έναν εξωτερικό σκληρό με ταινίες-σειρές. Εχθές τον σύνδεσα με το λάπτοπ, για να περάσει νέα επεισόδια. Πριν από αυτό, ήθελα σε μία σειρά να διαγράψω τους υπάρχοντες υπότιτλους και να περάσω άλλους. Όταν λοιπόν πήγα να τους διαγράψω, σβήστηκαν όλες οι ταινίες-σειρές και ακόμα δεν έχω καταλάβει τον λόγο.

Ο "κάδος ανακύκλωση" δυστυχώς μου κράτησε μόνο 6-7 ταινίες, τις οποίες μπόρεσα να ανακτήσω. Όλα τα υπόλοιπα δεν ξέρω πού πήγαν. Έχω ψάξει αλλά πουθενά.

Πείτε μου σας παρακαλώ τί μπορώ να κάνω και αν μπορώ να βρω όσα διαγράφηκαν. Μιλάμε για ταινίες-σειρές με υπότιτλους που δεν έχω δει ακόμα και που έχω φάει πολλές ώρες για κατέβασμα και αρχειοθέτηση. Είμαι λίγο άσχετη από αυτά. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Κάνε ανάκτηση των αρχείων με το Recuva.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή όπως είπα και πριν, είμαι λίγο άσχετη στο συγκεκριμένο θέμα, κατεβάζω το πρόγραμμα αυτό (Recuva) και μετά πώς προχωράω??? Πρέπει να συνδέσω και τον εξωτερικό σκληρό που είχε τα αρχεία?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...