GiOrGoSk21 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Αυτό φεύγει αν κάνεις disable το automatic update της πλατφόρμας της java(Control Panel-->Java-->Update tab-->Check For Updates automatically).Απενεργοποίησέ το άφοβα,δεν τρέχει τίποτα.
xania4ever Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 ρε παιδες το jusched (Program Files/Java/jre 1.6.0 bla bla...) που μου ξεκιναει(στην εκκινηση) χρειαζεται η να το σβησω?αμα σβησω ολα τα προγραμματα και κρατησω το antivirus kai firewall μαλον θα υπαρχει προβλημα γτ το παληκαρι μου πε να μην σβησω το ctfmon...(μιλαω και για υπηρεσιες και γιαεκκινηση παντα) Οταν λέμε ότι μπορείς να τα σβήσεις όλα από το σταρταπ εκτός apo ctfmon καιantivirus σημαίνει ότι δεν θα έχεις προβλήματα.Καλά τώρα αν πειράξεις services μπορεί να υπάρξει πρόβλημα.Επίσης στην σελίδα που σου έδωσα τι δεν κατάλαβες?Είναι πολύ απλή.
xania4ever Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Για τα vista υπαρχει τιποτα? Ναι υπάρχει http://www.blackviper.com.Λέει όλα τα services κλπ και ποιά μπορέις να σβήσεις και ποιά όχι και άλλα tips.
antonl Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 και που ξερουμε εμεις ποια προγράμματα φορτώνουν στο δικό σου σύστημα για να σου πούμε ποιά να σβήσεις/απενεργοποιήσεις;[...] +1 (Πχ το πληκτρολόγιο μου δε χαίερεται και πολύ άμα δε φορτώνουν όσα του χρειάζονται κατά το startup...)
-WISE- Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 δηλαδη στον πινακα που λεει Black Viper's Windows Service Pack 2 Service Configurations μπορω να τα βαλω οπως ταχει αυτος?εγω πως μπορω να μεταβω σε αυτη τη σελιδα στο πισι μου.με το msconfig δεν την εμφανιζει.η εγω απλα δεν βλεπω καμια τετοια ονομασια των αρχειων...help παιδες πρωτη φορα ασχολουμε με κατι τετοια! παντως απο το "εκκινηση" αφησα μονο τα system,antivairus,messanger.
Lobo1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Καλα είσαι τώρα. Θα πρότεινα να βγάλεις και το messenger. Αν θες κοιτα και τις υπηρεσίες στη διπλανή καρτέλα και αφου επιλέξεις απόκρυψη των Microsoft βγάλε ότι δε σου γεμιζει το μάτι.(Οτι δεν χρησιμοποιείς ας πούμε). Εκει είναι πιο ξεκάθαρα. Σε γενικές γραμμες τιποτα δεν επιρεάζει αρνητικά το pc σου αν το αφαιρέσεις,εκτός απο τα system32 και τα .ini.
-WISE- Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 ωραιος lobo!εβγαλα οτι μου φανηκε μουφα και απο τις υπηρεσιες.αφησα μονο antivirus,κατι που ελεγε για την καρτα γραφικων και 1-2 τελειως αγνωστα...φανταζομαι δεν θα υπαρξει καποιο προβλημα ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.