Προς το περιεχόμενο

Fujitsu Siemens Amilo 2550-8009 (17" Full HD, T9300 )

ane76

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

είμαι στα πρόθυρα να αγοράσω notebook, και ενώ είχα ψιλοκαταλήξει στο

VAIO AR61ZU,

επεσε στο μάτι μου το νεο Fujitsu Siemens Amilo 2550-8009

που έχει T9300(αντί Τ8300) και eSata που το Vaio δεν έχει,

ενώ υπολείπεται μόνο σε TV Tuner, που δεν με ενδιαφέρει κίολας.

Και φυσικά η διαφορά τιμής είναι δελεαστικότατη !!!

Το έχει πάρει κανείς απο εξωτερικό ή έστω δεί απο κοντά την νέα σειρά 2550 με τις Full HD 17 άρες ?

Καμία γνώμη γενικά για τις οθόνες των Amilo ?

Ευχαριστώ

Και link, μιάς και ακόμα τα Ελληνικά site δεν το αναφέρουν καν

http://www.notebooksbilliger.de/product_info.php/fsc_amilo_xi2550_2x25_ghz_2048_mb_ram_500_gb_festplatte?refcampaign_id=8f14e45fceea167a5a36dedd4bea2543

Δημοσ.

οι Αmilo οθονες εχουν απιστευτο λευκο .Πηρε ενας φιλος μου προσφατα και του acer μου μπροστα του ειναι αθλια....

καλο κομματι overall , αυτο θα επαιρνα , τα Vaio τις εχουν ξεφτιλλισει τις τιμες τους

Δημοσ.

Συγνώμη για το offtopic μύνημα μου αλλά τι στο κάλο τόσο φτήνοι είναι οι φορητοί στη Γερμανία;Full HD,ATI 2700 768,500 GB HDD μόνο 1259 και 2 χρόνια εγγύηση.Μου φαίνετε πως οι τιμές των φορητών στην Ελλάδα είναι για τα πανυγήρια,ξέρεις αν ή τιμή είναι με το Γερμανικό Φ.Π.Α. ή όχι και αν γίνεται να πάρω διεθνή εγγύηση 2 χρόνων αν τον αγοράσω από τη Γερμανία;

Δημοσ.

Η τιμή είναι με το Γερμανικο ΦΠΑ, αλλα τα 2 χρονια εγγυηση

ειναι μονο για Γερμανια (σιγα μην το δεχοντουσαν οι εδω ...."αντιπροσωποι" )

Τώρα το θέμα είναι αν λόγο του ότι θα είναι για την Γερμανική αγορά, θα είναι καλύτερη παρτίδα, και δεν θα βγάλει προβλήματα.

Και ααααν βγαλει , αν θα μπορώ να πληρώσω τα μεταφορικά για Γερμανία και πίσω και να ισχύει η εγγύηση εκεί.

Το ψάχνω ακόμα.

Full HD οθόνη έχει δεί κανείς σε notebook? Αξίζει γενικά ?

Υ.Γ.

Χτές βράδυ κάηκε η οθόνη του Turbo X που είχα εδώ και 4,5 χρόνια, οπότε η αγορά θα είναι άμεση

Δημοσ.

Αν με το "Full HD οθόνη" εννοείς την ανάλυσή της (1920χ1200), η οθόνη αξίζει και με το παραπάνω καθώς σου επιτρέπει να έχεις τεράστια επιφάνεια εργασίας. Στην αρχή θα σε ξενίσει λίγο αλλά με τον καιρό θα τη συνηθίσεις και δε θα θέλεις να επιστρέψεις στην 1440χ900.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...