oral_piercing Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 τασος εδω Είμαι φοιτητης οδοντιατρικής και κανουμε στο πανεπιστήμιο μια μελέτη για το πως το piercing στη γλωσσα και το χείλος επηρεάζουν τα ούλα και τα δόντια. ¨Οσοι συμετέχουν θα χουν δωρεάν διάγνωση τυχόν οδοντιατρικών προβλημάτων , δώρο οδοντόβουρτσα ( κλπ) έντυπο υλικό για στοματική υγιεινή και δώρο καθαρισμό αν θές να συμμετέχεισ και να βοηθήσεις στην εργασία μου ή έχεισ φίλους που θέλουν να συμμετέχουν) στειλε μοθ μαιλ στο [email protected]
frenzy Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Ερώτηση: Σας έχουν δώσει καμια έρευνα που να συσχετίζει το gaming με το oral piercing, γιατί είδα πόσταρες και στο gaming section...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Ένα topic αρκεί. Το παρόν. Έχεις ανοίξει ήδη τέσσερα (4) εκ των οποίων τα τρία διαγράφηκαν. Μην συνεχίζεις έτσι, θα αναγκαστούμε να λάβουμε πιο αυστηρά μέτρα.
frenzy Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 lol τα άνοιγε πιο γρήγορα απ' ότι τα έσβηνες :lol: ίδρωσες;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 lol τα άνοιγε πιο γρήγορα απ' ότι τα έσβηνες :lol: ίδρωσες; Ε, πιάστηκε λίγο το χέρι μου αλλά δεν βαριέσαι, το πολύ-πολύ να κάνω κανά oral piercing να ξεχαστώ.
χάπι Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Ε, πιάστηκε λίγο το χέρι μου αλλά δεν βαριέσαι, το πολύ-πολύ να κάνω κανά oral piercing να ξεχαστώ. αυτό θέλω να το δω...
Φρού-Φρού Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Φρού-Φρού εδω Είμαι χρήστρια του νταμπλιγιου ντάμπλιγιου ντάμπλιγιουυυυ τελίτσα ινσόμνια τελίτσα γρ. και εχω να δηλώσω οτι όταν ο πατέρας μου είδε την τρυπα στον αφαλό έπρεπε να του απαντήσω οτι έλαβα μέρος σε μελέτη... Τωρα που το σκέφτηκα ειμαι γρια και δεν μου λένε τίποτα... Επίσης για να συμμετέχουμε στην έρευνα θα μας τρυπήσετε την γλώσα και τα χείλια?
liopyr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Η οδοντόβουρτσα δώρο είναι μεγάλο δέλεαρ μπορώ να πω... Θα φάω την πίτσα μου και βουρ για τρύπημα...
red7genius Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 ¨Οσοι συμετέχουν θα χουν δωρεάν διάγνωση τυχόν οδοντιατρικών προβλημάτων , Ωραια για την διαγνωση, αλλα αν τελικα βρεθουν δεν μας λες τιποτα για την αντιμετωπιση!!!!)
liopyr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Ωραια για την διαγνωση, αλλα αν τελικα βρεθουν δεν μας λες τιποτα για την αντιμετωπιση!!!!) Δηλαδή αν έλεγε, εσύ θα εμπιστευόσουν τα δόντια σου έναν φοιτητή που παίρνει σβάρνα τα forum να βρει εθελοντές???
frenzy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δηλάδή θα σου πει: -Πονάς εκεί. -Οκ ευχαριστώ. Πονάω πουθενά αλλού; Μου θυμίζει ένα γιατρό που είχα πάει με ένα φοβερό πόνο στον κόκκυγγα (δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι ξαφνικά και χωρίς αιτία). Με εξετάζει και μου λέει: Έχεις κοκυγγωδυνία! -Δηλαδή πονάει ο κόκυγγάς μου, του λέω. -Ναι! -Μα αυτό σας το είπα εγώ και δεν σπούδασα 10 χρόνια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.