Προς το περιεχόμενο

ποια προγραμματα δεν χρειαζεται να ανοιγουν με το pc???

-WISE-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας παιδια.

μπορειτε να μου πειτε τα προγραμματα που δεν χρειαζεται να ανοιγουν μαζι με το pc κατα την εκκινηση?

ξερω οτι δεν πρεπει να τα πειραζουμε γιαυτο και ποσταρα πριν κανω οτιδηποτε.πατησα εκτελεση->msconfig και στο βοηθητικο προγραμμα ρυθμισης παραμετρων εβγαλα ο,τι ηξερα οτι δεν κανει κακο.(κατι nero,skype κ.λ.π)

Υ.Γ. τι χρειαζεται να βγαλω και απο τις υπηρεσιες και απο την εκκινηση.(μιλαμε για ΧΡ παντα)

Δημοσ.

Λοιπόν για xp από την τελευταία καρτέλα τα προγράμματα μπορείς να τα σβήσεις όλα εκτός από το ctfmon που φορτώνει τα γραφικά των xp(μην το πειράξεις γιατί το είχα σβήσει και δεν έφτιαχνε μετά).Από υπηρεσίες τώρα δές εδώ http://www.blackviper.com/WinXP/servicecfg.htm

λέει αναλυτικά τι κάνει η κάθε μία και αν πρέπει να τις σβήσεις ή όχι διάβασε το καλά.Ελπίζω να βοήθησα.

P.S και κάτι άλλο πρίν πειράξεις τις υπηρεσίες κάνε ένα backup ένα backup ή ένα system restore να είσαι σίγουρος:-)

Εdit:Ξέχασα να αναφέρω ότι τις υπηρεσίες μπορείς να τις σταματήσεις και επιλέγοντας start-run-services.msc(καλύτερα από εκεί σου λέει και αναλυτικές πληροφορίες και επίσης άν θέλεις από εκεί μπορείς να ορίσεις να μην ξεκινάνε startup αλλά να τις βάλεις manual που θα ξεκινάνε όποτε τις χρειάζεσε αν πράγματι χρειάζεσαι κάποιοες)

Δημοσ.

8ενκς φιλε μου!αλλα για ποιο λογο ανοιγουν αφου δεν χρειαζονται?(λεω για την τελευταια καρτελα "εκκινηση")

ασε που βλεπω ας πουμε οτι το ενα ειναι το αντιβαιρους μου που ξεκιναει...

το λινκ με μπερδεψε λιγο μπορω να πω... :-)

Δημοσ.

Γιατί ΚΑΘΕ πρόγραμμα που εγκαθιστάς φιλοδοξεί να το χρησιμοποιείς ποιο πολύ από ότι εσύ θέλεις... και βαραίνει το σύστημα

Δημοσ.

και που ξερουμε εμεις ποια προγράμματα φορτώνουν στο δικό σου σύστημα για να σου πούμε ποιά να σβήσεις/απενεργοποιήσεις;

σημ. το ctfmon ειναι η ένδειξη γλώσσας πληκτρολογίου, το EN/EL. δεν το πειράζουμε.

Δημοσ.

ΤΟ Antivirus μην το σβήσεις τα υπόλοιπα αν ξέρεις ποια προγράμματα είναι και δεν σου χρειάζονται στην εκκίνηση σβήστα.

Δημοσ.

δυστυχως δεν ξερω τα πιο πολλα τι ειναι.οσα ηξερα (και ελεγε) τα εσβησα.πολλα ειναι απο το system και φοβαμαι να τα πειραξω.αν τα γουγλαρω θα λεει τπτ?

Δημοσ.

τα του συστήματος τι σε ενοχλούν?

αυτά που θα πρέπει να μειώσεις είναι από user. τα άλλα μην τα πολυπειράζεις.

Δημοσ.

Εγώ βασικά χρησιμοποιώ το Startup Manager του Tune Up '08. Εμφανίζει μόνο όσα δε θα δημιουργήσουν πρόβλημα αν διαγραφούν. Δηλαδή δεν εμφανίζει τπτ του συστήματος.

Δημοσ.

ρε παιδες το jusched (Program Files/Java/jre 1.6.0 bla bla...) που μου ξεκιναει(στην εκκινηση) χρειαζεται η να το σβησω?

αμα σβησω ολα τα προγραμματα και κρατησω το antivirus kai firewall μαλον θα υπαρχει προβλημα γτ το παληκαρι μου πε να μην σβησω το ctfmon...(μιλαω και για υπηρεσιες και γιαεκκινηση παντα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...