-WISE- Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 καλησπερα σας παιδια. μπορειτε να μου πειτε τα προγραμματα που δεν χρειαζεται να ανοιγουν μαζι με το pc κατα την εκκινηση? ξερω οτι δεν πρεπει να τα πειραζουμε γιαυτο και ποσταρα πριν κανω οτιδηποτε.πατησα εκτελεση->msconfig και στο βοηθητικο προγραμμα ρυθμισης παραμετρων εβγαλα ο,τι ηξερα οτι δεν κανει κακο.(κατι nero,skype κ.λ.π) Υ.Γ. τι χρειαζεται να βγαλω και απο τις υπηρεσιες και απο την εκκινηση.(μιλαμε για ΧΡ παντα)
xania4ever Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Λοιπόν για xp από την τελευταία καρτέλα τα προγράμματα μπορείς να τα σβήσεις όλα εκτός από το ctfmon που φορτώνει τα γραφικά των xp(μην το πειράξεις γιατί το είχα σβήσει και δεν έφτιαχνε μετά).Από υπηρεσίες τώρα δές εδώ http://www.blackviper.com/WinXP/servicecfg.htm λέει αναλυτικά τι κάνει η κάθε μία και αν πρέπει να τις σβήσεις ή όχι διάβασε το καλά.Ελπίζω να βοήθησα. P.S και κάτι άλλο πρίν πειράξεις τις υπηρεσίες κάνε ένα backup ένα backup ή ένα system restore να είσαι σίγουρος Εdit:Ξέχασα να αναφέρω ότι τις υπηρεσίες μπορείς να τις σταματήσεις και επιλέγοντας start-run-services.msc(καλύτερα από εκεί σου λέει και αναλυτικές πληροφορίες και επίσης άν θέλεις από εκεί μπορείς να ορίσεις να μην ξεκινάνε startup αλλά να τις βάλεις manual που θα ξεκινάνε όποτε τις χρειάζεσε αν πράγματι χρειάζεσαι κάποιοες)
-WISE- Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 8ενκς φιλε μου!αλλα για ποιο λογο ανοιγουν αφου δεν χρειαζονται?(λεω για την τελευταια καρτελα "εκκινηση") ασε που βλεπω ας πουμε οτι το ενα ειναι το αντιβαιρους μου που ξεκιναει... το λινκ με μπερδεψε λιγο μπορω να πω...
diabibas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Γιατί ΚΑΘΕ πρόγραμμα που εγκαθιστάς φιλοδοξεί να το χρησιμοποιείς ποιο πολύ από ότι εσύ θέλεις... και βαραίνει το σύστημα
-WISE- Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 ναι αλλα δεν μπορω να πατησω ο,τι ναναι (τλχ στην καρτελα εκκινηση.)
random Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 και που ξερουμε εμεις ποια προγράμματα φορτώνουν στο δικό σου σύστημα για να σου πούμε ποιά να σβήσεις/απενεργοποιήσεις; σημ. το ctfmon ειναι η ένδειξη γλώσσας πληκτρολογίου, το EN/EL. δεν το πειράζουμε.
-WISE- Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 απλα σκεφτηκα οτι μερικα ειναι στανταρ σε ολα τα πισι!
xania4ever Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 ΤΟ Antivirus μην το σβήσεις τα υπόλοιπα αν ξέρεις ποια προγράμματα είναι και δεν σου χρειάζονται στην εκκίνηση σβήστα.
-WISE- Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 δυστυχως δεν ξερω τα πιο πολλα τι ειναι.οσα ηξερα (και ελεγε) τα εσβησα.πολλα ειναι απο το system και φοβαμαι να τα πειραξω.αν τα γουγλαρω θα λεει τπτ?
Lobo1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 όσα λιγότερα τοσο καλύτερα. Κρατα anti-virus, firewall αν έχεις, και τα system 32.
PETROS13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 τα του συστήματος τι σε ενοχλούν? αυτά που θα πρέπει να μειώσεις είναι από user. τα άλλα μην τα πολυπειράζεις.
michael92 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Εγώ βασικά χρησιμοποιώ το Startup Manager του Tune Up '08. Εμφανίζει μόνο όσα δε θα δημιουργήσουν πρόβλημα αν διαγραφούν. Δηλαδή δεν εμφανίζει τπτ του συστήματος.
-WISE- Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 ρε παιδες το jusched (Program Files/Java/jre 1.6.0 bla bla...) που μου ξεκιναει(στην εκκινηση) χρειαζεται η να το σβησω? αμα σβησω ολα τα προγραμματα και κρατησω το antivirus kai firewall μαλον θα υπαρχει προβλημα γτ το παληκαρι μου πε να μην σβησω το ctfmon...(μιλαω και για υπηρεσιες και γιαεκκινηση παντα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.